Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Farkas Lilla

 
A Karpena ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem:
Életkor: 14 (születésnap: november 16.)
Testalkat: Alapvetően egészen magas, tehát nem törpül el kortársai mellett. Nagyon vékonyka, és ezt ki is használja, mert sosem görnyed, hanem mindig tökéletes testtartással jár-kel.
Vonások: Nagyon szép arca van, ezért az emberek első látásra nem is néznék ki belőle, hogy annyira nem kedves teremtés. Arca nagyon kifejező, mindig látni rajta, hogy épp hogy érzi magát.
Szem: Világos kék szemei vannak.
Haj: Dús, hosszú barna hajkoronája van, és erre nagyon büszke, ezért mindig sokat foglalkozik vele.
Általános öltözet
Imádja a pirosat. Mindig van valami ilyen színű ruhadarab az öltözetében, ha másutt nem, akkor a kiegészítők terén. Mivel nagyon fázós, ezért többségében túl van öltözve. Például akár még tavasz végén vagy nyár elején is lazán felvesz egy dzsekit.
Első benyomás, kisugárzás
Amikor az emberek először megpillantják, akkor általában szimpatikusnak tartják, mivel nagyon szép, és hatalmas nagy energiát fordít arra, hogy igényes legyen az öltözködése. Amint azonban megszólal, mindenki rájön, hogy nem túl kedves leányzó, hiszen gyakran az első megjegyzései gúnyosak vagy sértőek a másik fél számára.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

2001. november 16-án született első gyerekként. Van egy húga, akinek a születésnapja öt nappal az övé után van. Békés gyerekkora volt, szülei rendes körülmények között nevelték. Később a Martionban kezdett el tanulni a Karpena ösvényen. Jellemét tekintve tehát nem túl kedves, sőt kifejezetten undok tud lenni. Sokszor tesz szurkálódó megjegyzéseket, és ezzel kivívja magának, hogy hosszútávon mindenkinek elege lesz belőle, és magára hagyja. Ez azonban csak tovább növeli a rossz jellemvonásait, mivel a magányában egyre jobban megbántódik, és elhiszi, hogy a többiek mind ellene vannak. Legbelül természetesen csak egy rendes barátra vágyik. De ezt sohasem vallaná be magának, csak fojtatja továbbra is ezt a kellemetlen viselkedést.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.04.04. 22:13:49

Üzenet küldése