A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fodor Adél

 
Beosztása: Síkkutató
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: május 10.)
Testalkat: 174cm-es magasságáhz vékony, nyúlánk alkat társul, amit rendszeres edzéssel igyekszik karban tartani.
Vonások: Szigorúbb vonásainak mosolya ad melegséget, amit nem osztogat túl könnyelműen.
Szem: Mogyoróbarna, visszafogott tekintet. Koncentrálás közben ridegnek tűnik, amúgy inkább aggódó.
Haj: Sötétbarna, élénk csillogású hajszínét sokan irigylik.
Általános öltözet
Márkás és divatos, de még így is elsődleges szempont nála a kényelem. Bármennyire is gyönyörű egy ing, ruha, vagy tűsarkú, minden pótolható - számára legalább is mindenképpen. Oldaltáskáját Mary Poppins is megirigyelné, hiába váltogatja őket sűrűn.
Első benyomás, kisugárzás
Lendületes, céltudatos, precíz - ha éppen nem a kislányával látod, mert vele egészen más: meleg, mosolygós, kedves, felszabadult. Mással is tud ilyen lenni, csak nem sokakat enged a felszín mögé, hiszen úgy nevelték, hogy mindig tökéletesnek kell lenni. Pontosan annyit kérdez, hogy kellően barátságosnak tűnjön, de sosem tolakodónak. Pontosan annyit mond, hogy ne tűnjön megközelíthetetlennek, de sosem annyit, hogy kitárulkozzon.

Leírás


Az egyedülálló, dolgozó anyukák sűrű hétköznapjait éli. Reggel öltöztetés, egész napi élelem csomagolása - mert nem úgy van az, hogy a benti koszt jó, szigorú diétát kell követni, ha nem akar orvoshoz rohangálni. Aztán irány a munka, koordinálás, mérések végzése, számítások, egyeztetés, jelentés írása. Ha nem ér rá a dadus, akkor kapkodás, hogy időben átkerüljön a gyerek úszóedzésre, onnan pedig haza. Vacsora jobb esetben már a mélyhűtőben, rosszabban sebtiben kell nekiállni a palacsintának. Aztán irány a fürdő, a fogmosás nem opcionális, és a haj sem magától tisztul sajnos. Ha pedig sikerült egy mese után elaludni, lehet nekiállni a másnapi ételnek, meg a muffinoknak az óvodai vásárra. Talán még azt a jelentést is sikerül befejezni a TV előtt, amivel napközben megcsúszott kicsit... hatkor pedig az ébresztőóra ismerős dallama indítja újra a gépezetet.

//Karakterkép: Odette Annable//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.12.14. 18:50:25

Ez a karakter a Tulassay Kutatóintézet és Sirona Mentális Egészség Centrum céghez tartozik.

Üzenet küldése