A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Erdei Beatrix

 
Beosztása: Fodrász
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: január 19.)
Testalkat: Alacsony a maga 163 centijével, ízlésesen sovány, észlelhető, szálkás izomzattal rendelkezik, azonban mellben nem túl erős, minden más téren viszont kifejezetten jó alakja van.
Vonások: Erős állkapocscsont, kiugró arccsont, orra mentén furcsán, szabályos ívű profil. Szája már-már kicsinek tetszik és meglepően széthúzódik mosolygáskor. Különleges, de nem szigorúan véve szép.
Szem: Hatalmas, mandulavágású mélybarna szempár.
Haj: Sötét, vagy világos barna, hullámos, vagy egyenes, hosszú, vagy épp rövid és felnyírt, az aktuális kedvenc viselettől függ. Nem fél szabadon használni a tehetségét.

Általános öltözet
Sok tényezőtől függ ez is. Ugyanúgy szereti a kényelmes farmert és az egyszerű, feliratos pólót, mint a kosztümöt, vagy épp szoknyákat, ruhákat. Munka közben nyilván az egyszerűbb, kényelmesebb darabokat részesíti előnyben, míg ha épp valakinek tetszeni akar, vagy hivatalos ügyet kell intézni, minden további nélkül kicsípi magát. Ízlésesen nőies és sosem közönséges. Szereti kihangsúlyozni kellemes alakját, de adottságai végett szinte sosem törődik a dekoltázzsal. Ha valamit villant, az legfeljebb a válla.
Egyetlen állandó viselete a magassarkú cipő. Rendelkezik három párral, azokat váltogatja alkalomnak megfelelően, ugyanis nincs egészen kibékülve magasságával.
Öltözködése minőségét tekintve nagyjából a legalsó árkategóriáról beszélhetünk, ruhái nagy része márkátlan, vagy turkálós, de kiváló ízléssel leli meg a gyöngyszemeket.
Ékszer gyanánt pedig egy jegygyűrűt visel és szigorúan egy pár fülbevalót, nem híve a túlzott mennyiségű testékszereknek.

Első benyomás, kisugárzás
Van valami a tekintetében, amit az ember csak akkor láthat, ha a nő épp nem figyel rá, ha elgondolkozik reggel a metrón, ha épp igyekszik átjutni a városi tömegen, vagy este főzés közben. Ez a barna tekintet olyan mély, mint a kút, az arc pedig olyan komoly, hogy könnyen azt lehetne hinni, hogy bizonyára emberek sorsa nyugszik a vállán és nem csak néhány frizura állapota.
Ezzel szemben azonnal megjelenik az a széles, fejoldalra billentős mosoly, amikor találkozik egy kedves régi, vagy épp új ismerőssel és meggyőződhetünk róla, hogy ő csak az a kedves, kedélyes nő a fodrászszalonból. Talán egy kicsit többször látni elgondolkodva, mint a kolléganőit, talán nem nehezék gyanánt hord magával minden héten más könyvet, talán kicsivel jobban igyekszik meggyőzni az aktuális kuncsaftot, hogy ha a választott frizura előnytelen, válasszon másikat. De semmi kirívó, hiszen a cigiszünetben ugyanúgy csivitel velük a szalon előtt, ugyanolyan jót nevet, ha épp egy vicceskedő vagy épp flörtölő kedvű kuncsafttal van dolga. Igazából a legjobb kifejezés rá, hogy bájosan mély és valahogy egészen megfoghatatlan az az erő, ami árad belőle.
Auralátók és mágialátók számára is egyértelmű, hogy teljesen talan.

