A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Feichtinger Krisztián

 
A Lorton ösvény diákja, Első évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 15 (születésnap: február 04.)
Testalkat: A maga 160 cm-es magasságával és 40 kg-ával átlagosnak mondható, valamint szálkás alkatával közönségesen hat.
Vonások: Hosszúkás arca, kisfiús vonásai és a mimikája miatt sokszor aranyosnak tartják.
Szem: Élénk világoskék ami az írisztől kifelé haladva egyre sötétebb lesz, de élénkségéből nem veszít.
Haj: Sötét és világos barna között ingázik, jobbra hajlik az elején egy kis rész ami kicsit szét áll, néha balra is állítja, de a hajzselét is szokta használni.
Általános öltözet
Általában a fején baseball sapkát hord ami előre vagy hátra van fordítva, de gyakran látni anélkül is. Felső gyanánt egy inget vagy fehér/fekete/színes rövidujjút, talán kapucnis felsőt bármilyen színben legtöbbször. Ugyanis van amikor csak atlétában flangál. Ha nadrágról van szó farmer az első választás fekete színben, esetleg halász nadrág. Cipőnek pedig tornacipőt, talán fekete/zöld színben.
Első benyomás, kisugárzás
Egy igazi életvidám srác aki mosolyával és kedves természetével könnyen ismerkedik. Bár régen nagyon zárkózott volt már sokkal nyitottabb az emberek felé. Már első látásra mindenkiről pozitív véleményt alkot. Kíváncsisága sokszor irányíthatatlan, de a kérdésözön előtt (néha) gondolkodik.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Egri Erős Egyszarvúak (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás

"Ne, álmodd az életet, éld az álmaidat." 2003 Február 4-én látta meg a napvilágot Debrecenben egy mágus családban, anyja Decter Mária , apja Feichtinger Lajos a SzaP-ban dolgozik hivatalnokként. 2004 márciusában apja munkája miatt átköltöztek Budapestre. 5 évesen barátai nem voltak, mivel idejét könyvtárakban töltötte ahol édesapjának segített démon fajtákat keresni. Már itt megszületett az álma, hogy ő a SzaP-ban gemmárius lesz. Néhány hónappal megmutatkozott az első vadmágiája. Hamarosan beiratkozott a Mirax előkészítőbe. 2009-ben anyja rákban meghalt, akit nagyapja követett Feichtinger István. Ekkor jött rá hogy mennyire magányos, levedlette a zárkózott énjét és egyre inkább kereste az emberek társaságát. Nemsokára rengeteg barátja lett így igen közkedvelt személlyé vált.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.10. 19:51:06


Ez a karakter rendelkezik egy Pergamen nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése