Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Faragó Vince

 
Beosztása: a Magyar Mágikus Bank alelnöke
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: április 09.)
Testalkat: Tökéletesen átlagos, sportot sosem látott alkattal és a 180 centit alulról súroló magassággal rendelkezik.
Vonások: Nem nevezhető kimondottan jóképűnek, tökéletesen elveszik a tömegben. Beszéd közben észlelhető, hogy furcsán artikulál, mintha felső álkapcsa kicsit előrébb lenne a kelleténél.
Szem: A szélei felé sötétedő kék szempár.
Haj: Barna, jobb oldali választékkal balra fésülve.
Általános öltözet
Ad a megjelenésére, ez elég hamar leszűrhető, de aki bankban dolgozik, attól ez el is várható. Szereti az öltönyöket minden mennyiségben, akárcsak a szövetkabátokat. Ízlése nem különösebben kiforrott, de azzal tisztában van, hogy alapvetően mi nem passzol össze egymással. Más jellemző ruhadarabot nem is nagyon lehetne kiemelni, hiszen sem a farmertől, sem egyéb öltözékektől nem idegenkedik, de nagyrészt az öltöny a jellemző.
Első benyomás, kisugárzás
Elég könnyű őt röviden jellemezni. Egy jelentéktelen, szürke átlagember. Legalább is első ránézésre minden bizonnyal ezt szűrheti le bárki. E mellett bizalmatlan és óvatos, erről árulkodik testbeszéde is, hiszen gyakorta, ha idegenekkel beszél, behúzza a nyakát, főleg ha azok dominánsabbak nála. Ez a fajta hozzáállása és a gyakran gyanakvó szempár ruházza fel némi felszínen is kiütköző sunyisággal.
Egyébként rendkívül művelt, hosszabb beszélgetés során ez is feltűnhet, mint ahogy megfelelő partner esetén az arroganciája is. Gyanús, hogy sokkal több kurázsi van ebben a kis emberben, mint amennyi látszik, csak sokakkal ellentétben ő ritkán játszik nyílt lapokkal az élet bármely területén.
Egyébként, ha megszólal, rögtön hallható, hogy beszédhibás, selypít. Minden hang az, aminek lennie kell, ezzel szemben máshogy képzi a sziszegő hangokat, élesebben, így az némi megszokást igényel.

LeírásVince leginkább a magyar bankvilágban lehet ismert, hiszen a tavalyi év folyamán megválasztották a Magyar Mágikus Bank egyik alelnökévé. Tehát lényegében senki sem ismeri, aki nem akarja az átlagos mágusok közül. Egyébként pedig az a hír járja, hogy az éjszaka lényeivel igen jó kapcsolatot ápol.
Magánéletéről csak címszavakban lehet beszélni, hiszen az egyetlen érdekes dolog benne, hogy 15 évesen került be egyetemre, hála az intenzív magánoktatásnak és az ezt fontosnak tartó mágus szülőknek. Az első diplomájába még nem volt túl sok beleszólása, azt nemzetközi gazdaságból szerezte. Aztán jött a pénzügy és számvitel, meg ezzel párhuzamosan a bájitaltan, majd komponenstan és mellé egy kis vidékfejlesztés. Összességében 14 évet töltött a felsőoktatásban, ez alatt 5 diplomát szerzett. A gazdasági szakokat szülői parancsra, míg a bájitalt saját kedvtelésre.
25 évesen gyakornoki állást kapott az MMB-ben, 26 évesen megházasodott, ugyanezen évben előléptették. Vélhetőleg a munkában elért sikereit, az iskolát és a házas életet nem tudta összeegyeztetni, így három év házasságnak válás lett a vége. Innentől már csak a munkára kellett figyelnie, hiszen 29 éves korára a tanulással is felhagyott.
31 évesen alelnök lett, állítólag akkortájt kezdte el keresni az éjlények társaságát is.
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.11. 12:42:15

Ez a karakter a Magyar Mágikus Bank céghez tartozik.

Üzenet küldése