A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fehérvári Kíra

 
Beosztása: Hegedűművész, zeneszerző
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: szeptember 21.)
Testalkat: Egészen apró, éppen csak eléri a 160 centiméteres magasságot, végtagokban erős, de amúgy vékony alkattal.
Vonások: Olyannyira bájos, hogy nagyjából tíz évet rögtön le is tagadhatna a korából.
Szem: Búza(virág)kék
Haj: Eredetileg barna, de elég gyakran előfordul, hogy más színűre színezteti - a legtöbb esetben vörösre, melírral.
Általános öltözet
Színes, harsány, feltűnő. Gyakran látni szoknyában - akár télen is, leggingsszel -, illetve rövidnadrágokban, mintás vagy feliratos pólókkal vagy felsőkkel kombinálva, tornacipőben.
Első benyomás, kisugárzás
Helyes, bájos kislánynak tűnik, és valamilyen szempontból az is, ha nem vesszük figyelembe, hogy kora alapján már bőven felnőttnek számít. Tele van energiával, igyekszik pozitívan hozzáállni mindenhez és mindenkihez.

Leírás

Előtörténet
Egy évfolyamtársam egyszer azt mondta, hogy halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, ami szerintem hülyeség. Mármint... Persze, nem a legelőnyösebb likantrópnak születni, de legalább megvan az az előnyöm, hogy engem ez sosem sokkolt, hiszen ezzel nőttem fel. Az más kérdés, hogy mellette még néma is vagyok, ami egyébként közel sem annyira szívás, mint amilyennek hangzik. Legalábbis az én esetemben, mivel a hallásom egyébként teljesen oké - sőt -, a mentál-kommunikációhoz meg hozzá lehet szokni. Amúgy Sopronban születtem, a gimis időszakot a Martionban húztam le, aztán a Csontváry ének és zenetörténet szakán kötöttem ki. Oké, igazából csak a zenetörténeten, amihez kiegészítésként hozzácsaptam a tánc- és mozgáskultúrát, mert miért ne. Utolsó évben aztán kikötöttem a német testvérsuliban, onnan hazatérve pedig a Zeneakadémiára adtam be a jelentkezésem. Ja, azt eddig nem is említettem, hogy mindezt azért csináltam, mert szeretek hegedűn játszani - és jól is csinálom!
Karrier
Ez még kialakulóban, egyelőre feltöltöttem pár videót a Youtube-ra, aztán lesz, ami lesz. Van pár saját szerzeményem is már, de a többsége egyelőre feldolgozás. Viszont egy csomóan feliratkoztak a csatornámra, szóval valami lehetőség előbb-utóbb biztosan adódik majd.

Update:
És tényleg adódott lehetőség, azóta van már menedzserem is! (Ha ide kattintasz, meg is nézheted ki az.) És amúgy szerintem ő a legjobb, mert így most már viszonylag rendszeresen fellépéseim is vannak, és persze a videóim sem olyan gagyik már, sőt!

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.07. 17:02:15

Üzenet küldése