A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Finley Walsh

 
Beosztása: Tengerészgyalogos
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: szeptember 15.)
Testalkat: Magas (186 cm), széles vállú, átlagosnál némivel erősebb alkatú férfi ember.
Vonások: Girbegurba, széles végű orr, magas homlok, kerek arcforma.
Szem: Kicsi is, közel ülő is, cserébe színben tenger kék.
Haj: Vörös, némileg gyapjú szerű, nem hagyja túlzottan megnőni. A kétoldali homlok vonala sajnos már felfelé kúszik.
Általános öltözet
Angolosan jól öltözött: ing, zakó, nadrág. Szereti a semlegesebb színű pulcsikat is, illetve az idő egy részében az egyenruháját hordja.
Első benyomás, kisugárzás
Előzékeny, kedves, közvetlen, de nem túlzóan. Rendezett gyereknek tűnik mindaddig, amíg a családja körébe nem kerül. Ott az alapnál jóval hangosabb és nem felejt el barackot sem adni fiatalabb testvérei fejére. Ha angolul társalogsz vele, érezhető némi visszafogott ír akcentus a beszédében.

Leírás

Botsonban született a Walsh família legidősebbjeként. Utána indult be az élet, három öccse és egy húga is van. Ekkora családban egészen hamar felelősséget kellett vállalnia, sokat vigyázott kisebb testvéreire. Ez persze sosem jelentette azt, hogy túl szigorúan fogta volna a népet, inkább velük tartott a bostoni utcák felfedezésében és figyelt rá, hogy mind épségben hazaérjenek. Bátorságban sosem volt problémája, talpra esettségből is jutott ugyanide. A víz közelsége, a hajók meg az óceán mindig is az élete része volt. Szívesen segített be a családi vállalkozásba, és teszi a mai napig is, ha otthon jár. Ugyanakkor fiatalkora óta tudta - katona szeretne lenni. Tulajdonképp ötvözte a két szenvedélyt, tengerészgyalogosnak állt. Nem is bánta meg a döntését, jó helyen van és értékelik is a munkáját, lassan de biztosan mászik felfelé azon a szamárlétrán. Karakterkép: Henry Charles Albert David

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2020.04.02. 17:05:09

Üzenet küldése