A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Főgelei Károly

 
Beosztása: Álláskereső, a Budapesti Bús Bikák tartalékjátékosa
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: március 12.)
Testalkat: Magas, szélles vállú. Mindenhol izomkötegek, jól látszik, hogy versenyszerűen sportol.
Vonások: Mosolyogva nagyon bájos, már-már kisfiúsan sármos.
Szem: Kék
Haj: Sötétbarna, rövid
Általános öltözet
Sportosan öltözködik, elég furcsán állna rajta egy öltöny (néha azért belekényszerül). Jellemző, hogy olcsóbb vagy még inkább, régebbi, gyakori használat jeleit mutató ruhákat visel.
Első benyomás, kisugárzás
Hihetetlenül izmos, erős. ~Lehetséges, hogy más is van a sport mellett, ami a fizikumát adja?~ - merülhet fel a gondolat. Jellemét tekintve semmi negatívat nem lehet említeni. Kedves, átlagos férfi, talán egy picit visszahúzódó vagy tartózkodó ismeretlenekkel.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás

Talanként, talan családba született, és bár ő nem sejti, de felmenői között varázslók is találhatóak.
A tudományokkal szemben mindig kevesebb érdeklődést mutatott, mint a sportok iránt, így hamar ebbe az irányba indult el, már középiskolás évei kezdetétől aktív amerikai-football játékos volt, huszonévesen pedig a legjobb magyar csapatokban játszott.
Azonban egy meccs és az utána következő buli alkalmával egy csetepatéba került, ahol nem csak talanok voltak. A trauma és a sokk aktiválta a generációk óta rejtve hordott mágikus génjeit, így meg kellett, hogy ismerje a mágikus világot is. Az eset óta már néhány év eltelt, mégis még gyakran botladozik a mai napig ebben a világban, hiszen hiányzik a mágikus iskolai oktatása teljesen.
Túlságosan veszélyesnek ítélte volna a lehetséges vadmágiáival a sportot folytatni, ezért felhagyott karrierjével és munkanélküli lett. Azonnal álláskeresésbe kezdett, valamint közben tanfolyamokra járt (a megtakarításai elköltése után már csak ingyenesekre), de munkát azóta sem talált, így anyagi forrásai teljesen kimerültek, és mára már csak egy olcsó munkásszállón húzza meg magát.
A sport persze továbbra is vonzza, mágusként így a léglabdával kezdett ismerkedni, de csak nagyon hosszú küzdelem után tudott bekerülni a Budapesti Bús Bikák csapatába, ott azonban továbbra is csak tartalékjátékosként számítanak rá.
Néhány kép róla:
Kép I.
Kép II.
Kép III.
Kép IV.

//Karakterkép: Tim Tebow.//

Aktuális állapot:
Bikák-címeres, zöld-fehér melegítőfelső, edzőtáska. Láthatóan edzésről tart hazafelé.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.18. 20:14:57

Üzenet küldése