A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fenyővári Dávid

 
Beosztása: Producer, Zenész
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: szeptember 12.)
Testalkat: Magas, 180 centiméter feletti, és nem az a mai tipikus nyurga, akkor is, ha éppen nem egy vasgyúró.
Vonások: Nem túl markáns, de látszik rajta a felnőttkor. Még így is lágyít rajta a nagy mosolya, pedig alapvetően elhagyta már a kisfiús pocok arcot.
Szem: Barna, és valahogy mindig ott húzódik alattuk néhány gucci pakk. Meglátszik az éjszakai élet.
Haj: A mostanában menő oldalt rövidre nyírt, felül hosszúra hagyott fazon megy nála is. Színre barna; forma érdekében vagy oldalra zselézi, vagy valami bűbájjal rendezi.
Általános öltözet
Igazi márkafüggő. Szörnyen fontos neki, hogy jó minőségű anyagokat hordjon, mivel eléggé érzékeny a bőre. Nincs az a pénz, hogy kínaiból szerzett ruhában jelenjen meg. Stílusos mégis kényelmes minden, amit hord.
Első benyomás, kisugárzás
Az a srác, aki nem tudja komolyan venni az életet. Játék számára az egész és a napok csupán az óceán hullámai, amiket meg kell lovagolni. Ha véletlenül eltemeti kicsit a víz, akkor sincs baj, majd felúszik a felszínre. Lehet kicsit szarkasztikusak a megnyilvánulásai, de csak akkor, ha a társaság fárasztja. Az ellenkező nem szebb tagjainál mindig igyekszik a lehető legjobb benyomást tenni.

Leírás

Debreceni születésű, egyszerű mágus. Egy anya, egy apa és egy hugica (boldog) tulajdonosa. Szüleivel mindig is jó kapcsolatot ápolt, annak ellenére is, hogy a Fenyővári házaspár sosem akar megállni és folyton csinálnak valamit, míg ő - ha tehetné - egész nap aludna, vagy sörözne a haverokkal. Már kölyökként is, míg otthon mindig mindenki pörgött, húga esetleg valami antik lámpát tört össze, vagy leégette a függönyt (egyszeri baleset volt), addig ő jó eseménytengelyként a kanapén hasalt és addig nem is mozdult, amíg nem hívták. De ha egyszer felkelt, akkor összetakarította a romokat és lefoglalta a nyughatatlan kistestvérét. Senki se nézné ki belőle, de a család oszlopa. Ha veszekedés van ő az, aki kimarad a vitából, és akihez mind a kétfél mehet, mert biztos, hogy kibékíti őket, még hozzá úgy, hogy senkinek se ad igazat. Ezért lehet, hogy bár különböző habitusúak Johannával mégis tökéletes volt az egyensúly köztük. Ráadásul az volt a szerencséjük, hogy Johit mindig magával vitte a haverjaihoz, így a lány beleölhette azt a rengeteg energiáját abba, hogy elvegyüljön a laza srácok között – Dave örömére nagy sikerrel. Így mindig be volt védve a lány több oldalról is.

Igen híres a debreceni Fenyővári Étterem és Cukrászda, amit a szülők teljes beleéléssel vezetnek. Ebbe született, ezt látta világ életében. Rengeteg vendég, mindenféle giccses összejövetel és a konyhai őrültek háza. Míg mindenki örömét lelte a családi vállalkozás különböző szerepeiben, Dave annyira nem. Őt más dolgok kezdték érdekelni. Már a Martionba járt, a Karpena ösvényének hírnevét gyarapítva, amikor rájött, hogy neki a zenéhez sokkal több köze van, mint a spatulához. Bár természetesen egyetlen rossz szó nélkül besegít a debreceni, igen forgalmas és jó hírű étterem felszolgáló brigádjánál, sőt hajlandó vendéglátást tanulni a Martionos évek után, mégsem ez élete álma. Bár csak hobbi a zenélés, neki talán fontosabb, mint Olivérnek, akinek azért ott van a gemmáriusi cél. Dave az, akit a legjobban megvisel, ha lemondásra kerül egy fellépés, és helyette mehet kényelmetlen műmosollyal felszolgálni haza.

Jelenleg Pesten él, egyedül egy garzonlakásban. Amikor nem a négyes fogat tagjaival lazul, akkor éppen aktuális barátnőjével múlatja az idejét. A kapcsolatai rövid távúak és nem túl hihető hazugságokkal szakítja meg a kontaktot a lányokkal. Nem tudja magát elkötelezni, ha nem talál egyszer egy olyan lányt, aki passzolna hozzá, akkor vagy örök szingli marad vagy előbb-utóbb valamelyik exe fogja elkapni és megnyúzni.
A főiskolával pont ugyanúgy van, mint a Martionnal. Elég lusta, hogy hidegen hagyja, de nem akarja szégyenben hagyni a családot, úgyhogy megerőlteti magát és legalább egy közepes szintet összehoz. Nagyon nem is kell szenvednie vele, mert alapvetően elég intelligens egy fazon, csak ne lenne ahhoz is léhűtő, hogy megmozgassa a kerekeket a fejében.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.30. 14:00:43

Üzenet küldése