Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fülöp Edit

 
Beosztása: Gemmárius, Katasztrófavédelem


Nem:
Életkor: 25 (születésnap: május 16.)
Testalkat: Alacsony, puha teremtés, dús női idomokkal. A felszín alatt rejlő izomtömeg azonban már egy egyszerű átkarolással is könnyen érzékelhető.
Vonások: Mosolygós, vidám. Mosolyra áll szeme-szája. Sok év múlva a szarkalábai is ott fognak megülni az arcán, ahová emiatt kerülnek.
Szem: Barna.
Haj: Sötétbarna, loknis haját mindig szabadon hagyja, ha csak megteheti. A mágiának köszönhetően a hossza könnyen változhat.
Általános öltözet
Imádja a szoknyákat, a fodros ruhákat. De ugyanígy a farmert és a pólót is. Egy biztos, kedvenc színéből, a pirosból mindig visel magán valamennyit. Lehet csak a rúzsa, lehet az egész viselete, ha egyikben sem felfedezhető, úgy mélyebbre kell tekinteni.
Első benyomás, kisugárzás
Lendületesség, fiatalság, határozottság jellemzi. Bármire képes lehetne, a világ csak arra vár, hogy meghódítsa. Amibe belevág, lelkesedéssel teszi. Persze neki is vannak olyan napjai, amikor nehéz derűsnek lenni, amikor kevésbé önmaga. ilyenkor a legjobb, ha megértéssel, türelemmel viseltetsz irányában, de legfőképpen nem piszkálod túlzottan, mert nem fogja tolerálni.

LeírásVagyon és harc

(A név margójára)

Az Edit név alkotó, találékony személyiség kialakulását segíti. Könnyen fejezi ki magát, és könnyedén ismerkedik másokkal. Mivel érzései és vágyai gyakran változnak, ezért szinte soha nem elégedett az adott körülményekkel. Sok ötlete és terve van. Szeret utazni és ismerkedni, szereti a változást. Nehezen tart ki egy dolog mellett, így céljai elérésében is nehézségei adódnak. Bár mások előtt pozitívnak tűnik, akaraterő hiányában szenved.


Ébredés

Csendben figyelem, hogyan ébred a város. Az utcákat már egy ideje ellepte a kukásautók garmadája, hogy ott folytassák szélmalom harcukat a temérdek szenny ellen, ahol tegnap abbahagyták. Még sötét van. Egyedül a nátriumgőz lámpák narancssárga fénye szűrődik bele a feketeségbe, megtörve annak áthatolhatatlanságát, kétes arany-derengésbe vonva az épületek falait. Csak nemrég kezdtem el értékelni ezt a nyugalmat, a koszosan is gyönyörű hajnali romantikát, de semmiért nem cserélném el. Nincs fenn még más, csak a hajnal megszállottjai, az elhúzódott éjszakából hazatántorgók, meg az ébredező hajléktalanok.
Talpam alatt a szívem ritmusára dübörög a beton, ahogy utcáról-utcára haladok. Az útvonal mindig más, a hangulat ugyanaz. Idekint nincsenek gondok, nincsenek vizsgák, nincs töprengés, önmarcangolás, csak a repülés illúziója, és a megkönnyebbülésé, A vér zakatol a fülemben, de nincs szükségem zenére, hogy elnyomjam. A saját belső ritmusom diktálja a tempót, és én szaladok a város kitárt karjai közé.
A fekete lassan szürkébe hajlik, és a közvilágítást is mindjárt lekapcsolják. Lehet, hogy nem tökéletes, lehet, hogy percről-percre közelebb a pillanat, amikor a fény a rútságokra is rávetül, de az most még nem érkezett el. Budapest most még egyedül az én városom, körülölel, és én elveszek benne.

Leírás

1992-ben látta meg a napvilágot, az országos átlagnál jóval több napsütést élvező Pécs városában, értelmiségi (pszichiáter anya, gyógyszerész apa) kevert családban. Az elkövetkezendő évtized nagyjából annyival telt, hogy szülei megpróbálták előbb az egyik, később a másik irányba terelni, kitaníttatni mindenre mi dívik, szellemi felsőbbrendűségük teljes jegyében neveltetni egy szem leányukat. A különórák sora cifra, az elért eredmények ritkásak. A lány eredményesen ellenkezett minden körülmény dacára. Így a mai napig nem tanult meg egyetlen hangszeren sem játszani, táncolni is csak annyira tud, amennyire felnőtt fejjel megtanult, nyelvekből pedig köszöni szépen, jól töri a magyart, nincs szüksége se franciára, se hottentottára
Mágikus képességeinek megmutatkozása nem jelentett meglepetést apukának sem, aki boldog suttaságban tengette ezidáig is mindennapjait. Ő viszont látta, hogy ez jó, végre érdekelni kezdte valami, és lekötötte.
Aztán jött a Martion, vele együtt megannyi új fejezet. Felfedezések, kalandozások, serdülőkor, lázadás, túlkapások, barátságok, szerelem, botrány, mint egy túlzsúfolt forgatókönyv - ahogy a legtöbb tinédzser is átesik hasonló történések során. Kivéve talán a teherbe esést. Kétség kívül ezt nem mondhatja el magáról sok mindenki. Életének rövid, ámde a legtragikusabb szakasza volt, mikor elvesztette a babákat. Az eset összetörte és sokáig tartott a felépülés.
Sokáig tartott, de megtörtént, róla pedig a megpróbáltatás után kiderült, hogy az újrakezdés mestere. Befejezte a félbehagyni kényszerült középiskolai tanulmányait, felvételt nyert a König nemzetvédelmi szakára, az egyetem alatt a méltán népszerű Határtalan pultosaként kereste meg a betevőt, öt évvel később pedig igazi, végzett katasztrófavédelmisként hagyta el az oktatási rendszert.
Mára dolgozó nő lett belőle, benőtt a feje lágya. Sok mindent megtanult, még több megtanulni való várat magára. Némileg lassabb, átgondoltabb a tempó, de a belső lendület és tűz megmaradt. Mindig hajtja, meg nem állhat. Pikáns fűszerként pedig olykor-olykor egy adag drámaiság szolgál, mint az élet velejárója.

