A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Görgey Manfréd

 
Beosztása: Besúgó
Nem: Férfi
Életkor: 42 (születésnap: április 13.)
Testalkat: Pocakot eresztett már, de láthatod karjain, hogy nincs híján az erőnek.
Vonások: Markáns, szőrös. Általában tele van sebhellyel, no meg kék-zöld-lila foltokkal.
Szem: Vizenyős barna, szarkalábas, karikás.
Haj: Snassz barna. Kora ellenére felfedezhető már benne pár ősz hajszál is. Pont annyira nyírja, hogy a végén látható még, hogy hosszabban göndör lenne.
Általános öltözet
Hanyag, csak éppen nem elegancia. Kopottas, kinyúlt ruhái azt a benyomást kelthetik, hogy nagyapja hagyatékai lehetnek. Színvilága sem túl változatos, szürke és barna, nyomokban világoskék fordulhat még elő.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre mindenképpen antipatikus. Nem túl bizalomgerjesztő a megjelenése, tartása görbe, tekintete tán ijesztő is lehet számodra. Megszólalás után sem válik általában szimpatikussá. Kifejezetten zárkózott, tőmondatokban beszél, nem híve az üres fecsegésnek. Mondjuk észrevenni is nehéz, ha mégis valami miatt kommunikálnál vele, valószínűleg legközelebb már nem fogsz emlékezni az arcára.

Leírás

Leírás

Hallottál már a mágusharcokról? Jah, a VV is írt róla, arról beszélek. Legalizálás? Jó vicc… Tudod, milyen régóta folyik már illegálisan? Gondolod, hogy ennyitől leállnak? Naiv vagy… Igen, tudok ezt-azt. Hogy én? Szerinted hol szereztem a sérüléseimet? Igen, az egy gemmárius volt, akivel az előbb beszéltem. Ármin nem olyan, mint a többi. Problémád van a hatóságokkal? Hogy nekem kéne, hogy legyen? Még mindig naiv vagy. Jobb is, ha mész, úgysem fogsz észrevenni legközelebb.
Aktuális állapot:
Fekete cipő, kopott, fekete kordnadrág, sötétbarna, kinyúlt kötött pulóver, világosbarna, kopott, félhosszú kabát, szürke kötött sál.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.17. 21:00:50

Üzenet küldése