A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fadir

 
Beosztása: a Dahab Haram - az arany piramis munkatársa

Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: június 09.)
Testalkat: Az átlagosnál valamennyivel magasabb, jól karbantartott izomzatú.
Vonások: Le se tagadhatná, hogy a közel-kelet fia. Picit dacosabb ajkak, aprón görbülő orr, erős szemöldök, olykor szakállka, borosta. Különlegesen vonzó látvány.
Szem: Megkapó, barna tekintet, hosszú szempillákkal. Néha előfordul, hogy a drámai hatáskeltés miatt kék kontaktlencsét visel.
Haj: Dús sötétbarna, divatosan rövidre nyírva.

Általános öltözet
Az ilyesmit többnyire az évszak válogatja, de amúgy szereti a világosabb színeket. Bátrabban is használja őket, mint ahogy a kiegészítőkkel is pontosan bánik. Fontos számára, hogy ne legyen slampos. Ha hanyagnak, kócosnak tűnik is, ott van az összképben a megkomponáltság.

Első benyomás, kisugárzás
Ha egy kedves szóra van szükséged, megadja. Ha biztatásra, ha határozott útmutatásra, ha mély beszélgetésre, vagy könnyed csevejre, ugyanígy. Roppant alkalmazkodó, de a mosolyából nehéz alább adnia. Ez az egyetlen, ami talán másokat frusztrálhat.

Leírás

Az Arany Piramis munkatársa, mióta 2011 nyarán megnyitotta kapuit a vendéglátóhely. Sokszor látni azóta jó időben a bevásárlóutcában, ahogy látványos tűz alapú varázslataival (avagy épp fedetlen felsőtestével - a szerk.) igyekszik elnyerni a járókelők figyelmét, ezzel irányítva tovább őket a közel-keleti tematikára építő szórakozóhelyre.

Egyébiránt ugyanitt megtalálható, mint szórakoztató, és felszolgáló személyzet is.
Bár mindezért valószínűleg megkapja a maga kis jutalomhabcsókját, ő amúgy sem rest kedvesnek lenni civilben sem.

Már csak a munkaköréből adódóan is éjszaka aktív, szóval ilyenkor található meg Budapest mágiával átszőtt területein. Kedveli az emberek társaságát, de ha nem kettesben találkozik vele az ember, rajtakapható, hogy a szótlan nézelődő helyzetét veszi fel, pedig láthatóan-hallhatóan tökéletesen érti, és beszéli a magyar nyelvet.


// A képek pedig Ahmad Al-Zabedyről készültek. //

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.01.12. 00:10:35

Ez a karakter a Dahab Haram - az arany piramis céghez tartozik.

Üzenet küldése