A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fésüs Alíz

 
Beosztása: Gemmáriusi szóvivő
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: július 20.)
Testalkat: Egész 165 cm-es magasságában átlagos női alkat. Nem csont és bőr, de nem is kerekedik extrémen.
Vonások: Hosszúkás arcán markáns járomívek ülnek.
Szem: Átlagos szemforma, bár az a genetika rejtélye, hogyan ütközött ki rajta ez a különleges kékeszöld szín.
Haj: Hullámosodásra hajlamos középbarna, hosszú hajkorona.
Általános öltözet
Szerencsés alkatú lány, a boltok átlagos kínálata éppen őrá készült, ezt kihasználva igyekszik változatosan öltözködni. Farmer-póló, szoknya-ing vagy ruha sem áll messze tőle.
Első benyomás, kisugárzás
Igazi legkisebb lány. Van hangja és nem fél hallatni, ha belép egy szobába ő a társaság szíve-lelke. A munkájában is hasznát veszi ennek a képességnek, munkatársaival közvetlen, könnyen ismerkedik és barátkozik. Amit ki nem állhat? A hazug, felszínes emberek.

LeírásNe kerteljünk, elég gyatra anyagi helyzetből jött ő meg a három idősebb tesó. Rendszerbe, onnan ki, megint be, megint ki. A szülők lehet, hogy igyekeztek, lehet nem, talán lényegtelen is. A testvéreire viszont mindig számíthatott egész pólyás kora óta. Nem volt igazán minta gyerek, de tulajdonképpen egyikük sem. Viszont mindig is tehetsége volt kivágni magát a legneccesebb szituációkból is a beszélőkéjével, tudta, hogy amíg ők így négyen összetartanak, nem lehet bajuk. A Martionban a Lortonba került ott igazi otthonra lelve. Nem egyszerűen iskolába járt, habzsolta a bentlakásos lét előnyeiben. Persze a testvérek jelenléte is sokat segített. Nem volt rossz tanuló de nem is különösebben jó. A bátyja volt számára az apa figura. A nyakán csüggött, imádta, elárasztotta az összes rajongásával és szeretetével. Mikor elment, a dolgok összemosódtak, mint egy rossz álomban. Egyszer csak Margó is kivonta magát az életükből, a fiatalabbik nővére férjhez ment és már a második gyereken is túl van. Ismerősökkel (újakkal és régiekkel) vette körül magát, a személyisége mellett nem volt nehéz mindig társaságban lennie. Még a bátyja unszolására döntött úgy, hogy ő is kezd magával valamit, Média és Kommunikáció szakra jelentkezett az ELTE-re. A bátyja halála után és a nővére családi drámáival sokáig rezgett a léc az iskolát tekintve, végül még is elvégezte a képzést és talán pont az idősebb testvér inspirációjára, a gemmáriusi hivatal egyik szóvivői pozíciójában helyezkedett el. Karakterkép: Alycia Debnam-Carey

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.09.02. 10:45:46

Üzenet küldése