A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Egri Leander

 
Beosztása: Csonváry, Jelmez-, díszlettervezés és színháztechnika szak dékánja; divattervező
Nem: Férfi
Életkor: 55 (születésnap: június 09.)
Testalkat: Átlagos testalkattal rendelkezik.
Vonások: Szív alakú arc, gyengéd vonások, magas homlok, kedves mosoly.
Szem: Szürke, sokan világoszöldnek mondják, de abban mindenki egyet ért, hogy mosolygós és melegséget árasztó. Néha fekete szemceruzával emeli ki.
Haj: Valamikor sötét barna volt, most már itt-ott megjelentek az ősz hajszálak. Jelenleg a legújabb divat szerint van nyírva.
Általános öltözet
Elegáns. Mindegy mit vesz fel, öltönyt, farmert vagy sportnadrágot, az Leanderen mindig elegánsan hat.
Első benyomás, kisugárzás
Mint egy igazi díva, férfi testben. Nem öltözik nőiesen, mégis mozgásáról, gesztusaiból már első pillantásra leszűrhető, hogy a férfiakhoz vonzódik. Ebből nem is csinál problémát. Mindenkivel előzékeny, barátait, ismerőseit folyton aprócska tanácsokkal látja el, s nem egyszer előfordult már az is, hogy diákjai is hozzá fordultak szerelmi problémáikkal.

Leírás

1968. júniusában született egy Budapesti máguscsalád harmadik gyermekeként. Gyerekkora átlagosnak mondható, azt leszámítva, hogy az ikerbátyjaival való kardozás helyett mindig is inkább az édesanyjának segédkezett, aki varrónőként dolgozott.

12 éves korában bekerült a a Martionba, Neredin ösvényére. Itt jött rá arra, hogy ő más mint a többi srác, hisz sosem érdekelték a csinos tanárnők, sem a még csinosabb iskolatársai. Eleinte próbált küzdeni, más lenni, mint amilyen, végül lassan sikerült elfogadnia magát. Ebben családja is támogatta őt.

Az érettségi elvégzése után a Csontváry-ra felvételizett, Jelmez- és díszlettervező szakra, pár év múlva CumLaude diplomázott. Rögtön egy híres német divattervező cég csapott le rá, így fiatal éveiből párat Németországban töltött, rengeteg tapasztalatot és kisebb hírnevet is szerezve magának. Itteni évei alatt ismerkedett meg párjával, Mórral, szerelem volt ez első látásra, mindketten tudták, hogy együtt szeretnék leélni az életüket.

1989-ban tért haza, a Csontváry akkori igazgatója kérésére, hogy az intézményben oktasson. Így a pár hazatért Magyarországra. Mivel közös gyermekük nem lehetett, úgy döntöttek, adoptálnak egyet. Lévén, nem szokványos pár, rengeteg munkával, megbeszéléssel és vizsgálattal járt a dolog, de két év után a pár legnagyobb örömére, elfogadták a kérvényüket és a kicsi Réku büszke apukái lehettek. Eleinte csak látogatóba jártak a kislányhoz, aztán a látogatások egyre gyakoribbak lettek, végül Réka harmadik születésnapját már újdonsült apukáival és új otthonában ünnepelhette. A kislány azóta igazi nővé cseperedett, de még mindig apucik kis hercegnője.

Mióta itthon van, nevét kiállításokról, illetve versenyekről lehet ismerni, ahova nem csak saját kollekcióival nevez, de diákjai is rendszeres résztvevők.
2010 szeptembere óta a Csontváry Kosztka Tivadar Mágikus Képző- és Színművészeti Főiskola Jelmez-, díszlettervezés, és színháztechnika szakának dékáni posztját is betölti.

//Karakterképem: Lakatos Márk//Aktuális állapot:
-ezüst magassarkú


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.17. 23:25:32

Ez a karakter a [M] Csontváry Kosztka Tivadar Mágikus Képző- és Színművészeti Főiskola céghez tartozik.

Üzenet küldése