A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Földesi Prométea

 
Beosztása: Fordító, újságíró
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: december 14.)
Testalkat: Meglehetősen alacsony, kb 155 cm, az alakja kellemesen formás
Vonások: Hosszúkás arc, kissé hegyes áll
Szem: Sötétbarna szeme van, és szinte mindig szemüveget visel
Haj: Hosszú, hullámos, rakoncátlan barna
Általános öltözet
Csak természetes anyagból készült ruhákat hord, és szinte kivétel nélkül hosszú ujj felsőt, bal kezén pedig kesztyűt, még a legnagyobb melegben is. A természetes színeket kedveli, főleg zöldet, barnát.
Első benyomás, kisugárzás
Fura egy csaj, vagy nagyon idióta, vagy nagyon vidám természet. Sokat mosolyog, és sok megjegyzést fűz mindenhez és mindenkihez, ez persze esetenként csak szerinte vicces. Pörgős kis földrengés az egész lénye. ezen nem ront semmit a tény, hogy aprócska, és a bal kezét furcsán tartja.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Földessy Tódor - Tea édesapja - a Család számára kirívó módon egy sutta nőt vett feleségül, akiben éppen csak pislákolt a mágia, és ettől a felmenői sem tudták eltántorítani, és nem is igen szívesen látott vendég a Családos rendezvényeken. Tódort ez cseppet sem bántotta, nevét egyszerűen Földesi-ként viseli, és feleségével, Judittal Esztergomba költözött. Itt született meg három gyermekük, az iker-fiúk, Emil és Csanád, majd Prométea. Teán mégis kiütközni látszik a Család belterjessége, egészen alacsony, és gyenge fizikumú - ellentétben fivéreivel, és kicsi korától szemüveget hord. Amit nem örökölt testalkatban, örökölte mágiában, született és szenvedélyes Terro. Gyermekkorában egy ostoba balesetet szenvedett, megijedt a széltől az esztergomi Bazilika kupoláján, ahová fivérei felcsalták, és nagyot esett a csigalépcsőn - a lába megsérült, hosszú távokat képtelen gyalogolni, és a futás sem igazán erőssége. A Martionban kiderült, hogy nem csak okos, és tehetséges a mágiához, de kiváló nyelvérzéke is van, ő pedig meglovagolta ezt a vonalat, tíz nyelven beszél, és folyamatosan képzi magát. A Martion elvégzése után csatlakozott háborús övezetekben szerpentáriusként önkénteskedő bátyjaihoz. A Varázsvilágba több cikket is írt jótékonysági felhívásokkal, háborús tudósításokkal. 2012 nyarán egy komoly balesetet szenvedett, egy összeütközésben meg tudta menteni magát és társait, de egy átok leszakította a bal karját. Fából készült, mágikus műremeket hord hosszú ujjú felsői alatt, és úgy döntött, ideje hazaköltözni. Fordítóként és újságíróként dolgozik. 2013-ban nagy szerencse érte, egy privát felkérés során rengeteg pénzhez jutott, nem sokkal később pedig megismerte élete - vagy inkább éjszakái - Hercegét, akivel a Gellért-hegyen laknak.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.27. 20:48:45

Üzenet küldése