A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Flynn Hannigan

 
Beosztása: Belsőépítész, enteriőr designer
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: december 21.)
Testalkat: Egynyolcvan magas, sportosan szálkás.
Vonások: Karakteresen férfiasak, meghatározó elemük a borosta.
Szem: Életteli, világoskék. Mosolygós.
Haj: Oldalt rövidre nyírt, fent-középen hosszabbra hagyott. Eredetileg szőkésbarna, de nem riasztanak el az extrém színek.
Általános öltözet
Minden, ami a korosztályomnak megfelelő, nem punk, nem goth, nem rocker, nem HVCS stílust képviselő ruházat. Kicsit talán a hipster felé hajlok, - lehet, a szemüveg teszi - de ma már ezt se mondják senkire.
Első benyomás, kisugárzás
Ja várj, szóval ez nem egy ilyen társkeresős oldal…? Vissza mindent! A hajam tényleg eléggé feltűnő jelenség már önmagában is, szokták szeretni a népek és lássuk be, nem épp rejtőszín az utálkozók előtt sem. A szemem kapcsán sem hazudtam, ellenben a többi… Nos, az igazság az, hogy teljesen átlagos vagyok, ami a széltemet meg a hosszomat illeti, talán az utóbbi időben sikerült némi izmot magamra szednem, de a pihéken kívül más szőrzetet meggyőződésem, hogy genetikailag képtelen vagyok a képemre növeszteni. Kárpótol érte az a széles mimika-tárház, ami jelentős mértékben dob a „Flynn-jelenségen” (ez volnék én), azt meg nem lehet nem imádni! … Ugye?


Leírás

Amerikai vagyok, de ha nagyon érdekel a családfám, elárulom, hogy a dédiék még valahonnét Lengyelországból keveredtek a nyugati partokhoz.
Egykeként tengetem a napjaimat, a szüleim viszonya élettársi. Apámnak mi vagyunk a második családja.
Redmondban, Washington állam egyik városában élünk, kábé 16 mérföldre Seattle-től. Itt van a Microsoft, meg a Nintendo amcsi főhadiszállása is, ami baromira menő szerintem. Persze, csak a falkaszállás után a sorban.
Ja, merthogy nálunk a családban mindenki mutant and proud lycantrope positive.
Már az érettségi mellett voltak kisebb-nagyobb grafikai munkáim. Papírom is van róla, referenciák hosszú sora, meg amit akarsz!
A gimi után fél évet terveztem Európában utazgatni. Na most ebből lett három év is, merthogy egy őrült ötletnél fogva felvételiztem a Csontváry-ra és be is kerültem. Egy kedves - nem is olyan régi - magyar ismerősöm ajánlotta a helyet, az alapképzés elvégzését követően azonban visszatértem az USA-ba.
Természetes lelőhelyem bárhol, csak legyen ingyen wifi.
Kedvenc kajám a pizza. Extra húsosan.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.08.24. 20:37:17

Ez a karakter a Farkasfalka a szigeten céghez tartozik.

Üzenet küldése