A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fellegvári Abigél

 
Beosztása: ELTE - EMK, Mágikus lények szak
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: július 02.)
Testalkat: Korához képest talán egy cseppet magas, olyan 172 centi környékén jár. Se nem vékony, se nem molett, az aktív természetjárás formában tartja.
Vonások: Kellemes, lágy, mégis talán kislányosak a vonásai, bár már kezd látszódni, hogy lassan a második X-hez ér. Mosolya alapján mégis ő az, akitől biztosan elkérik a személyi igazolványt.
Szem: Nagy, világoskék szeme van, szinte mindig elárulják, épp milyen hangulatban van.
Haj: Hosszú, hátközépig érő, mézszőke haja van. Nagy, lágy hullámokban omlik a hátára, ha épp nem köti össze.
Általános öltözet
Nem követi aktívan a divatot, bár szeret öltözködni, főleg a színesebb ruhákat kedveli, ugyanakkor ha túrázni indul, mindenképp a praktikusság jegyben választ. Kedvenc színei a kék, a zöld és a fekete. Amit talán kevesen láthatnak, a jobb lapockájára egy mallorn levelet tetováltatott, mikor betöltötte a tizennyolcadik születésnapját. Édesapja nem igazán rajongott érte...
Első benyomás, kisugárzás
Tipikusan az az ember, akit mindig beszélgetni látsz, kifejezetten társaságkedvelő, és ez meg is látszik rajta. Szinte mindig mosolyog, nehéz elvenni a jókedvét, de persze nem lehetetlen. Ennek ellenére bárkihez van egy jó szava, ha persze hagyja.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Egri Erős Egyszarvúak (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok

Leírás

1994.07.02-án született Keszthelyen, a család első gyermekeként. Két évvel később egy öccse született még, aki szintén a Martionba került, akárcsak Abigél.
Máguscsaládból származik, édesanyja vitae mágus, aki egy gyönyörű gyógynövényes kertet nevel, s patikákba szállítja be a bájital hozzávalókat. Emellett a kastélypark mágikus részlegének egyik felelőse. Édesapja ellenben a mágusjog területén tevékenykedik már évek óta, megbecsült tagja a városi tanácsnak.
Kiskorától kezdve rajong az állatokért, így nem meglepő, hogy a családi ház környékén nem egy házi kedvenc található, kezdve a macskától a kanárin át egészen a moholyig. Már a martionba is egy macska társaságában érkezett, ennek ellenére nem a Karpena, hanem a Lorton ösvényére került, ahogy később testvére is. Hamar megtalálta kedvenc tantárgyát, bár ő inkább hobbinak, semmint tanulásnak tekintette, hogy a mágikus lényekkel foglalkozzon. Ötödéves korában pedig az abeomágiával kezdett el foglalkozni, amit sikeresen el is sajátított, újabb kapcsot találva az állatokhoz. Állati alakja a sarki róka, ezüstös szürkés bundával, ellenben egy hófehér csíkkal a homlokán, a szemei pedig ugyan olyan kékek, mint emberként, erről lehet megismerni. Ugyanakkor a jóslásokhoz egyátalán nem ért, bár az érdeklődés megvan benne, még sincs benne sose sikerélménye. A bájitalokhoz sincs igazán érzéke, bár az összetevőket édesanyja révén jól ismeri, szinte mindig megborul egy fiola vagy túl nagy kanalat választ, így katasztrófa lesz az eredmény. Jobb, ha nincs üst közelében. Helyette inkább a könyveket választotta, s a talan tárgyak közül a biológiával foglalkozott a legtöbbet.
Érettségi után az ELTE-t választotta, ahol a Mágikus lények szakon kezdte meg tanulmányait, egyelőre még csak ismerkedik a dologgal, eddig leginkább a dragonológia fele kacsintgat, de ki tudja, mi lesz még, mire végez. Az egyetem miatt most Budapestre költözött, a belvárosban lakik egyik évfolyamtársával, aki Bájital szakon tanul. Itt is természetesen tart kisállatot, egy sárkányt és egy hollót.
Állatok iránti szeretetéből adódóan nagy természetjáró, s egyben szeret fotózni is, igaz, csak amatőr szinten, főleg magának, ezekkel van tele a szobája is.


Aktuális állapot:
Kék farmer nadrág, szürke balerina cipő, és egy fehér alapon virágmintás tunikát visel. Haja kibontva omlik a hátára. Egy barna, bőr oldaltáska van ma nála.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.31. 10:31:34


Ez a karakter rendelkezik egy Szigma nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése