A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Erlich Fruzsina Réka

 
A Neredin ösvény diákja, Harmadik évfolyam
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: április 10.)
Testalkat: Alacsony termet (155cm körül), vékony lány, de csípője kicsit széles.

Vonások: Szív alakú arcforma, gyermeki vonások. A szeme alatti csont egy kicsit kiugrik, az orra pedig kissé hegyes. Telt, szép ívű ajkain nagy általánosságban rafinált, szemtelen félmosoly bújik meg.

Szem: Hatalmas, kerek, mélybarna, hosszú szempillákkal keretezve. Szemüveges, de mivel nem szereti a látásjavítót színes kontaklencséket hord.

Haj: Félhosszú, lépcsőzetesen tépett, fufruval. A színét előszeretettel változtatja, jelenleg sötétbarna.

Általános öltözet
Szereti a kényelmes, sportos ruhákat, de gyakran lehet csinosabb szerelésben látni. Jellemző rá a szűkszárú farmer- kapucnis, "kenguruzsebes" pulcsi összeállítás, ám ugyanúgy szereti az ejtett vállú blúzokat, és szoknyákat is. Ezek általában kedvenc színeiben pompáznak, mint a lila minden árnyalata, a zöld és ezüst, a fekete-fehér, valamint a vörös-fekete párosítás. Mindig valami feltűnő harisnyában mutatkozik, vagy ha az nem látszik, akkor érdekes kiegészítőket hord. Lábbeliként sárga tornacipőt, vagy kis balerinát visel.

Első benyomás, kisugárzás
Kis kobold. Nagy hang, kicsiny méret, és tömérdek furcsaság. Mikor közelebb lép, kellemes fahéj és narancs illat csapja meg az orrodat, amely minden porcikájából árad, és ami furcsamód tökéletesen illik kezdetben visszahúzódó, lassan kitárulkozó jelleméhez. Első pillantásra a kutya nem mondaná meg, hogy harmadikba jár, és termete miatt ez nem azt jelenti, hogy rögtön végzősnek titulálható látatlanba.
Mikor barátok veszik körül, ahogy a mondás tartja, "le nem lehet lőni". Pergő, de érthető a beszédstílusa, hangja nem kimondottan magas, inkább arany középútnak mondható, ahogy unokabátyja jellemzi: lányos. De ha egyszer beszélni kezd, nincs olyan fül, ami nem hallaná mit mond, emellé pedig folyamatosan mosolyog.
De ha ismeretlen vagy, nehéz a dolgod. Szótlanul ül, és elfoglalja magát valamivel, megfejtésre várva. Nagyon lassan oldódik fel ilyenkor, és nyílik meg, de mint semmi más ezen a világon, ez sem lehetetlen, csupán időigényes, míg az ember elnyeri a bizalmát.
Átlagos kamaszlány, a maga kiismerhetetlen, félénk, vidám mivoltával.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Pécsi Pálinkás Pingvinek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Maróti Mesés Molyhok

Leírás


Ha valaki el akarja mesélni a történetemet,
arra fogom kérni, hogy kezdje úgy, ahogyan a tündérmeséket szokás kezdeni:
Volt egyszer...


Teljes neve: Erlich-Szalai Fruzsina Réka
Születési hely, dátum: Pécs, 1995. április 10.
Édesanyja: Szalai Csenge, grafikus (tisztavérű; 38)
Édesapja: Erlich Róbert, testnevelés tanár - sportkommentátor (tisztavérű; 40)
Testvére: Erlich Csongor (4)
Becenév: Nincs, bár volt már Kislány, Vadóc, újabban Béka...
Hobbi: Bélyeggyűjtés, kézilabda, fotózás
Magasság: 156 cm
Testsúly: 40 kg
Cipőméret: 36

Pécsett született, egy szeszélyes áprilisi délutánon. Szerető családja a mai napig ép, botlásoktól mentes, bár melyik gyerek ismeri tökéletesen családfájának történetét? Annyit tud, hogy megcsalásról, válásról, idő előtti szülő elvesztésről egyetlen mese sem kereng, illetve papírbizonylat. A mintacsalád szerepét töltik be Réka életében. Édesanyja már kiskora óta barátnőjeként is funkcionál, ám ha szükségét érzi, emiatt nem enyhül, mikor anyai kötelességét végezve szidja elszemtelenedett csemetéjét.
Elsőszülöttként mindent megkapott, amit áhított - persze a család anyagi kereteihez mérten, mégsem mondható rá, hogy elkényeztetett lenne. Hozzá van szokva ahhoz, hogy koszos legyen, hisz eleven gyerekkoron van túl, valamint szeret a földön ülni, aludni, és az egyszerű dolgokat is többre értékeli. Ugyanúgy szeretett homokozni és autós játékokat játszani, mint babázni, és nem feltétlenül lődörgött állandóan anyja szoknyája mellett. Valami zűrben mindig benne volt, attól kezdve, hogy a CifraVarázs óvoda küszöbét átlépte. Mágusok gyermekei között töltött három évet, így mikor ezután szülei talan általános iskolába íratták, nehezére esett beilleszkedni az ismeretlen emberek közé, akikkel semmi kapcsolata nem volt. A TÁSI-ban ugyan apja testnevelést oktatott, és oktat még a mai napig is, más ismerőse nem akadt, és közös téma sem nagyon adódott a nyüzsgő gyerektömeggel. A magafajták között legalább a mágia, az "én-családom-ilyenésilyen" mindig alapul szolgált, de itt nem mondhatott semmit az otthoni szokásokról. Különcsége, állandó elhúzódzkodása miatt intrikák érték, amiket nehezen kezelt 6-7 évesen.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.07.05. 19:14:17


Ez a karakter rendelkezik egy Cseresznyevirág nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése