Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gaál Szilveszter

 
Beosztása: Modell
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: május 29.)
Testalkat: Magas, nyúlánk alakjára csak néhány éve tett szert. Első látásra törékenynek tűnhet, ám másodikra már akár fel is tűnhet a karján és lábán a szálkás izomzat.
Vonások: Hol finom, hol inkább markáns, határozottan van némi feminin beütés az arcában. Az állán ékeskedő apró gödröcske kifejezetten egyedivé teszi a megjelenését.
Szem: A megvilágítástól függően égszínkék, szürkés vagy épp türkiz árnyalatokban pompázik a szépen ívelt szemöldök árnyékában.
Haj: Az a fajta aranyfényű barna, amely hatásos szárítással vagy a tűző nyári nap erejével igen sötét szőkévé szelidíthető. Szereti kócosan félhosszúra hagyni enyhén hullámos tincseit.
Általános öltözet
A munkája, a hobbija és a szenvedélye is egyben az öltözködés. Nem érheti olyan vád, hogy kétszer ugyanabban az összeállításban látná valaha bárki is, hiszen mesterien válogatja össze a darabokat és a kiegészítőket, így még akár kis ruhatárból is közel végtelen kombinációban tud megjelenni.
Imádja a tiszta, világos színeket, és a szürke árnyalatait is, hiszen pompásan áll neki mind. Odavan a szellős anyagokért, de legfőképp a sokatmondó márkanevekért, mint a Gucci vagy a Valentino.

Első benyomás, kisugárzás
Az a gyönyörű fiú ott a bárpultnál. Elegáns, kifinomult az öltözéke, biztosan a parfümje is márkás.
Egy gazdagnak tűnő férfival beszélget. Simulékony a modora, kellemes a hangja, a mosolya pedig akár egy macskáé.
Hozzászól a politikához, divathoz, bulvárhoz, mintha mindenről volna egy jó szava mindenkihez, akivel csak szóba elegyedik.

Leírás

Élettörténet
1995. május 29-én látta meg a napvilágot győri otthonuk kényelmében, ugyanis az édesanyja ragaszkodott az otthoni szüléshez. Középosztálybeli család gyermeke volt, mindig épp annyiuk volt, amiből a hónap végéig kijöttek. Úgy egy éves lehetett, mikor az anyja úgy döntött, ezentúl nélküle kell boldogulnia ennek az idilli kis családnak, így hát magára maradt talan édesapjával, akinek az otthagyott levélből kellett értesülnie a tényről, hogy Szilveszter egy mágus fia.
György nemsokára a fővárosban kapott állást a Testnevelési Főiskolán, így ő és a kisfia a fővárosba költöztek egy nem túl tágas pesti lakásba.
Felcseperedvén az egykori élsportoló apa rendre és mozgásra akarta szoktatni Szilvesztert, így kezdett hát bele a kosárlabdába, a fociba, az úszásba és végül az atlétikába, amely mellett hosszabb ideig volt kénytelen megragadni akarata ellenére. Sosem volt az az igazi sportember, szeretett lányokkal barátkozni, és mindig ügyelt rá, hogy milyen színt milyen színnel párosít, így egyértelmű volt a következtetés, hogy Szilveszter valamiféle ferde hajlammal rendelkezik. György ezt szorgalmasan igyekezett csírájában elfojtani a fiúban, és nem válogatott az eszközökben legyen szó nadrágszíjról, tenyérről vagy éppen ökölről.
Édesapja több kapcsolatba is belebonyolódott az évek során, nem egy közülük tartósabb is volt. Így ismerte meg 11 éves korában a fiú Évát. Sokat volt együtt vele, a nő hozzájuk is költözött, és az apja azt remélte, megfelelő anyapótlék lesz majd neki. Ám ahelyett, hogy anyai érzéseket táplált volna, Éva sokkal fizikaibb módját választotta szeretete kifejezésének. Egy gyötrelmesen hosszú évnyi molesztálás után az apja végre felismerte, mi zajlik a házában, és kirakta a nő szűrét. Ugyanakkor a problémát a szőnyeg alá söpörték, mintha sosem létezett volna.

Szilveszter 14 éves korában állt az édesapja elé azzal, hogy a férfiak társaságát keresi. Jutalmul két szerető, atyai pofont kapott, így többet nem hozta szóba otthon a témát. Nem mintha az apja nem tudta volna, szabadidejében kivel vagy épp kikkel tölti az idejét, frusztráltságát mindannyiszor rázúdította fizikai haragjával együtt.

Martion
Mint ahogy a talan származású mágusoknál szokás, hozzájuk is megérkezett a kormányhivatalnok az elbeszélgetésre. Az apja valószínűleg még örült is, hogy az év jó részére megszabadul hasznavehetetlen örökösétől, így hát a szeptembert már új otthonában kezdte. Távol az apjától végre rájöhetett, tulajdonképpen hogy is érez, ki is ő és mit is akar az életben.

És most...
Az iskolából immár kilépett a nagybetűs életbe, és mióta néhány éve igazán kikupálódott az alakja, felszedett magára egy kis izmot, minden idejét és energiáját a munkájának szenteli, a modellkedésnek. A jövőt illetőleg vannak ötletei, de egyelőre nem érzi a sietséget, hogy főiskolát végezzen, remekül megvan, köszöni szépen.

Jellem
Tipikus ikrek: nagyon ambivalens jellem, folyton nyugtalan és még inkább nyughatatlan. A bulizás, bárokba járás, kimozdulás az élete, nem az otthon tespedős típus. Igen hanyag, sosem tudja, éppen mit hova pakolt, és ez gyakran meg is mutatkozik a szobájában uralkodó "rendben".
Elbűvölő személyiség, szellemes és igazán intelligens. Mindenhez hozzá tud szólni, de kifejezetten egy témában sem merül el, mert túl sok dologra figyel egyszerre, és előbb ráun bármire, mintsem hogy szakértővé válna.
Szerelmi élete
Rámenős, de sohasem fárasztó. Szereti saját céljaira felhasználni az embereket, különösen a gazdag, jóképű férfiakat, akikhez megszámlálhatatlan közös kaland fűzi már. Ha úgy gondolja, már mindent megkapott a kapcsolattól, amit kialakított, szívfájdalom nélkül lép le, és keres egy következő áldozatot. Rafinált szerető, aki sosem esik a rutin áldozatául.


Adatok
Magasság: 188 cm
Súly: 65 kg
Cipő méret: 46,5 [12 US] Öltöny méret: 102 [40 US] Romantikus érdeklődés: férfiak
Kedvenc színe: padlizsánlila
Kedvenc állata: kígyó
Érdeklődési kör: Mindenből egy kicsi, de semmiből igazán mélyen. Kivéve a divat, amely örök és elpusztíthatatlan.

Fizikum6
Ügyesség17
Észlelés13
Megjelenés15
Intelligencia13
Akaraterő11
Mágia8


ElőnyökHátrányok
A jövő ígérete-1
Csábítás, Szexuális kultúra, Színészet
A jövő hiánya I.-4
Barkácsolás, Sport, Műszaki tudományok, Megfélemlítés, Manadinamika, Lőfegyveres harc
MacskaügyességA Jövő hiánya II.
Idézés, Jóslás, Átok, Bájitalok
Egy elbűvölő emberSenki sem segíthet
MegnyerőBeazonosítható-4
Gyenge találat-4

Aktuális állapot:
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.09. 17:03:31

Ez a karakter a Tárnok Társaság céghez tartozik.

Üzenet küldése