A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fábián Donát

 
Beosztása: König Akadémia, Nemzetvédelmi szak
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: április 09.)
Testalkat: Az elmúlt időszak bőséges változásokat hozott a külsejében. Sehol sincs már a vékony, inas alkat – az aktív sportolásnak hála megizmosodott. Továbbra sem egy kolosszus, de az áldozat szerepet már lerázta magáról.
Vonások: Sokat komolyodott az egyetemi évek alatt. De még mindig nem az a tipikus marcona férfi, nagy bánatára. Manapság általában borostás, hogy legalább egy kevéssel öregítsen magán.
Szem: Mélykék szemek, amik ritkán tükröznek heves érzelmeket. Arra van, amire Isten teremtette: néz vele a nagyvilágba. Néha pedig lehunyja őket, hogy ne is lássa mi folyik körülötte.
Haj: Egyre rövidebb fazonban preferálja a sűrű, sötétbarna koronáját. Azért, lustaságának hála, még elő-előfordul, hogy túlnő rajta a dolog. De ismer jó pár bűbájt rá, szerencsére.
Általános öltözet
Elegancia, lazaság, sárm, stílus és magabiztosság - ezen jegyek alapján kellene a könnyed smart casual szettet összeraknia. Általában tényleg megpróbálja utánozni, ám amikor valahogy nem sikerül kettő perc alatt ezt hozni, egyszerűen fogja magát és a minimalista stílusnál marad. Az viszont csuklóból megy neki, profin.
Első benyomás, kisugárzás
Nem tesz különbséget a friss ismeretségei között, mindenkivel ugyanazzal az udvarias távolságtartással kezd. Nem a két lábon járó etikett könyv, de az alapvető formaságoknak igenis a híve. Ezzel is igyekszik növelni azt a bizonyos éket a beszélgető partner és saját maga között. Egyébként társasági ember, sokkal inkább, mint azt bevallaná, de nem egy kévázós/cukrászdás/parkban sétálós fazon. Ha nem vagy elég izgalmas, valószínűleg addig rövidíti a válaszait, amíg nem kell többet megszólalnia.

Leírás

Régen azt hittem, hogy a születésem pillanatától kezdve haldoklok. Tulajdonképpen mindenegyes bőrdarabka, ami lehámlott az ujjaim végéről, egy-egy zeneiskolai délután végén, annak volt a bizonyítéka, hogy a folyamat elindult. Elhalnak a sejtjeim, akár a sorosan kötött karácsonyi égők: és magamban láttam, hogy soha nem egyetlen kis darabot veszítek el. Égők tucatja hagyta el magát egyszerre, és én egészen a bütykömig szedegettem a bőr darabokat.

Aztán elkezdtem iskolába járni, tanulni, és kiderült, hogy a haldoklás biológiai értelemben csupán annyit jelent, hogy gyorsabban halnak el a sejtek, mint amilyen ütemben újra termelődnek. Ennél nagyobb meglepetés az volt csak, amikor azt is megtudtam, hogy ez olyan huszonöt éves korunk körül kezdődik meg. Tehát voltam én és az örök pusztulásról alkotott végtelen teóriám, aztán egyetlen Martionos óra után kénytelen voltam belátni, hogy tetszik, vagy sem, még nem indult el a testem eróziója. Ez annyira új volt, hogy én is másfelé kezdtem tekinteni.

Ennek apropóján azt gondoltam, hogy megtaláltam az életemben azt az embert, aki mellett nem fogok félni a nyolcvanévnyi sorvadástól sem. Olyan harmonikus volt, és akárcsak a sejtjeink, mi is mindig valami újat építettünk: elkezdtünk járni; aztán hirtelen már évek voltak mögöttünk. Egyik pillanatról a másikra összeköltöztünk! Ha kérdezték, serényen bólogattunk, ez csupán az anyagi helyzetünk miatt van így. (Ami valójában külön-külön is kielégítő lehetett volna.) Egy reggel pedig már az eljegyzés mámorában telt a lusta reggelizésünk.

Ha este dolgozni ment, a lakásban minden a hiányát süvöltötte felém. Hiányzott a neszezése, ahogy a leckéjében lapozgat, miközben én zenét hallgatok az ágyon fekve. Hiányzott a lába hidege az enyémen, amikor bebújik az ágyba. Hiányzott a haja illata, a szuszogása és a portfóliója az éjjeliszekrényen, amin mindig tudott még valamit szépíteni, meg a szék hátára dobott nedves törölközője.

Aztán rá kellett jönnöm, hogy a biológia is olyan, mint az élet minden általánosan hozott rendelkezése: szubjektív. Szóval lehet, hogy a szomszédom még csak jövőre kezd el haldokolni, de az biztos, hogy én már bőven benne vagyok.Fizikum: Sokat formálódott az évek alatt. Ki se nézné belőle az ember, hogy egy pár éve még az volt a legfontosabb a számára, hogy véletlenül se kelljen a tornaóra közelébe mennie. (15)
Ügyesség: Soha nem volt az a fajta, aki véletlenül leejt dolgokat, vagy orra bukik a saját lábában. Mozdulatai gyorsak és pontosak - ez pedig az élet bármely területén nagy segítségnek számít. (13)
Észlelés: Nem csak dísznek hordja a két szép szemét. Talán nem szúrja ki, hogy a pulóvered hátulján ott pihen egy apró szösz, de ha gyanús mozdulatokat teszel, az fel fog neki tűnni. (11)
Megjelenés: A középiskolás helyes kölyökből megkapó felnőtt lett. Utálja, ha fotózzák, ráadásul nem is az a nagyon mosolygós fajta (kivéve ha a szarkasztikus kinevetésről van szó), de még így is egyértelmű, hogy jól bánt vele a genetika. (13)
Intelligencia: Talán nem fog kiselőadást tartani a modern, orosz költészetből, és az is lehet, hogy a több ismeretlenes egyenletek is megizzasztanák, de a logikus gondolkodás minden gyakorlati előnyét kiélvezi. (13)
Akaraterő: Ha valami muszáj, hát akkor nincs választás. Semmiféleképpen sem végletekig makacs, de a hídról sem fog leugrani, csak mert mások szerint jó ötlet. Elmenni gemmáriusnak csak mert Boti is odajár? Nem is ő lenne... (11)
Mágia: Bár nem az a fajta, aki ne tudná elképzelni az életét mágia nélkül, azért mégis csak jobban örül, hogy a skála másik véglete jutott neki. Tüzet csiholni éppen nem tud, de bármi mást majdhogy kisujjból hoz. (15)

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.14. 05:23:54

Üzenet küldése