A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fésüs Margit

 
Beosztása: Gemmárius, GyROsz tag
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: június 24.)
Testalkat: Vékony, szálkás, látható izomzattal rendelkezik köszönhetően a rendszeres edzéseknek.
Vonások: Van benne valami fiúsan vad, mégsem tudja elnyomni nőiességét. Egzotikus vonásai miatt könnyen megjegyezhető.
Szem: Mandulavágású, intenzíven csillogó mogyoróbarna szempár. Elszántság olvasható ki belőlük.
Haj: Mogyoróbarna, göndör, kezelhetetlen. Ezért is tartja viszonylag röviden, és fogja hátra gyakran.
Általános öltözet
Nincsen benne extra, nem visel márkás darabokat, nem csajos a ruhatára, de nem is igazán pasis. Szereti a kényelmes farmereket, a pólókat, az ujjatlan ingeket. Nem fordít túl sok figyelmet az öltözködésre.
Első benyomás, kisugárzás
Keménynek tetszik kívülről, és ezt nem is igyekszik megcáfolni, hiszen munkája miatt úgy érzi, nem engedhet meg magának gyengeségeket. Éles nyelve ellenére szórakoztató társaság tud lenni, ha valaki bírja a kritikát, és meglepően segítőkész is, ha a helyzet úgy kívánja.

Leírás

Ha azt állítanánk, hogy nem túl gazdag családból származik, az egy erős eufemizmus lenne - bátyjával és két húgával ki-bejártak a rendszerből családjuk anyagi helyzete miatt. Összetartó kis közösség lettek ők négyen, egyszer még nevelőszülőket is megjártak, de miután külön tették a testvéreket, egy hét után vissza is kerültek az intézetbe.

Egyikük sem volt igazán mintagyerek, a bátyja rengeteg balhéban benne volt, ő pedig előszeretettel követte - szerencsére akkor is ezt tette, amikor amaz kitalálta, hogy ő most rendbe szedi az életét. Negyedikes volt a Martionban, amikor elkezdtek javulni a jegyei, és céltudatosan kezdett készülni a gemmáriusi pályára, hogy követhesse testvérét.

Foggal-körömmel küzdött aztán azért is, hogy két év gyakorlat után, ő is bekerülhessen a GyROsz-ba. Nem titkolt célja volt, hogy egy osztagba kerülhessen idővel a testvérével, de legnagyobb sajnálatára senki sem ugorhatja át a kezdő osztagot. Épp csak három hónapja volt a Bétában, amikor a bátyja egy bevetés során elhunyt. Nehezen birkózott meg a dologgal, két hét kényszerszabadság után szinte könyörgött, hogy visszamehessen dolgozni. A lelkesedése ugyan megcsappant, de panasz nem lehetett rá sosem, így maradt a Bétában... A munkába temetkezett, húgaitól eltávolodott érzelmileg, és bár osztagában viszonylag sűrűn cserélődnek az emberek, mégis inkább őket tartotta a családjának.

Nyolc évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy bedolgozza eléggé a veszteséget, és a kirendelt pszichológus is azt mondja, megérett a váltásra. 2019-ben került át a Gammába, meglepően pozitív attitűddel, és egy egészséges adag bizonyítási vággyal. Csak megfelelő irányításra van szüksége.


Extra kvalitások:
- Terromágus (elemi jele a lapockáján található)
- Abeomágus (feketepárduc alakját képes felvenni)


//Karakterkép: Amber Rose Revah//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.03.08. 18:15:50

Üzenet küldése