Kis túlzással ismer mindenkit. Ha nem, majd fog. Ami téged illet számos helyről lehet ismerős az arca, vagy a neve. Talán Martionos, Königes vagy, vagy gyakran megfordulsz a Határalanban, ez könnyen lehetséges. Bizonyos körökben azonban onnan is ismerősen csenghet a neve, hogy ő az a lány, aki a szívén viseli a likantrópok ügyét.
Minden esetre, Facebook-on, mindig megtalálod.

Szociális összeköttetései zavarba ejtően sokrétűek, és szerteágazóak, mégis, van egy maroknyi csapat, akikért bármikor tűzbe menne:

Barkóczy-Scheibelhoffer Ciprián: Jobban szeretlek a mai napig, mint valószínűleg gondolod, és remélem kevésbé bántam el veled, mint gondolom. Sajnálom, hogy így alakult.
Berényi Balázs: A legcsodásabb, és a legpokolibb korszakomat köszönhetem neked. Mindkettőért köszönettel tartozom.
Berényi Bianka: Kicsilány. Elmondani nem tudom mennyire szeretlek, ám az élet mindig beigazolja, hogy káros vagyok az egészségedre.
Bihari Noémi: Egy számomra nagyon kedves ember kedvese vagy. Ezért kedvellek.
Dányi Barna: El sem hiszed, mennyi mindent köszönhetek neked. A te helyed is kiemelt a szívemben.
Dr. Sarnyai Zakariás: Best dokibácsi ever. Már alig várom, hogy karom-lábam törjem, csak miattad. Te vagy plátói szerelmem szerelme.
Fegyvári Endre: Mézi. Mééézi! Zombiölésben kétség kívül jók vagyunk.
Felföldi W. Dániel: Nem csak igazgatói tisztedért tekintek fel rád. A rossz nyelvekkel ellentétben kivételes embernek tartalak, és (ugyan nem tudsz róla, de) barátnak. A második apa megnevezés olyan szirupos lenne.
Gorondi-Novák Márton: Imádlak. Ennyi.
Haisz K. Szilvia: Én férjezett és gyermekes barátosném. Mert a léglabdán túl is van közös élet.
Haisz Teofil: Félek, hogy soha nem fogsz megkedvelni. Pedig én igyekszem. Minden esetre akkor is jóban vagyok az asszonnyal, ha nem tetszik.
Illés Erik: Szívemnek kedves (fél)mexikói.
Kapuváry Bíborka: Hinnye! Borislány! Gyereidemegszeretgetlek.
Kékessy Vali: Bolyongásomban adtál célt.
Kováts-Blaskovits Szabina: Csak azért tartom formában magam, hogy mindig beleférjek a kabátkába, amit tőled kaptam. Féltve őrzöm.
Léon: Egyformán vagyunk elcseszettek, csak az irányultság más.
Manassé Messalin: Már nem is olyan ijesztőek a rúnák... annyira.
Márkus Lénárt: Nagyon láma... de leszel a fogadott bátyám? (Az lettél. ^^)
Marosi Dorián: Más nem főzhet nekem bájitalt, csak te. Néha elcsodálkozom, milyen zseniális emberek sorát nevezhetem barátnak.
Mészáros Bendegúz: Über cute! És ez nálad valahogy über szexi. Hidd el nekem Drága.
Molnár Gellért: Főni! A világ legjobbja! Nem is említve, hogy életem egyetlenének atyja vagy. Duplán nyertél a lottón.
Rácz Anett: Ancsa. Kedves Ancsa. Minden máshogy alakult, de tudom, hogy jó óvónénim lettél volna.
Riusz László: Megnyugtató, hogy a barátaim sorában tudhatlak. Gyorshívón van a telefonszámod, démonveszély esetére.
Sándorfalvy Péter: Nos, kétség kívül sokat tanultam neked köszönhetően.
Szűcs Leona: A mai napig nem tudom, hogy lettünk barátok. Az élet útjai kifürkészhetetlenek.
Vári Milán: Te jobbra, én balra, jobb az úgy. De azért mindig próbálkozom jobb kedvre deríteni azt a közömbös, búvalbaszott ábrázatodat.
Wass Abigél: Ha pasi lennél, a világot adnám fel érted. Így egyszerűen csak hálás vagyok, hogy a közelemben tudhatlak.
Zólyom Melinda: Nem számít, mi történik, te vagy az első számú az életemben. Az egyetlen. Szívem legcsücskének egyetlen lakója. Mindig feléd tartok.Felszerelés és egyéb mesélői információk:
Auralátó öngyújtó
Használt jegy

Zacskós keksz

Aktuális állapot:
Jól beöltözve a hideg ellen.


Továbbá állandó jelleggel visel a nyakában egy ezüst medált, sötétben pedig (öltözetétől függően) könnyedén feldereng a mágikus festékkel készült egész hátas tetoválása.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.05.31. 11:51:55


Ez a karakter rendelkezik egy Hóvihar nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése