A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Farkas Boldizsár

 
Beosztása:

Előttem az élet... nem látok tőle semmit.
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: július 26.)
Testalkat: Kicsit magasabb az átlagnál, vékony testalkatú.

Vonások: Sápadt bőre van, ovális arca. Álla már kezd markánssá válni, egy kis szakállat meg szokott hagyni rajta. Általában borostás.

Szem: Kékes zöld színű. Fürkésző tekinet.

Haj: Fekete, közép hosszú, kócos... nem szeret fésülködni.

Általános öltözet
Farmert visel általában, valami egyszerű pólóval vagy inggel. Főleg a kék, szürke, fekete színeket szereti.

Első benyomás, kisugárzás
Általában változó a róla alkotott első benyomás. Inkább csöndes, nem beszél fölöslegesen. Az emberekkel próbál kedvesen viselkedni, de ez nem mindig sikerül. A hangulata nagyon ingadozó. Néha a kirobbanó jó kedv jellemzi, máskor csak búskomoran járkál a kastélyban, és emészti magát mindenféle ostobaság miatt.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Szegedi Szárnyas Szalamandrák (1)

Leírás

Előélet: Félvér. Édesapja varázsló, édesanyja mugli születésű. Mugli iskolába járt. Egy bátyja van Bendegúz (21), és egy ikertestvére (húga) Boróka (16). A család teljes mértékben átlagos. Bendegúz nem örökölt mágikus képességeket, de Boróka igen. Ő járt is egy ideig a mágus iskolába, de nem rég tragikus véget ért élete. Egyszer elment sétálni az erdőbe, és hippogriffek szálltak el felette. És szegény leányt sárgarépának nézték, a vörös haja miatt. Leereszkedtek hozzá, és mikor kiderült, hogy nem is sárgarépa szétmarcangolták... Béke poraira.
Martionos évek: húha... itt lenne mit mesélni!
Hobbi: Szereti a zenét, jól táncol és gitározik. De ezt nem szereti híresztelni. Maritonba is magával hozta gitárját, és néha gyakorol is, de csak akkor, ha senki sincs a közelben…
Belső tulajdonságok: A legfontosabb az, hogy őszinte, és néha nehezen tesz lakatott a szájára… (Ebből már voltak problémái.) És nem tud hazudni, vagy ha meg is teszi, akkor nagyon látni rajta, hogy vaj van a füle mögött. Elégé visszahúzódó volt, most már inkább keresi a botrányt, meg az ehhez hasonló muris dolgokat. Álma, hogy minél több bűntető munkát kapjon, és hogy valamilyen csoda folytán vizsgák nélkül 6. éves legyen. Sokszor van hangulat váltása. Általában vidám, de néha betemeti a mély depresszió, és akkor önmarcangolásba kezd, és azt híreszteli, hogy ő itt sajnálkozik saját kis gagyi problémái miatt, teljes letargiában esik, közben pedig az etióp gyerekek éheznek Afrikában. Nem rendszerető és nincs tisztaság mániája se, és lusta disznó mindemellett.
Pálca: 11 és fél hüvelyk, magyal, unikornis szőr.

Boróka és Boldizsár

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.11.30. 19:15:56

Üzenet küldése