A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fazekas Dorián

 
Beosztása: a [M] Bloody Mary mindenese
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: szeptember 20.)
Testalkat: A kamaszkori megnyúlás nem tett jót a zsír és izom eloszlásának. Vékony tagjai megnyújtják, az amúgy sem alacsony fiút.
Vonások: Hosszúkás arc, vastag ajkak, rejtőzködő járomcsont és állvonal. A modell szépségtől azért messze esik, hiába a kis beütés.
Szem: Világoskék, kerekvágású. Úgy szép, ahogy van.
Haj: A leghétköznapibb barna, ami csak természetes módon örökölhető. Néha kicsit bitliszesre hagyja.
Általános öltözet
Csak semmi feltűnő. A neon feliratos, mintás ruhadarabok szóba se jöhetnek. Egyszerű színek és formák. Mindig alkalomhoz megfelelően öltözik.
Első benyomás, kisugárzás
Az első benyomás nagyban függ attól, hogy mennyire van éppen mélyponton. Alapvetően nem azaz alkat, akire ha ránéz egy idegen arra gondol: ó, a barátja akarok lenni! Magának való különc.

Leírás

Egy budai máguscsalád egyetlen fia. Igazi roppanás a szülők életében, ugyanis Dorián (hiába a mágusokban gazdag családfa) teljesen manamentes. Még kezdetben beíratták a Mirarxba, a tiszta vérű családok gőgjével, de sohasem jelentkezett fiúnál vadmágia, így kénytelen voltak belátni: semmi helye az intézményben. Sőt, az egész mágusoktatás kihúzható a gyermek jövőjéből.
Nehéz volt megbirkóznia ezzel Fazekaséknak. Szégyentől és tompa feszültségtől volt pacsmagos a családi fészek. De ahogy telt az idő belátták, Dorián fantasztikus gyermek, még ha nem is mágus. Lecsillapodtak az ellenérzések és Dorián szófogadó és engedelmes maradt kamasz évei alatt is. Bár sem általános iskolájában, sem gimnáziumában nem volt kiemelkedő híresség, nem vált magányossá. Azzal az egynéhány barátjával konfliktusok nélkül jött ki. Élelmesen és okosan vette az élet akadályait.
Kiegyensúlyozottsága a középiskola utolsó évében bomlott meg. Néhány héttel iskolakezdés után eltűnt. Napokig keresték mind a talan, mind a mágus szervek. A nyomozás sikeres volt, de nem elég gyors. Lengyelországban találtak rá, Radom utcáit róva. Több járókelő is igyekezett segíteni rajta, és jelentették a rendőrségen a láthatóan sokkos állapotban lévő fiú jelenlétét. Dorián zavart volt és kétségbeesett, nem tudta hol van, és mit keres ott, nem emlékezett az eltelt hat nap eseményeire.
Hazakerült, de a félelem beitta magát. A koponyatörők a legtöbb sérült emléket helyreállították arról a majdnem egy hétről, amíg Dorián eltűntnek volt nyilvánítva. A történet maga tabu a családban, annak ellenére is, hogy a koponyatörők az emlékek visszaállítása után kiadták talan hatóságnak a fiú el rablóit, akiket le is csuktak.
Innentől kezdve vált bizalmatlanná a kamasz srác. El-elveszett a fantáziavilágában, képtelen volt koncentrálni. Nehezen ugyan, de befejezte a középiskolát, megszerezte az érettségijét is, tovább azonban nem szeretne tanulni. Máig pszichológushoz jár, és úgy tűnik eredményes a dolog, ugyanis sokat fejlődött az eltelt időben.DW
A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőkként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.11. 20:54:56

Ez a karakter a [M] Bloody Mary céghez tartozik.

Üzenet küldése