A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Galaczi Alma

 
Beosztása: a Hankovszky Ügyvédi Iroda titkárnője
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: július 14.)
Testalkat: Arányos. Nagyon vékony, egy gramm plusz zsír sincs rajta, hosszú lábakkal és szép gömbölyű mellekkel lett megáldva.
Vonások: Markáns arcvonása van, mellyel általában mosoly is jár. Nem könnyen felejthető fajta, ha egyszer láttad, legközelebb már fel is ismered.
Szem: Világoskék, már-már világit. Hosszú szempillák és tökéletes ívű szemöldök díszíti.
Haj: Eredetileg barna színű, hullámos, de gyakran vannak szőke időszakai is. Ami szinte sosem változik, az haja hosszúsága, minimum a háta közepéig ég ér mindig.
Általános öltözet
Szeret mindent, ami divatos, legyen az egy miniszoknya, kisestélyi, farmer, tunika vagy atléta. Az ékszerek, smink és magassarkú viszont sosem marad el.
Első benyomás, kisugárzás
Ha az utcán látod: Megfordulsz utána, hosszan végig méred, ha nem vigyázol, még egy póznának is nekimész.
Az irodában: Elgondolkodsz, hogyan is képes ennyire közvetlen és mosolygós lenni akár hétfő kora reggel is.
Koncerten vagy buliban: Ő van a buli és/vagy táncparkett központjában, így te is mindent megteszel, hogy a közelébe juthass és vele bulizz.

Leírás

1988-ban született Kisbörzén, egy mágusok lakta településen. Szülei tehetős újgazdagok, így gyerekkorában semmiben nem szenvedett hiányt. Annak rendje módja szerint 12 évesen, 2000-ben felvették a Martion Mágustanodába, ahol Karpena ösvényén járt. Itt derült fény kivételes hangtehetségére is, ám a szólókarrier mindmáig csak dédelgetett álom.

2006-ban sikeresen leérettségizett, bár szíve szerint a Csontváry-ra ment volna, szülei unszolására végül az ELTÉ-n kötött ki, mint leendő jogász. Hamar rájött, hogy ez nem neki való, így még Karácsony előtt ott hagyta az egyetemet, s a 2007-es évet rögtön azzal kezdte, hogy haza költözött kisbörzi birtokukra. 2007-ben a Königre felvételizett, Államigazgatás szakra, amit egy év után szintén otthagyott. Végül 2008-ban felvételizett a Csontváry Ének-, zenekultúra szakára, melyet 2011-ben sikeresen be is fejezett, ám szülei feltétele az volt, hogy emellett egy rendes szakmát is kitanuljon, így egy OKJ-s képzés keretén belül végezte el a titkárnői képzést.

Nagy álma, hogy egyszer saját lemeze legyen. Szülei világosan a tudtára adták, hogy nem fogják ilyen irányú terveit semmilyen formában támogatni, így még 2011-ben nekiállt munkát keresni. Legnagyobb szerencséjére pár hónap alatt talált is egyet, melyben nem csak friss titkárnői diplomája, de a fél éves ELTÉn eltöltött idő is hozzásegítette, így 2011 november 14-től tölti be a Hankovszky Ügyvédi Iroda egyik titkárnői állását.

Az éneklést természetesen nem hagyta abba, helyi bárok vagy kisebb rendezvények rendszeres fellépője.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.04. 17:26:26

Ez a karakter a Hankovszky Ügyvédi Iroda céghez tartozik.

Üzenet küldése