LeírásA rákoskeresztúri lány kisgyermek kora óta számon volt tartva, mint a junior, majd ifjúsági úszócsapat gyöngyszeme, hiszen mióta először vízbe dobta az apja a balatoni nyaralás alkalmával, azonnal szerelembe esett a vízzel. Bolti eladó édesanyja és autószerelő édesapja persze mindenben igyekeztek támogatni őt, így bizony hozzá kellett szoknia, hogy hajnali háromkor kelt heti öt alkalommal és ment az úszóedzésre, majd az iskola után ugyancsak a medencében ért véget a napja.
Talán ennek köszönhető, hogy igazán sosem volt lázadó korszaka, a sportnak élt, szeretett este elnyúlni az anyósülésen és az apja ’60-as évekbeli válogatását hallgatva, kimerülten az edzés után hazafelé döcögni a régi Moszkviccsal. Persze voltak barátnői az iskolában, igyekezett nem kimaradni a közösségi életből, még ha mindig is kicsit sutának érezte magát, ha divatról, vagy a körömlakk-árnyalatokról volt szó. Még azt se lehet mondani, hogy nem igyekezett, volt időszak, amikor a zsebpénzét női magazinokra költötte és boldogan mutogatta a lányoknak matek óra közben, hogy milyen érdekességekre lelt.
18 évesen, az érettségi és egy fényes sport karrier előtt állt, volt egy 14 éves öccse is és az apja, aki mindig ott várta edzés után az uszoda előtt. Csak amikor az egyik este ez nem így történt, akkor kezdett aggódni. Aznap busszal ment haza és amikor az ablakból látta az út szélén darabokra tört krémszínű Moszkvicsot, körülötte rendőrségi villogók… akkor azonnal tudta…
Az apja és az őt elkísérő öccse aznap meghalt, a baleset vétkese pedig súlyos sérülésekkel, de megúszta.

A pótérettségin sikerült csak megszereznie a végzést jelentő papírt, édesanyja idegösszeroppanása miatt pedig képtelen volt eljárni az edzésekre. Végül felhagyott az egésszel, valahogy nem jelentett már semmi olyasmit számára az úszás, ami miatt szívesen folytatta volna.
Újra kellett terveznie az életét, munkát vállalt egy trafikban, a hely az apja egyik közeli barátjáé volt, így viszonylag stabil állásnak tűnt. A családi takarékossági számlát felhasználva pedig elvégezte a fodrász szakmát, ami közel sem volt nagy szerelem, de úgy gondolta, hogy azt szívesen csinálná a jövőben. Anyja is kezdett újra talpra állni látszólag, visszavették régi munkahelyére.
Így Bea is ott merte hagyni, amikor egy a trafikban megismert és megszeretett fiatal férfi megkérte, hogy költözzön hozzá, majd elvette feleségül. Ekkor volt 25 éves.
Rá egy évvel munkát kapott a belvárosi szalonban, ahol jelenleg is dolgozik. Négy évvel és négy vetéléssel később pedig a házassága teljesen zátonyra futott. Az ilyesmi minden párt megvisel, Beatrix így 29 évesen elvált nővé vált.

Jelenleg édesanyjával él Rákoskeresztúron egy garzonlakásban, anyja már nem dolgozik megromlott hallása és betegeskedései miatt, így egyedül tartja el kettejüket.Érdekességek
- Az orvosok szerint az aktív sportolás miatt romlottak le az esélyei, hogy gyermeke szülessen, de az orvostudomány jelen állása szerint nem lehetetlen, hogy teherbe essen.
- Azóta dohányzik, hogy munkát kapott a szalonban, majd egy több éves kihagyást követően a válása után újra visszaszokott.
- Kedvenc dala az „A Whiter Shade of Pale”, de minden mást is szeret ebből a korszakból. Gyakran dúdolgat ezen dalok közül akkor is, ha emberek között van.
- Kiválóan főz, amit édesanyjától tanult el, de inkább sütni szeret.
- Míg trafikosként dolgozott háromszor próbálták kirabolni, egyszer kórházba is került, mert megszúrták az oldalát, amikor ellenkezni próbált.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.12. 12:10:37

Üzenet küldése