A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Farkas Zoé

 
Beosztása: A 16 pincérnője


Nem:
Életkor: 26 (születésnap: szeptember 25.)
Testalkat: Átlagos. Vékony, középmagas, épp csak domborodik itt-ott.
Vonások: Átlagos. Ovális arc, nőies vonások.
Szem: Mélyen ülő, sötétkék szemek.
Haj: Hosszú, gesztenyebarna. Munkában szoros lófarokban, a mindennapokban laza hullámos mivoltában.
Általános öltözet
Általában a lezser, elegáns és sportos ruhadarabokból válogatja össze ruhatárát. Ugyanúgy felveszi a magassarkút, mint a tornacipőt. Viszont az ékszereket illetően nem igazán ismer kompromisszumot; nehezen válik meg sárkánymotívumos medalionjától.
Első benyomás, kisugárzás
Hangulatingadozó. Olykor vidám, beszédes, elsőre szimpatikus, máskor pedig olyan légkört áraszt, hogy legalább 2 méterről elkerüli az ember. De ami nem változik, az a harcos amazonokat megszégyenítő lendülete és akaratereje. Érdekes lány, órákat tud beszélni a rögeszméiről is.

Leírás

Megszülettem. Voltam ovis, általános iskolás, jártam gimnáziumba. Voltam szerelmes, majd csalódtam, aztán újra az egész elölről. Kiszöktem otthonról, megbüntettek. Szokásos gyerekkor, szokásos történésekkel. Kivéve, hogy anyám meghalt, mikor 7 éves voltam... Nem sokra emlékszem vele kapcsolatban. Nem sokra, de néhány dolog mélyen bennem maradt. Például az, hogy mindig fantáziadús történeteket mesélt. Mágiáról, varázslókról, mágikus lényekről… Úgy, mintha az egész valóságos lett volna. Ez nagy hatással volt rám akkoriban. Egész életemben csak úgy faltam a fantasy könyveket. És mára már írok is. Egész jól. Már a harmadik regényem is megjelent azóta már nem is számolom (Művésztehetség (képző) – Kreatív írás). De ezt csak álnéven. Elinor Stokes. Szerintem menőn hangzik. Fő, hogy a szabadságom meglegyen. Nincs ínyemre mindig rejtőzködni a lelkes rajongók elől. Jó, ez félig-meddig csak vicc, hisz csak egy bizonyos körben ismerik a nevem. De ha az ember fia/lánya szereti ezt a stílust, biztos, hogy a keze ügyébe került már legalább egy könyvem (Híres). Pénz viszont nagyon így se jött még belőle, ezért is vagyok pincérnő. Jó meló, szeretem. Főleg, hogy egy tányért se törtem még. „Kétjobbkezes” vagyok, ha van ilyen (Kétkezesség). De emellett lelkesen kutatok. A könyveimre nem épp egyszerű fantasytörténetekként tekintek. Inkább kutatási eredményekként. 20 évesen végigstoppoltam Európa nagy részét. Furcsaságok után kutatva. Én hiszek abban, hogy a mágia igen is létezik (Beteges motiváció – Mágia világa). Érdekes dolgokra is találtam, meg kell hagyni. Mindig sikerült kiszagolnom a később elpalástolt jelenségeket (Éles érzékek). Párszor majdnem egy-egy őrsön kötöttem ki, mert –legalább is azt mondták- túlságosan belekotnyeleskedtem a dolgokba (Bátor). Máskor meg kórházban, amit igazából sosem értettem meg. Olykor elájultam, máskor random belázasodtam. És ez mindig akkor történt, mikor épp úgy éreztem, hogy végre valami közepén vagyok. A célegyenesben. Kissé ijesztő (Mágiaérzékenység). De akkor is megérte, hisz ezekből merítettem a könyveim alapcselekményeit. És feladni sem fogom. Azt hiszem soha (Kitartó). Most őrültnek nézel, mi? Segond, azt mondják minden író lökött. Ez ezzel jár. De minek hazudnék? Szörnyen rossz a póker arcom. Színésznek se lennék jó szerintem (A Jövő hiánya I. (Járművezetés, Színészet)). És végszóként... gyűlölöm az erőszakot. Csak, hogy tudd (Pacifista).

Csókol,
Zoé


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.23. 19:12:45

Üzenet küldése