A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Friedl Henriette

 
Beosztása: Bájitaltan tanár, ELTE EMK tanársegéd
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: március 11.)
Testalkat: Átlagos testalkatú, formás kis nőszemély. Magassága 168 centi körül mozog.
Vonások: Megkapóan bájosak, életvidám személyiséget sejtetnek.
Szem: Cirmos-zöld, némileg borostyános árnyalatú szemszíne van, mindehhez pedig veséig hatoló pillantása. Szemüvegét pedig nem csak olvasáshoz kell használnia.
Haj: Boszorkányos vörös, lapockájáig érő hajkoronával áldotta meg a sors. Előszeretettel köti katonás lófarokba, vagy tüchtig kis kontyba.

Általános öltözet
Nagyon ügyel megjelenésére. Mindig ápolt, tiszta és rendezett. Ruhatárában fellelhetők különféle nőies ingek és térdig érő szoknyák, fiatalos kosztümök, valamint egy-két dísztalár is.
Óráira mindig elegánsan, csinosan érkezik, de elmondható róla, hogy a szabadidejében is a kényelmes elegancia híve.

Első benyomás, kisugárzás

Körbelengi valami merev fegyelem, rend.
Ő az, aki mindig pontosan érkezik az órára és nem húzza ki azt. Vagy ha késik, pontosan azzal a három és fél perccel beszél csak tovább. Se többel, se kevesebbel.
A tanárod, nem a haverod és ezt minden szavából érezheted, mégis van valami élvezetes abban, ahogy a tananyagot magyarázza. Látszik, hogy élvezi, amit csinál. Ha segítséget kérsz, megadja neked, sőt, talán még többet is!
Oldalra pontosan megmondja, mit hol és melyik könyvben lelsz meg az adott dologról.

Maximalista, ha a munkájáról van szó (nem véletlenül aggatták rá a diákok a "náci" gúnynevet), a magánéletben pedig egy lelkes, kreatív, a művészetek iránt igencsak fogékony személyiség.

Leírás

  • 1985. március 11.-én látta meg a napvilágot a németországi Regensburg városában, varázstudó szülők gyermekeként. Édesapja, Otto Friedl a német államigazgatásban tölt be nagy szerepet, míg magyar felmenőkkel rendelkező édesanyja, Luise Friedl-Szántó (szül. Szántó Lujza) bájitalkutatással foglalkozik.
  • A lány élete nagy részét Németországban élte le, itt járt máguselőképzőbe, illetve középfokú tanulmányait is itt végezte. Tanulmányai során mindvégig kimagasló eredményekkel vizsgázott, nem egy cserediák programban, tanulmányi versenyen vett részt és ért el rajtuk kimagasló teljesítményeket.
  • Egyetemi tanulmányait 2005-ben kezdte meg Magyarországon, az ELTE-EMK bájitaltan szakán, majd a három éves alapképzés elvégzése után pedagógiai mesterképzésen vett részt, így 2009. óta diplomás bájitaltan oktatóként van számon tartva; azóta tanított már idehaza és Németországban is.
  • 2010. szeptemberétől a Martion Mágustanoda bájitaltan tanára. Sonkoly Márton felkérésére másfél évig Neredin ösvényének ideiglenes mentora is volt, de idővel visszamondta a posztot, ugyanis remek lehetőséget kapott az ELTE-EMK bájitaltan szakától, miszerint szívesen látnák tanársegédként náluk.
  • Magánéletéről nem sokat lehet tudni, mivel nincs is nagyon mit. Ritkán jár el szórakozni, saját kis baráti társasága van az egyetlen férfi az életében pedig a lakótársa és egyben kollégája, Popper Áron tanár úr. A diákpletykák ellenére sincs közöttük ezen túl semmiféle kapcsolat.

  • A maróti ház képe és alaprajza

{ fc: Chelsea Spack | user: Lexi | játékért Tallenberg Endrének írj belső üzenetet! }

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.09.26. 19:06:25

Üzenet küldése