A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Erdőhegyi Krisztián

 
A Ferfex ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: augusztus 30.)
Testalkat: Kidomborodó izmok mindenhol – a léglabda és a hozzátartozó edzések jócskán meglátszanak a 175cm-es testhosszán.
Vonások: Sok lány ábrándja testesül meg a vastag ajkaiban. Kérdéses, hogy ez az ellentétes nemen mennyire lehet vonzó a számukra. Valószínűleg az arca összessége miatt mindig fiatalabb marad, mint amennyi valójában.
Szem: Zöld. Aztán szürke. Félórával később már kék. Nem mondhatni, hogy hangulat kérdése, ahogy kontaktlencsét sem használ. Fényjáték a kevés pigment számon, ami az íriszébe jutott.
Haj: Egyenes szálú, nem annyira puha, de könnyen beállítható. Általában annyira lazán tökéletesre igazítja a végtelen barna tincseket, hogy azt hihetnék az emberek, órákat tölt ezzel. Valójában két mozdulat, többet nem is lenne hajlandó rápazarolni.
Általános öltözet
Nincs kiforrott stílusa. Bemegy a boltba, ott van a próbababán egy teljes szett, keres belőle méretet és kész. Nem is érti, hogy egyesek hogyan képesek hosszú órákat eltölteni egy-egy boltban, teljes extázisban a leárazás gondolatától. Eleve csak a pénztárcájának megfelelő helyre tér be, aztán ha nem futja, ott hagyja. Esze ágában sincs ezen görcsölni.
Első benyomás, kisugárzás
Nehéz meghatározni. Az első pillanatban is egyértelmű, már csak a testtartásából és az arcán tükröződő egykedvűségből, hogy teljesen semlegesen viszonyul az ismeretlenekhez. Nem látszik rajta ítélkezés, ám érdeklődés sem. És bár nem gyűjti a barátokat, tipikusan az az ember, aki körül legalább ketten-hárman mindig ott lébecolnak –viszont úgy látszik, hogy ez egyáltalán nem zavarja. Ha segítséget szeretnél tőle, valószínűleg azonnal beadja a derekát.

„ – Krisz! Ne haragudj, de ez a tárgyalás nagyon fontos. Megérted ugye? – olyan sokáig maradok csöndben, hogy az idő alatt képes lennék megszámlálni az apám szarkalábait. A régi képeken annyira fiatalnak tűnt! Mostanra őszre festette a haját az élet, és kezdődő ráncokkal karistolta tele az arcát a stressz.
Szeretném azt mondani, hogy nekem
még fontosabb ez a meccs. Hogy ezer éve látott utoljára… és már annyit fejlődtem! Fényévekre vagyok attól, amit hónapokkal ezelőtt látott. Az önző szavaknak csak az édesapám egyre kétségbeesettebben feljebb vándorló szemöldökei vetnek gátat. Szélesebbre vált a mosolyom, előrelendítem a kezem és megveregetem a vállát.
– Hogyne érteném – és egy részem valóban tisztában van vele, hogy a pozíciónk megköveteli a szereplést, a kézfogásokat és a sokáig érlelt borokat. – De legközelebb eljössz, Öreg! Szó nélkül.
Szigorúan billegteti meg a mutatóujját az orrom előtt, ebből pedig tudom, hogy több tiszteletet kellene mutatnom. A rossz nevelés hatása, mert mire éppen elszégyellhetném magam, amiért ezredjére is Öregnek szólítottam, pedig megkért, hogy ne; a fejem tetejébe nyomja az öklét és kezembe csúsztatja a meridiánját.
– Ésszel használd! Ne kelljen megint Korfuról összeszednem téged. Esküszöm, hogy ott maradsz legközelebb, csak hogy el tudj gondolkodni a tetteidről.
Nemtörődöm mód megvonom a vállam, aztán hátat fordítok. Végig ballagva a márvány padlóval borított előszobán már tudom, hogy nem egyenesen hazajövök. Mind a ketten tisztában vagyunk vele, hogy lehetnék sokkal rosszabb is. Az, hogy állandóan elcsatangolok, egyszerűen velem jár. Na meg nem tudom miért pont Korfut hozta fel! Tudom, hogy jól érezte magát, koktélt szürcsölgetve a tengerparton henyélve. Nem is nagyon sietett velem haza.”


//Karakterképem: Manu Rios//

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.01.19. 18:21:28

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Páfrány nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése