A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fóris Artemon

 
Beosztása: Gazdasági igazgató
Nem: Férfi
Életkor: 14 (születésnap: augusztus 21.)
Testalkat: Törékeny termetű, 165 centijével általában alulmúlja kortársait.
Vonások: Hamvas orcája kisfiúsan bájos, ugyanakkor van benne valami hűvösség.
Szem: Tekintete szép, acélkék színben fénylik.
Haj: Rövid, sötétbarna, a fények függvényében vörösesnek, de feketének is tűnhet. Mivel hullámosodásra nagyon is hajlamos, mindig rövid, alaposan lefésülten tartja.
Általános öltözet
Nem nevezhető éppen hétköznapinak a ruházata: gyakorlatilag egy miniatűr felnőtt, viseljen akármit. Többnyire persze elegánsabb öltözetben, öltönyben látni.
Első benyomás, kisugárzás
Főleg ruhájából már elsőre látszik, hogy nem egy átlagos gyerek. Csendes jelenség, de ha megszólal, beszéde elgondolkodó, hangja kellemes. Gyakran fensőbbséges, s noha van, akinek ez a stílus igen tetszetős, a többség számára akkor is csak egy kisgyerek túl nagy arccal. Vonásai, mozdulatai, hanglejtése mind-mind rendelkezik valami olyasmivel, amivel egyből felismerhetővé válik. Már messziről érződik, hogy vámpír. Jó szeme van a mágiához, és meglehetősen jól tud az emberekben is olvasni.

Leírás

Annyira ritka, hogy a tisztavérűek talanokkal osszák meg nászukat, hogy most sem egészen ez történt. Száfely Elizabeth ugyanis annyira a Családfa peremére született, hogy mikor eladósorba került, a vagyonosabb sutták előkelőbb helyre kerültek, mint a pénztelen mágusok. Férje tehát Fóris Kornél lett, aki fiatal tehetségként nem csak hihetetlenül gazdag volt, de rendkívüli karrier előtt is állt.
Első és egyetlen gyermekük Artemon, akit mindig is csodagyereknek tartott környezete. Szülei pedig megengedhették maguknak, hogy fiúk a legjobb helyeken tanuljon, a legnívósabb magániskolában próbálgathassa szárnyait. Noha sosem volt egyedül, túlzás, hogy megtalálta volna a saját baráti körét - igényli ugyanis az emberek társaságát, még ha keveset is beszél.

2012 áprilisa azonban meglehetősen kellemetlenül telt - édesapja ellen ugyanis tárgyalás indult és másodikán jogerősen elítélték. A magániskola finanszírozásáról a továbbiakban szó sem lehetett, így az évet már köziskolában kellett befejeznie.

Édesanyja korábban is sokszor gyengélkedett, a családfő börtönbe vonulását követően viszont egyenesen ágynak esett, és nem is igen hagyta el a szobáját onnantól kezdve. Több orvos is járt a háznál, de nem igazán tudtak változtatni ezen az állapoton.
2013 decemberében azonban egy külföldi szanatóriumba fizette be édesanyját, nem sokkal ezt követően pedig több hónapra eltűnt ő maga. Április harmadikán vámpírként került elő egy földalatti bunkerből, a következő négy hónapot pedig a Hercegség vendégeként töltötte.

2014 szeptemberében megkezdte előzetes tanulmányait a Mrázon, időközben pedig készül az őszi érettségi vizsgákra.

2015 februárjában ismerkedett meg az európai törvényhozóval, aki augusztusban munkát ajánlott maga mellett. Bár tanulmányait nem hagyta abba, 2016 januárjában beköltözött Athénba.

Bár a Család tagja, csak kevés rokonával tartja a kapcsolatot. Többek között az unokatestvérével és hajdani szobatársával.

//Karakterkép: David Mazouz//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.11. 23:19:39

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése