A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ethan Moreau

 
Beosztása: Vállalati tanácsadó - Sokoray Kft.
Nem: Férfi
Életkor: 55 (születésnap: február 26.)
Testalkat: Magas (~190cm), átlagosan férfias termetű.
Vonások: Karakteres T-vonalú szemöldök és orr, magas homlok, hasonlóan jellegzetes arcvonások, - a borosta opcionális és hangulat-előrejelző is egyben.
Szem: Acélosan-semmitmondóan kék.
Haj: Rövidre nyírt, őszbe hajlóan sötétbarna, némi „Mickey-egeres kopottsággal”.
Általános öltözet
Szinte mindig öltönyt visel, ritkábban famert, de azt is csak inggel, zakóval. Igen, civilben is.
Első benyomás, kisugárzás
Megtestesít minden férfiasságot, amit Sokorayék együttesen sem.
Ha olyan szerencséd van, hogy egy légtérbe keveredtél vele, akkor azt már elsőre megállapíthatod, hogy igényli a mozgást. Állandóan mozgásban van, ha egy pohár bor mellett ücsörög, akkor is játszik a szalvéta szélével, a pohár nyakával… szereti a bort egyébként, akárcsak a márkás karórákat, illetve azokat a nőket, akikben van valami megfoghatatlan, misztikus – de küzdeni nem igazán fog értük.
Remek diplomata, ritkán szól – csak akkor, ha annak tartalma is van, vagy ha kérik. Márpedig kérik. Ott fentről, és ez ellen a Sokoray banda nem sokat tehet.
Bár többnyire egyedül utazik, ténykedik, nincs ellenére a csapatmunka, viszont akkor biztos, hogy irányítóbb szerepet tölthet csak be, csapattársait nem mindig fogadja el egyenlő félként, főleg, ha nem ismeri az illetőket igazán.

Leírás

Bár nagyszülők révén magyar gyökerekkel rendelkezik, ő maga világéletében franciának vallotta magát. Marseille-ben sírt fel, egy jelentéktelenül „mocskos szürke” február végi napon, 1965-ben, és nem gondolta volna, hogy valaha ebben a Közép-Európai, viharvert kis országban fog huzamosabb ideig tartózkodni. Azt meg főleg nem, hogy dolgozni is, hasznát véve csekély magyar nyelvtudásának; melyre azért varázstárgy segítségével rásegít.
Az illatszer-ipar francia riviéráján szocializálódott Ethan-nek minden végzettsége meg van hozzá, hogy vállalati tanácsadó legyen és lényegében nem is csinálja rosszul. – Feltéve, ha valaki képes elviselni a velős őszinteséget vagy a kommentálatlan hallgatást és vállvonogatást, amivel kommunikálni képes. Nem kirándulni van itt, hát minek jópofizzon?
A francia kirendeltség főnöke szívvel-lélekkel ajánlotta fel Mr. Moreau szolgálatait a vállalat ifjú vezetőjének, hisz mégsem árt, ha van egy „vén róka” a sarkában, aki esetleg tapasztalt is már valamit az üzleti élet berkeiből. Merthogy Ethan tapasztalt. Nem egy cégnél járta be a ranglétrát már, mielőtt hőn szeretett vállalatukhoz került.
Szóval „postázták” Magyarországra a pasast, aki meg egész lelkesen jött is – hiszen addig sem kell a drága főnöke közvetlen társaságát élveznie. Háta közepére sem kívánja azt a csigazabáló gyökeret. Épp elég, ha hetente felhívja, hogy talált e már valamit, amivel megléphetik végre a régóta dédelgetett függetlenedést az anyacégtől.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.10. 23:54:07

Ez a karakter a Sokoray Kft. céghez tartozik.

Üzenet küldése