A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Egri Réka

 
Beosztása: Modell, Rendezvényszervező, a Leviatán pultosa
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: február 08.)
Testalkat: Tökéletes. Már így a mai konvencióknak teljes mértékben megfelel. Magas, vékony, hosszú lábakkal, kerek popsival, formás mellekkel.
Vonások: Igazán szép, szimmetrikus arca van, kissé kerekded, amitől kislányos báj lengi körül egész lényét.
Szem: Nyílt, kedves tekintetű mogyoróbarna.
Haj: Vállig érő, szintén mogyoróbarna. Szeret vele játszani, kivasalja, felkontyozza, loknikat készít bele.
Általános öltözet
Rettentő sok ruhája és cipője van, így megeshet, hogy egyik nap farmer/converse/sima póló, másnap ruhácska/magassarkú kombinációban látja az ember. Az biztos, hogy bármit vesz fel divatos, és természetesen hangsúlyozza csinos vonalait.
Első benyomás, kisugárzás
Ha munkában találkozol vele, tuti, hogy hatalmas nagy mosoly ül az arcán, kedves és segítőkész, igyekszik megismerni eléggé ahhoz, hogy segítsen neked is kitalálni az igényeid, ha nem vagy benne teljesen biztos.
Nem kevéssé szimpatikus „civilben” sem, általában vidám, kicsit bolondos, tipikus fiatal lány. Elcsacsog szinte bármiről, szereti a spontán ötleteket, no meg a pletykákat is. Rendkívül pozitív személyiség, mindenben és mindenkiben képes meglátni a szépet. Ha egyszer találkoztál vele, nem könnyű elfelejteni.

LeírásCsaládi háttere a legkevésbé sem mondható átlagosnak. Örökbefogadott gyerek, még kisbaba korában került új családjához, így nem tudja, kiknek köszönheti fantasztikus génállományát. Nem mintha nagyon érdekelné, ott van neki apa, és… apu. Nem éppen egy megszokott felállás Magyarországon, bár azért úgy, hogy mindkét apuka mágus, könnyebb dolguk volt.

Rettentő nagy szeretetben nevelkedett, „egyke” gyerek lévén ő volt otthon a kis hercegnő. Apukái imádták – lehetett babázni vele, öltöztetni, bemutatni neki az egész világot, amire ő engedelmesen mindig rá is csodálkozott. Remek kis burokban élt, féltették és óvták mindentől, egészen tizenkét éves koráig, amikor bizony be kellett íratniuk a Martionba.

Karpis cicus lett, és bár kicsit kinyílt a csipája, minden hétvégén hazajárt, és otthonra megmaradt a tökéletes jókislány imidzs. Nem mintha az iskolában olyan nagyon lázadó természet lett volna – rendesen járt órákra, igyekezett jól tanulni, és nem itta le magát minden hétvégén a végzős évében sem.

Apjai nagy bánatára a fiúk is kezdtek lassan felfigyelni rá, ők pedig igyekeztek minden kislányuk körül legyeskedőt elhajtani. De nem csak az ellenkező nem figyelmét keltette fel, egy ügynök is megkereste, amikor még alig múlt tizennégy. Azóta jár fotózásokra, de szülei sosem engedték meg, hogy teljesen átadja a divatvilágnak az életét.

Miután végzett a Martionban, a Csontváryra ment Tánc– és Mozgáskultúra szakra – egy évig húzta csupán. Utána kicsit több fotózást vállalt, volt pár hosztesz munkája, míg végül megcsípett egy pultos állást a Leviatánban.

2016-ban megkérte egyik barátnője, hogy segítsen megszervezni az esküvőjét, és annyira élvezte az egész procedúrát, hogy utánanézett kicsit a dolgoknak, elment tanfolyamra, és mára már a Smaragd Álom Rendezvényszervező Iroda munkatársa. És imádja csinálni!


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.16. 15:53:43

Ez a karakter a Leviatán céghez tartozik.

Ez a karakter a Smaragd Álom Rendezvényszervező Iroda céghez tartozik.

Üzenet küldése