A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Filippo Andolini

 
Beosztása: Kapcsolattartó
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: december 14.)
Testalkat: Olyan egynyolcvan körüli, átlagos férfiembernek tetszik.
Vonások: Szemein kívül a mosolya a legjellegzetesebb - egyértelműen balra húz.
Szem: Tiszta, zöld tekintet, melyben konstans kalandvágy csillog.
Haj: Világosbarna és göndör eredetileg - gyakorlatilag attól függ, milyen kedve van.
Általános öltözet
Nem nagyon üt el a többi huszonéves srácétól - nagy bánatára. Általában fura kalapjaival hívja fel magára a figyelmet, de mindenféle kiegészítőt imád, nem zavarja az sem, ha eredetileg a másik nem képviselőire tervezték.
Első benyomás, kisugárzás
Közvetlen és érdeklődő, szeretné tudni hogyan jutottál el idáig, mik a terveid a jövőre nézve, és hogyan éled a jelened. Bizonyos részletek mintha le is nyűgöznék, aztán megpróbálja feldobni az életed pár őrült ötlettel. Furcsa lehet, hogy egy vámpír ennyire érdeklődik az emberek iránt - mert hogy az, ez elég könnyen megállapítható róla, és előszeretettel villantja meg hosszú szemfogait is egy barátságos mosoly keretén belül.

LeírásAz Andolini hotellánc főnökének a fia, bár sok köze nincsen az üzlethez, besegít itt-ott. Állítólag a legjobban ahhoz ért, hogy elherdálja édesapja pénzét, pedig van sajátja is. Hogy honnan? Fene tudja, azt beszélik, mindenkit ismer, akit kell. Például ő az egyetlen, aki el tudja érni Cézárt. Igen, az alvilági nagyhalat. Nem hiába emlegetik Ciceroként... És bár valóban ismer mindenkit, aki számít, neki sosem volt semmilyen kétes ügylete. Ő csak beszélget, abban mi a törvénytelen? Na ugye...

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.01. 00:35:50

Üzenet küldése