A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fehér Zsanna

 
Beosztása: Csellengő


Nem:
Életkor: 33 (születésnap: november 01.)
Testalkat: Mint egy soványka düledező fesztiválsátor. Kérdés, hogyan áll meg a formátlan lábain, messziről fiú vagy lány? Ha szűkebb ruhákat hordana, látszódna finoman kerekedő melle, vagy a fatörzsekre hasonlító egyenes csípője és dereka.
Vonások: Nem látszik rajta a kor. Ha mégis megjelenik egy-két korai ránc, az sem az idő múlása okán. Szögletes álla fiúé is lehetne. Jobb profilja kissé feminin, balja pedig erősen maszkulin. Előfordul, hogy vonásai gyengéddé és nőiessé válnak, de nála az a normális amikor feszült haraggal grimaszol a világra. Ettől pedig kemény kamasz fiús hatást kelt.
Szem: Éppen nem fekete, sötét barna. Mandulavágású szemeivel gyanakvóan hunyorog mindenkire, akivel először találkozik.
Haj: Soha nem festette, és nem kísérletezett fazonra vágni. Nő mint a dudva, majdnem válláig ér, és piszkos-barna.
Általános öltözet
„Ha volna pénzem, akkor sem arra költeném, hogy kiszolgáljam a divatot. Ha három napnál tovább hordod ugyanazt a ruhát – hiába tisztára mosva veszed föl – lejjebb csúszol a ranglétrán, és már nem leszel egyéb csak egy hétköznapi csóró, aki hülyét csinált magából ebben a textil szőtte világban.” Nincs tele a gardrób. Általában ormótlan bakancsokat, fekete bőrdzsekiket, nyáron pedig ujjatlan és színtelen, fakó trikókat visel farmernadrággal. Rajta kisestélyit soha nem fogsz látni, még akkor se, ha megköveteli az esemény.
Első benyomás, kisugárzás
Túl kevés az önuralma, hogy megjátssza magát. Éppen ezért nem igen tud több féle képet nyújtani magáról, mint amit eredetileg kapott. Haragos, agresszív, nehezen elviselhető személy. Nehéz ébren tartani érdeklődését, nagyon gyorsan rád un. Te pedig miután rájöttél, hogy semmi baj veled, megfogadod undorodva, hogy inkább elkerülöd ezt a fárasztó egyéniséget. Legközelebb pedig csak a szükség helyzetben keresed fel, ha már elfogyott buli előtt a legkedveltebb bódító és illegális „cucc”. Ő tudja, hogy jössz. Számító vigyorral jutányos áron ajánlja portékáját, és addig bűvészkedik, amíg később dupla adagot szeretnél venni.

Leírás

Egy rossz nevű családban, igazi kis bűnözőnek született. Fiús agresszió és felesleges rombolás kényszere lengte körül gyermekéveit. Anyja hanyag nevelése miatt útszéli gyom módjára cserepedett, és úgy ismerkedett a világgal, mint egy mezítlábas utazó. Már egész fiatal kora óta megmondták: nem lesz belőle semmi. Így aztán nem is aggódott a kilátástalan jövője miatt, ez igenis az élettel jár. Pontosan és üzleti tervszerűen meggyártott életek mind felemásnak és műanyagnak tűntek a szemében. Ami igazán fontos, az talán a hétköznapi és boldogságot hajszoló embereknek nem is látható.

Céltalan és lézengő. Soha nem fejez be semmit. Az évek számára lomhán, eseménytelenül és csigalassúsággal telnek el a feje fölött. Emiatt folyton azon dolgozik, hogy ezt a sebességet a maximumra turbózza, úgy lüktessen körülötte a levegő, ahogyan a tudatmódosítók feszítik az ér falát. Aminél te aggódva hátrahőkölsz, abba ő azonnal fejest ugrik. Sokáig meggondolatlan és hirtelen személy, amíg élete rögös és döccenőkkel teli útjáról egyszer csak le nem veti a lába. A féktelen rohanás és a kényszeresen, értelmes gondolatokat felejteni akarás végül elvonóra juttatja, ahol huszonhárom évesen próbál kilábalni a józanság felé. Elhiszi, hogy a gyors tempóban hajlamos orra bukni az ember, és még az is lehet, hogy belehal. Éppen csak az unalmas, rugóra járatott hétköznapok kínozzák.

Mentálisan zavart, és beteges mód vonzódik azokhoz, akik szintén küzdenek hasonló problémákkal. Minél furább annál jobb. Bár a kapcsolatokat nem becsüli, és többnyire úgy tekint rájuk, mint a reggelire feltálalt tegnapi pizzára. Mindenki csupán egy eszköz arra, hogy célba és révbe érjen. Mivel nem ismeri igazán az önzetlen szeretetet, úgy hiszi nem is igényli. Gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagy másokat, nem segít és nem foglalkozik az érzésekkel. Lévén rá sem figyel oda senki, ő maga miért tenné? Cinikus és szkeptikus mindennel kapcsolatban. Beleértve a saját döntéseit és életét. A bíráskodás nem az ő asztala, így ha teheti inkább nem foglal állást semmiben. Túlságosan apró porszemek vagyunk mi emberek, hogy ítélkezzünk.

A jelenben szívesen mesél kalandos történeteiről, vagy családi hátteréről. De nagy titkokat nem fog elárulni, akkor ugyanis megütheti a bokáját. Alapvetően nem buta és tanulatlan, de egy be nem tört csikó zabolázatlanságával mindenhonnan elmenekül, ahol megpróbálják ráerőltetni amit ő maga nem akar. Ha meg akarsz vele ismerkedni, az sem lehetetlen feladat. Jó szlalom versenyző módjára kerülgeti a törvényeket, ott kell tehát keresni, ahová józaneszű ember gondolatban sem téved. Arra viszont fel kell készülni, hogy gondolkodás nélkül beránt egy-két stiklijébe és egy perc alatt rád keni az egészet.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.25. 20:09:00

Üzenet küldése