A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Esterházy Lea

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: szeptember 22.)
Testalkat: 179 cm magas. Átlagosnál vékonyabb, modell alkatú. Látszólag törékeny.
Vonások: A smink mindig elősegíti, hogy öregebbnek tűnjön, a nélkül bájos gyermeki arca van.
Szem: Kékes-szürke, mikor melyik érvényesül jobban.
Haj: Félhosszú, enyhén hullámos. Eredetileg barna, ha megunja, szinte bármilyen lehet, főleg a szőkét kedveli.
Általános öltözet
Leginkább divatos és csinos ruhákat visel. Szereti a szoknyát és a testhezálló dresszeket, amelyek kiemelik az alakját. Ha a városba megy, akkor elengedhetetlen az ékszer, amely ruhától függően lehet arany vagy ezüst, esetleg bronz. Bizsut nem feltéten hord. A körömlakk színe mindig passzol a ruhája stílusához. Magassarkú cipőt hord, de előfordul, hogy topánt vagy egy sportosabb lábbelit húz, mindez attól függ, hogy éppen hova megy. Otthon szeret olyat viselni, ami kényelmes, így a bő pólótól a melegítőig bármit felvesz, mondhatni akkor fiúsabb az öltözéke, mint máskor. Hajában néha előfordulhat pánt, csat, vagy egyéb hajdísz. Egy gyűrűje van, amit soha nem vesz le, amely egy egyszerű ezüst karikagyűrű, ez pedig a jobb kezének gyűrűsujján található meg.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre butus plázacicának tűnik. Amerre jár a hangját mindig hallani, ahogy a nevetése is igen jellegzetes. Vidám természete mindenkit vonz, s annak az ígéretét kelti, hogy mellette jól szórakozhat az ember. A férfiaknak elsőre könnyű prédának látszik.

Leírás

1996. szeptember 22-én született Budapesten a II. kerületben. Tipegőként szeretett kint lenni az Édesanyjával a kertben, és segített neki gondozni a növényeket. Ő is ültetett jó néhány növényt, de sajnos mindig elhaláloztak, mert néha elfelejtett odafigyelni, vagy túlöntözte őket. Végül már csak egy virág maradt a kis kertjében, amely már igencsak kókadozott. Lea simogatta, énekelt neki, hogy legalább az az egy túlélje, és valamilyen oknál fogva a növény új életre kélt, mintha minden betegsége elszállt volna. Nagyobb ugyan nem lett, de egészségessé vált. El is dicsekedett vele az anyjának, aki innentől már tudta, hogy gyermekében is megvan az a képesség, amellyel minden mágus rendelkezik. Ezért már hat évesen elkezdhetett a Mirarxba járni, bár nem szívesen hagyta ott a barátait, akikkel megbeszélték, hogy egy iskolába járnak majd, ahogy az óvodát is együtt kezdték. Tizenkét éves kora után bekerült a Martionba, ahol a Lelkek Tükre beválasztotta a Karpenások közé.2011-ben diplomata Édesapját külföldre szólította el a munkája, s magával vitte családját is, mivel majd két évre szólt a küldetése. Lea tanulmányait így más iskolában kellett, hogy folytassa. Nem kimondottan volt ellene, hogy elhagyja az országot némi időre, ugyanis 2011 márciusában Terényi Alex, akit nagyon szeretett, egy autóbaleset következtében életét vesztette a kórházban, a baleset után három nappal. Alig másfél éves kapcsolat volt, mégis olyannyira erős, hogy Leat megviselte, és mikor nyáron elszólították apját, hát ment ő is. Csak egy dolgot hagyott meg az életében, amely Alexra emlékeztette: a tőle kapott szeretet gyűrűt.
A sulit sokkalta komolyabban kezdte venni, hogy valóban elérje, a célját ne csak álom maradjon belőle. A történelem igaz sosem maradt az erőssége, viszont annál jobb volt a biológiában.
Korán kel, hogy kicsinosítsa magát. Szeret adni a megjelenésére, kinézete mégsem hivalkodó. Imádja a Capuccinot, olyannyira, hogy sokkalta szebbnek látja utána a világot. Szeret más emberekkel találkozni, közvetlen személyiség. Mivel a sportban nem élheti ki a benne felgyülemlő energiákat, így könnyebben megesik, hogy dühbe gurul, ha valami nem sikerül, vagy ha valaki piszkálni kezdi. Legrosszabb esetben rombol, tör és zúz. Másban nem feltétlen tesz kárt, kivéve, ha az illető szánt szándékkal szapulja őt, vagy esetleg a családját, ezt semmilyen körülmények közt nem képes elviselni. Jobb a békességet megtartani vele. Hogy a béke és a harmónia megmaradjon, mindig rendet tart a területén. Mindennek megvan a maga kis helye és sorrendje. Nem tűri meg maga körül a koszt, ezért mindig igyekszik a lehető legnagyobb tisztaságban élni. Ez nem jelenti azt, hogy nem megy bele a mocsárba, de meglehet, utána többször is és alaposan megmosakszik. Amivel a világból is ki lehetne kergetni azok nem mások, mint a pókok. Gyermekkori trauma okozta, hogy sírógörcsöt kap, ha meglát egyet. Minél nagyobb és minél közelebb van, annál rosszabbul viseli. Olykor órákig tart, hogy megnyugodjon. A félelmét nem tudja legyőzni, csak úgy, ha egyből elpusztítja a félelem tárgyát, tehát megöli a nyolclábút, de még ezután is sokáig hevesen ver a szíve.
A család mindenben támogatja, ezért anyagiakban nincs hiány. Bármi is az, amire szüksége van, azt megkapja. Nem is csoda, ha ő az egyetlen gyermek a családban. Az érettségi után az ELTE-EMK-ra szeretne jelentkezni, hogy ott kamatoztathassa a tehetségét.


Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.30. 22:49:16


Ez a karakter rendelkezik egy Hóvihar nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése