A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Faragó Vince

 
Beosztása: a Magyar Mágikus Bank alelnöke
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: április 09.)
Testalkat: Magassága alulmarad az átlagostól, de egyáltalán nem kellemetlenül. Alkata valamivel vékonyabb, minthogy ideálisan férfiasnak lehessen nevezni - ezt a genetikájának köszönheti, egyébként nincs kevesebb izom vagy több zsír rajta, mint kéne.
Vonások: Nem nevezhető a Nagy Könyv szerint kimondottan jóképűnek, kissé rókásak a vonásai. Talán emiatt lehet, hogy a kellemesen jelentéktelen összkép dacára valahogy képes mégis megragadni az embert.
Szem: Nem vakítóan, de határozottan kék szempár.
Haj: A színét nehéz egyértelműen beazonosítani - ha jobban megsüti a nap, világosabb - majdnem szőke, amúgy átlagosan egérbarna. Divatosan, röviden fésült.

Általános öltözet
Lazán elegáns, stílusos szürke eminenciás.
Ad a megjelenésére, ez elég hamar leszűrhető, de aki bankban dolgozik, attól ez el is várható. Ha nem is folyton öltönyt hord, de valószínűleg allergiás minden felsőruházatra, ami nem ing. Egyébként roppant előnyösen válogat, igényes magára, egészséges keretek között, és ez a ruházkodáson kívül a használati tárgyain, kiegészítőin is meglátszik. (Technikaib*zi. Ha nem tűnik udvariatlannak az ujjára van nőve az iPhoneja.)

Első benyomás, kisugárzás
Egy viszonylag jelentéktelen, szürke átlagember. Legalább is első ránézésre minden bizonnyal ezt szűrheti le bárki. Hiszen nyugodt, óvatos is, nem beszél se túl sokat, se keveset, nem túl közvetlen, de látszólag nem is épít falakat maga köré: mindent kényszeres gonddal mér be a megfelelő keretek közé. A rend, a rendszer, az áttekinthetőség fontos szerepet tölt be az életében, s bizony, valamilyen szinten sekélyes: sokra tartja a saját biztos egzisztenciáját, a sztenderdjeit. Két lábbal áll a földön.

Ennek ellenében a gesztusai roppant szemléletesek, de mégis valahogy szétcsúszósan lazák, elég korrektül ellensúlyozva a komoly státuszát. Ha pedig megszólal szokatlan hangszínbe némi tetszetős rekedtség is vegyül, épp elnyomva enyhe beszédhibáját, amit egyébként sejteni is lehet előreugró felső állkapcsáról. A beszédstílusa valahogy mindig olyan, mintha a mondandóján kívül helyezné magát, s akkor is sajnálatosan ironikusnak vagy érdektelennek tetszik, ha ő valóban odafigyelő tekintettel pillant rád. Sajnos ez elemi jellemző, nem felvett manír. Egyébként rendkívül művelt, hosszabb beszélgetés során ez is feltűnhet, mint ahogy megfelelő partner esetén az arroganciája is... csak ébren élje tól az ember a sokadik találkozást vele.Átdolgozás alatt

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.11. 12:42:15

Ez a karakter a Magyar Mágikus Bank céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik kereséssel a karakterkeresőben:

Üzenet küldése