A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Feltsch Kitti

 
Beosztása: Személyi asszisztens
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: június 10.)
Testalkat: Csak két centiméter választja el a férfias 180 centis magasságtól. Nem nevezhető vékonynak, látszik, hogy nem a diéta betartása foglalja le a napjait, nem fújja el az első szellő. A természet sem hagyta cserben: több mint kellemes idomokkal bír.
Vonások: Bájosan kislányos vonások a szív alakú arcon. A fogai épphogy nagyobbak elől, mint kéne, ezért előfordul olykor, hogy elfeledkezik az ajakzárról. Az ajka fölötti apró szépségpöttyel együtt ez még kifejezetten tetszetős is, ha eltekintesz tőle, hogy nem épp intellektuális benyomást kelt.
Szem: Kék, zöld cirmokkal, macskásan kihúzott.
Haj: A természetes sötétszőke hajszínét két árnyalattal világosabbra festi. Dús, gondosan ápolt, hullámosan leomló hajkorona.

Általános öltözet
Akármiben is van, nem tud nem nőies lenni, mégis, ha teheti, szoknyapárti. Nem könnyű az ő adottságaival a legtöbb áruházban ruhát válogatni, ezért általában a drágább tervezők boltjaiból származnak a viselt darabjai, ha nem épp valami átalakított vagy eleve neki készült ruhában jelenik meg. Nem fél a színektől, a formáktól és a kiegészítőktől, de sosem bonyolítja túl. Mindig rendezett, csinos.

Első benyomás, kisugárzás
Akármit is is tesz, nem tud nem nőies lenni. Árad belőle a feminin energia, ott van a kis gesztusokban, ahogy tanakodva érinti a mutatóját az ajkához, ahogy a hajával játszik. Tisztában van, mi történik körülötte, figyelmes a külvilágra. Bár nem egy törékeny alkat, megmarad lánynak - pontosabban fiatal nőnek. A mozgásán látszik, hogy tökéletesen ura minden tetszetős mozdulatának, mégsem finomkodó. Bár gyakran mosolyog, sokszor értetlenül halványodik el a gesztus... nyilvánvalóan nem ő a legélesebb kés a fiókban, de ezt nem harsányan juttatja a világ tudtára. Egyszerűen csak nyilvánvalóvá válik - ha csak figyeli az ember, már akkor is, de ha beszél vele, főként.

Leírás

Unatkozom. A monitor tetején villog csak az a kis izé, aminek nem tudom most hirtelen a nevét, de nincs mit begépeljek a programba. A telefon sem csörög már legalább egy fél órája.
Azzal foglalom el magam, hogy a fémkapcsokból építek láncot. Egészen jól néz ki, bár kicsit unalmas hogy ilyen szürke. Múltkor láttam a boltban színeseket is, legközelebb, ha összeírom, mi kell, lehet olyat kérek.
Seraf már vagy egy órája trécsel bent azzal a pasassal. A beszélgetés nyugodt és semleges, ezt tökéletesen tudom, még a láncfűzésem mellett is: a monitor alsó sarkában, csak hogy ne zavarja azt a villogó kis izét, látom felülnézetből az egész, puccos irodát.
A pasas lábat cserét. Megigazgatja a zakóujját. Sokadjára. Ennyire ezért nem járhat ki az az... az az arany gomb amit a pasik odacsipentenek. Megáll a kezem a játékban, és ráfogok a kis joystikre az asztallap alatt. Megtanultam mi a gyanús, jól jelzek a dolgokra... ráközelít a kép, ahogy a pöcköt előretolom, és én is előredőlök ültömben. Aztán Seraf arcára is, aki egy pillanatra néz csak bele a lencsébe...
Épp ennyi elég is. A kávé mindig friss a mágikus sztázisban, ideje betipegnem vele, és kitekerni a pasas csuklóját, mielőtt elsütné, akármit is nyomorgat ott.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.03.14. 20:29:05

Üzenet küldése