A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Farkas Olivér

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: május 15.)
Testalkat: Kisportolt, 185 cm magas, arányos testalkattal rendelkezem.
Vonások: Édesanyám mindig azt mondja, hogy apám bájos de határozott vonásait örököltem. Ha ez abban merül ki, hogy ovális a fejszerkezetem és nagy orrom van, akkor valóban örököltem.
Szem: Egészen sötét, bár nem mondanám barnának. Sőt, inkább ilyen mély zöld, ha pontosan meg akarom fogalmazni, de a legtöbbször vagy sötétben tényleg barnásnak hat!
Haj: Nem csak a König miatt vágatom rövidre. Sosem szerettem, mikor össze-vissza göndörödik. Néha még az is zavar, amilyen hosszúra meghagyom, hogy nőjön. Kis koromban még tejföl szőke volt, most már vöröses szőke.
Általános öltözet
Abszolút sportos. Illetve elegáns. Tulajdonképp a kettőt együtt vegyítem. Öltönyt szükséges hordani, sok helyre kell, ahova megyek, vagy menni fogok, és már megszoktam, hogy ez a viselet nem jár kényelmi előnyökkel. Ráadásul a nyakkendőt mindig sikerül szorosra megkötnöm, és nap végére alig kapok levegőt. Tudom, akkor miért is nem igazítom meg? Fogalmam sincs... Otthon pedig a sportosabb szereléseket részesítem előnyben. Mármint, rövidnadrág meg póló, ez még önmagában nem sportos, tudom, viszont hihetetlenül kényelmes! Vannak tenisz pólóim, meg ilyen sport és tornacipőim...
Első benyomás, kisugárzás
Igyekszem mindenkivel jó viszont kialakítani. Elsőre talán határozott fellépésem. Egy kicsit még nyers vagy inkább modorosnak mondanám, de semmiképp sem visszataszítónak! Legalábbis, én ennyitől még nem hátrálnék meg, inkább kideríteném, hogy miért is vagyok ilyen. Tényleg... én már tudom, csak te nem. Nem is érdekel? Nem baj, mondok még pár szót magamról. Az anyukák kedvence szoktam lenni. Hozzájuk egész hamar belopom magam, és elárasztanak a gyerekkori fotóiddal majd. Na jó, tulajdonképp van, hogy sokat beszélek, de hölgyek társaságában hagyom, hogy ők bontakozzanak ki, amúgy is mind szeret magáról beszélni. Nem, ez nem általánosítás, ez tapasztalat!

Előtörténet
Farkas László és Anita. Ők a nevelő szüleim, és mindenkinél jobban tisztelem és szeretem őket. '90 tavaszán kerültem hozzájuk, legalábbis a papírjaim, és az ő elmondásuk szerint. A biológiai anyám túl fiatal volt, hogy felneveljen, nem volt felnőttkorú sem, és az, aki a biológiai apám lenne, még csak nem is érdeklődött felőlem. Szóval áldom a mindenhatót, hogy így alakult, és nem kell porfészekben felnőnöm, és mindent megkaptam, amit csak lehetett. Ők is mágusok, szerencsémre. Nem hiszem, hogy kezelni tudták volna a vadmágiát, ami éppen idejében jelentkezett nálam... A családi házat felgyújtották. Nem tudom, hogy ki volt az, de ha egyszer rájövök, egy kis kanál vízbe fogom belefojtani! Annyira megijedtem, hogy a vadmágia megmutatkozott, és mielőtt a tűzoltók kiértek volna, addigra a munka oroszlánrészét elláttam. A tűzcsapból olyan durván kitört a víz... elég klassz volt mindentől függetlenül. Csak annyit kellett még tennem, hogy a ház irányába "navigálom" az áradatot. Ezután alakult ki egyfajta folyamatos félelem...

Tanulmányok:
1994-2002 Mirarx Máguselőképző
2002-2008 Martion Mágustanoda (Ferfex)
2008-2010 König Akadémia, Államigazgatás
2010-2013 König Akadémia, Nemzetvédelem
2013-2015 König Akadémia, Nemzetvédelem MSC

Egy ideig más terveim voltak, ami a jövőt illeti. Államigazgatási szakirányra felvételiztem, és két éven keresztül tanultam is politikát, gazdaságtant és mindent, ami még szükséges volt. De száraz, unalmas volt, és többre vágytam. Mindig is óvtak a rossz dolgoktól, kezdetektől a szülők szeme fénye voltam, ezért meg sem fordult a fejemben, hogy veszélyes munkát válasszak.
De az én életemben is bekövetkezett az, hogy a saját fejem után kezdjek menni, és beadtam a jelentkezésemet, és utolsó év előtt szakirányt váltottam. Idén fogok végezni, ha minden igaz, és egyik nagy álmom, hogy a Mágikus Katasztrófaelhárítási Osztag Osztályára kerüljek. Persze fel vagyok készülve mindenre, ha mégse ez lenne nekem "kiosztva". Bár szeretne egyszer Igazgyönggyé válni, ha minden úgy alakul...

Szöveges karakterlap
Fizikum: Mondtam, hogy jó erőben vagyok. Persze, lehetne még jobb is, de inkább vegyítem a mágiával még, és akkor nagyon tuti lesz! Sportosnak mondom magam, még mindig, ehhez mérten erőben sincs hiány.
Ügyesség: Talán nem fogok a küszöbben megbotlani, és talán nem kell attól tartani, hogy elhibázom azt az ütést, lövést, átkot. De azért csak óvatosan körülöttem! Az ördög sosem alszik!
Észlelés: Sokszor figyelmetlen vagyok, de ha koncentrálok, nincs probléma. Menni fog egyedül is, tényleg! Elhiheted, hogy nem olyan nagy ügy, ha kihagyom azt ott... vagy csak elsiklom felette. Nem lehetett elég érdekes bizonyára!
Megjelenés: Tudod, apám bájos vonásai, azért tényleg csak bájosak! Semmiképp sem nevezném mondjuk sármosnak, vagy jóképűnek magam. Nincs különleges mosolyom, sem csábos tekintetem, azt meghagyom a többieknek, én mással hódítok! De ettől még... nem vagyok torzszülött.
Intelligencia: Figyeltem órákon, sokat olvastam. Van fogalmam mindenről, amihez egy korombelinek hozzá kell tudnia szólni. Majd még tanulok és fejlesztem magam. Lesz, és lehet ez még jobb is.
Akaraterő: Nos, kitartásom az mindig is volt. A szüleimmel szemben persze kenyérre lehet kenni, és bármit meg teszek nekik, de arról, hogy Nemzetvédelmire menjek, még ők sem tudtak lebeszélni.
Mágia: Remek leosztás jutott! Hehe, na de ez nem póker persze. De mindentől függetlenül van hozzá affinitásom. Bizonyos területeken reménytelen, de a többiben igen jól teljesítek. A saját elememről nem is beszélve!

Többek között annak köszönhetem, hogy jól teljesítettem, hogy kiváló tulajdonságokkal vagyok megáldva. Mindig is tudtam, hogy remek géneket kaptam a biológiai szüleimtől, de ezt sose mondanám ki mások előtt. Ráadásul valamilyen úton-módon úgy alakult, hogy auralátó lettem. Nem tudsz eltitkolni semmi turpisságot, amit az aurád elárulhatna! Na jó, azért el lehet, de nem fogok tippeket adni.
Természetesen nincs élet fóbia nélkül. Rettegek a tűztől. Minden rémálmom azzal indul, hogy felgyulladok. Tudom, ez elég beteges, tisztában vagyok ezzel, de nem tehetek róla. Gyerekkori trauma, és az, hogy az ellentétes genotípusom, nos, sokat nyom a latba. Meséltem amúgy, hogy az elemi jelem elég frankó helyen van? Történetesen a szívem alatti bordarészen. Mivel nagyon tartok attól, hogy a tűzhely miatt magamra gyújtom a lakást, ezért ilyen csoda kütyüim vannak, és nincs tűzhelyem, sem sütőm. Ilyen Hot pan, meg minden féle talan találmány! Csodálatosak!
Teljes mértékben arra törekszem mindig, hogy a maximalista lelkemnek jót tegyek, és igyekszem mindent pontosan, precízen és a legjobban megcsinálni. Sajnos elmondhatom, hogy sok mindent túlbonyolítok. Az egyszerűség az nem pálya, és nem szeretem a mainstream dolgokat, szóval... az, hogy a pasik ne lennének bonyolultak, csak a kivétellel lehet állítani, én pedig beletartozom ebbe a kis százalékba. Tehát ott tartottam, hogy bizonyos területeken elvérzem. Na nem a szó szoros értelembe véve... állítom, hogy a jövő hiánya nálam a legjobb megfogalmazás arra, hogy semmi keresnivalóm a jóslás, asztrálmágia és abeomágia területén. Ezen felül sajnos nehézkes számomra bárkit is meglopni, tehát a tolvajlás teljesen kizárva, a mérgekkel pedig extrán vigyáznom kell. A könyvtárhasználathoz sem értek, általánosságban a barkácsolás sem megy. Meg megsúgom, hogy képzőművészeti analfabéta vagyok... A háztartástanhoz sem értek, annak örülök, hogy a ruháimat ki tudom mosni, ha megnézem a leírásban, hogy hogyan kell, és a főzéssel is boldogulok, de... ennél többet én már nem teszek. Nem is az én dolgom lenne. A seftelés pedig nem az én asztalom... Ó és igen... még ejtenék egy-két szót az allergia jelentőségéről az életemben. Legjobb lefegyverzés, ha diós vagy mogyorós dolgokat vágnak hozzám. Ha adnak, vagy bedörzsölnek, illatoztatnak... ez így mind sorba.
Persze ettől még vannak olyan előnyeim, hogy rendíthetetlen vagyok, és bizony ha azt hiszed betojok tőled, akkor baromira nagyon tévedtél. Gyere csak kis barátom, meg mutatom milyen az a harci láz, ami bennem van! Kevés vagy csoki! Jól bírom a gyűrődést, fáradhatatlan vagyok... add föl papa!

Amit kevesen tudnak rólam:
# 5 éves korom óta kosarazom.
# Egyik spanommal van egy közös bandám, én rappelek, a haver meg a muzsikát hozza.
# Első randin koncertre viszem a lányokat. A saját koncertünkre.
# 7 éves korom óta dobolok.
# Sosem voltam kíváncsi a biológiai szüleimre. Hazudtam...
# Volt egy fiatalabb testvérem, akinek tíz évesen leállt a szíve.
# Még sosem voltam szerelmes. Most is füllentek...
# Kedvenc költőm Juhász Gyula.
# A bort egyáltalán nem iszom meg.
# Jól kijövök a pyromágusokkal, attól függetlenül, hogy irtózom a tűztől.
# Másik legnagyobb félelmem, hogy elveszítem nevelő szüleim.
# Nem vallanám be, de imádom a narancsos csokoládét. Ops, most megtettem!
# Mindenkinek azt mondtam elsőben, hogy Ferfex Farkas leszármazottja vagyok. A nevem miatt.
# Kicsinek csúfoltak a szeplőim miatt. Azóta bűbájjal takargatom.
# A kedvenc színem véletlenül sem a kék!! Komolyan!!
# Jobban szeretem, ha Olivérnek neveznek. Csak semmi becézgetés!
# A nyaram legtöbb részét vízparton töltöm. Vajon miért??!
# A MÁK-omon a kép borzalmas... Érdekel?
Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.27. 13:39:23

Üzenet küldése