A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fekete L. Milla

 
A Neredin ösvény diákja, Második évfolyam
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: március 13.)
Testalkat: Magas, karcsú
Vonások: Finom vonásai vannak, kicsit sápadtabb bőr
Szem: Nagy, kerek, zöld, mandulavágású szemek
Haj: Nagyon sötétbarna, majdnem fekete, derék középig érő, kicsit hullámos
Általános öltözet

Általában nőies ruhákat hord, legtöbbször fekete darabokat. Kedveli a szoknyákat és a magas sarkú cipőket, valamint hosszú fekete talárját. Lila, fekete vagy zöld felsőket hord általában.Gondosan ügyel arra, hogy egyéniségéhez illő frizurát, ruhát, sminket viseljen. Gondosan összeállított ruhatára kényelmes.
Mindig viseli szerencsehozó amulettjét: egy ezüst kelta medál, amire egy ametisztet erősített. Ezt soha nem veszi le. Két gyűrűt is visel még; egy ametiszt köveset, és egy ezüstöt kacskaringókkal.. Nagyon ad magára, megjelenésére.         
   
Első benyomás, kisugárzás

Első ránézésre titokzatosságot sugároz, mintha nem is ebben a világban élne, hanem egy másik bolygón. Kedves és csendes, nem kedveli a feltűnést. Ugyanakkor nagyon heves is, mindig kiáll a saját és mások igaza mellett.     
     
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Soproni Süvítő Sárkányok

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok

LeírásLuna ( teljes nevén Luna Milla Elisabeth Black) 1996 március 13-án született Skóciában, St. Andrew’s-ban. Ősi varázsló család sarja. Ez a család szülőföldjén nagy tiszteletben áll. Amikor Luna 2 éves volt egy szerencsétlen baleset során elveszítette szüleit, és Magyarországra költözött keresztanyjához (apja húgához, aki bátyjukkal élt itt). Ekkor magyarosították nevét is, így lett Fekete L. Milla. Ugyan nagyon kicsi volt, amikor elhagyták Nagy-Britanniát,de még mindig élénken él benne az emlék az országról, ahova mindig is visszavágyott.


Mivel nevét magyarosították, nincs vele teljesen megbékélve, ezért általában Luna-nak mutatkozik be,mert az szép néve. Aki pedig kedveli, az tudja, hogy a Milla-t is szereti, mert az meg aranyos név.

Luna hangulata általában ingadozó, kedve is folyamatosan változik, akár a Hold. Alapvetően visszahúzódó, érzékeny, családszerető lány, aki mindig mindenben bizonytalan, azért csak olyanok mellett érzi jól magát, aki hajlandó helyette is dönteni, intézkedni, cselekedni. Alkalmazkodó-képességének köszönhetően hamar beleszokik az új helyzetekbe, gyorsan köt barátságot. Ám egyetlen apró kellemetlenség is elég, hogy megsértődjön, visszavonuljon. Mimóza természete miatt sokan elkerülik. Nagyon nőies, anyáskodó, házias. Alapvetően gondos lány, kitűnő memóriával, azonban a számára jelentéktelen dolgokat hamar elfelejti. Szereti mások gondját viselni, barátaihoz ragaszkodik, mindenkivel törődik. Kissé döntésképtelen, de ha végre elhatározza magát, kiáll mellette, nehéz eltántorítani tőle. Jól érzi magát egyedül, de szívesen találkozik barátaival is, akikkel nagyon jól szórakozik is. Othhonosan mozog a konyhában, pillanatok alatt képes ínycsiklandó falatokat varázsolni az asztalra. Szeret sétálni (főleg a sötétben), énekelni, és táncolni is. Táncolás közben általában körbe-körbe forog, aminek gyakran az a vége, hogy nevetve zuhan a földre. Imádja a csokit, a csokit, és még a csokit is, valamint javíthatatlanul teamániás.

Szobarésze: meghitt és barátságos, de igencsak túlzsúfolt, mert rengeteg - más számára fölöslegesnek tűnő - csecsebecsével van tele, ugyanis nagyon jellemző rá a gyűjtőszenvedély. Már kiskorában tele volt a szekrénye gyufásdobozzal, csillogó kaviccsal, szalvétával, képeslappal. Később bélyeget vagy régi pénzt gyűjtött, s már régóta érdeklődik az ásványok és drágakövek iránt


Szöveges DW KarakterlapFizikum: Hát, nem egy izompacsirta...sőt, mondhatni gyengécske, vékony, betegesnek tűnő megjelenéssel (6)
Ügyesség: Ha már nem túl erős, akkor legalább ügyes. A saját lábában nem botlik meg, maximum máséban... (11)
Akaraterő: Amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi általában, lebeszélni róla nem túl könnyű, sőt, majdhogynem lehetetlen... (13)
Intelligencia: Okos, értelmes, amit elmondanak neki, és fontos számára meg is jegyzi. Amennyiben fontos számára...(10)
Megjelenés: Elbűvölő és bájos. Szemei lenyűgözően zöldek, ha valahova belép, általában elakad a fiúk lélegzete... (13)
Észlelés: Hogy micsoda? Nem veszi észre, nem hallja meg, nem látja...Volt ott valami? Kizárt, hogy elsőre, vagy talán másodjára észrevenné.(6)
Mágia: Nem hülye a kiscsaj, ha varázsolni kell, hát legyen.... Ennek ellenére inkább a gyógynövénytan és a csillagászat érdeklik.(13)

Előnyök:

Luna különleges tulajdonsága, hogy auralátó, azaz látja, hogy mások milyen egészségnek örvendenek, milyen a hangulatuk, vagy esetleg hogy tulajdonképpen mik is ők valójában.(4)Egy rendíthetetlen személyiség, amit elhatároz, általában véghez is viszi.(1) Szinte hivatásának érzi, hogy segítsen másokon, amiben gyógyító mágiájának nagy hasznát veszi.(4)

Hátrányok:

Gyengeségének eredménye, hogy roppant beteges , könnyen elkapja a különféle vírusokat, betegségeket.(2) Luna fafüggő , azaz senki más pálcájával nem tud varázsolni, kizárólag a sajátjával.(3) Nem csak hogy a saját pálcáját tudja használni, de nem képes néma varázslásra sem. - Kötött formulák - (4) Figyelmetlen , nem veszi észre a körülötte zajló dolgokat elsőre.(3) Gyengéje még a fóbiája a különféle csúszómászóktól . Amennyiben meglát akár egyet is, vagy teljesen leblokkol, vagy sikítva rohan el.(3)

Varázsjártasságok:

Igézések: Az egyszerűbb igézések könnyen mennek neki.(6)
Bűbájok: Semmi különös, ha nem túl nehéz, akkor egyszerűen megoldja.(6)
Átkok: Hát, azzal inkább nem próbálkozik, sosem lehet tudni, hogy összejön-e avagy sem.(5)
Átváltoztatások: Azért valamiből kiemelkedőbb ő is. Az egyik kedvenc tantárgya is.(10)


Pálcája:
Hársfából készült, vándordám-agancs maggal. (+3ÉP gyógyítás, 2 átváltoztatás)


Szakértelmek:
A főzés viszonylag jól megy neki, egész finom ételeket tud készíteni, azonban egy fejedelmi, többfogásos vacsorára ne számíts tőle.(2) Szereti a jóslástant, és megyeget is neki. Azonban ha félreértelmezi a jelentéseket, nem kell hibáztatni érte. - "Látom a jövőt!.... Ja, nem csak párás a kristálygömb" De azért néha tényleg sikerül. - (4). Kisebb erőfeszítéssel meggyőz másokat saját igazáról, ebben segítségére van két szép szeme, amikkel bármelyik pillanatban át tud váltani bambi-nézésbe.(4)Meglepő módon önuralma nincs a föld alatt, igazság szerint egész könnyen megőrzi hidegvérét, nyugalmát. (6) Amihez igazán jól ért, az az elsősegély nyújtás, szeret másokról gondoskodni.(7)

Witch & Moon//user egy 17 éves győri lány, bárkivel szívesen ismerkedik, MSN címet belső üziben ad//

Aktuális állapot:
Fekete háromnegyedes farmer, ugyan ilyen színű papucs és sárga felső, egy virággal a közepén. Haja lazán feltűzve, fülében lógós fekete fülbevaló.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.05.21. 17:37:04

Üzenet küldése