A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fekete Bulcsú

 
Beosztása: A Hercegségi végrehajtók vezetője
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: augusztus 04.)
Testalkat: Megtévesztően átlagos magasságához mérten alkata sem kelt feltűnést. Ennek ellenére a ruharétegek alatt ruganyos, természetesen szerzett, feltűnésmentes izomréteg húzódik.
Vonások: Kifejező tekintet és szemöldök, vastagabb ajkak, ovális fejforma. Nem dobnád tőle hanyatt magad csak ezek alapján, de mégis tudja használni arca sajátosságait.
Szem: Zöld alapon barna cirmokkal futtatott, s egészen kiskutyaszerű ártatlanságot kölcsönözne számára, ha nem pislákolna a mélyében valami nyugtalanító tudatosság.
Haj: Barna, rövid és könnyen hullámosodik, de ennek elejét veszi a megfelelő fazonnal. Általában olyan, mintha félig-meddig szándékosan, vizes ujjakkal túrt volna bele.

Általános öltözet
Mikor, mi. Általában jobban kedveli az egyszerűbb viseleteket, példának okáért a farmert valami zártabb nyakú pólóval, inggel vagy felsővel. Bőr félcipő vagy tornacipő Budapest utcáin, sportcipő, ha sietne... Ugyanígy az alkalmi ruházatot sem veti meg, láthatóan tökéletesen tud alkalmazkodni a fennálló körülményekhez - nem ezzel fog kilógni a mai modern társadalomból.

Első benyomás, kisugárzás
Megtévesztő a kettőssége, hisz kedves az arca, már-már aranyos is néhol, s a mozdulatai is tetszetősen ügyesek, de mégis... tudod, miféle: vámpír. Továbbá tudod azt is - ugyanilyen baljós bizonyossággal - hogy a tökéletesen nyugalmas felszín alatt valami csak arra vár, hogy kitörhessen. Ez kérlek ő maga: az izmaiban feszülő, fojtott rugókkal, az állandó éhségével, a kis kényszerrituáléival és a vággyal, hogy megmutassa neked valódi erejét. Ám nem dühöng, nem feltűnősködik, ez a szép az egészben. Azt pedig, hogy mi uralja tulajdonképpen az elméje épségét és teszi alkalmassá arra, hogy jó polgár legyen, nem a te tiszted megállapítani. Hisz tökéletesen illik a rendszerbe, kedvtelve jár a nyáj között, emberbőrbe bújt ragadozóként.

Fekete Bulcsú

Hercegségi végrehajtó

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.05. 21:53:23

Üzenet küldése