A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Galgóci Áron

 
Beosztása: a Neon Kanji Karaoke bár tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 46 (születésnap: április 11.)
Testalkat: Geoid. Testes, pufi, nincs ezen mit túlragozni. A folytonos számítógép illetve tévé előtt üldögélés és a sportolás teljes hiánya bizony meglátszik, a genetika nem mindig jófej.
Vonások: Sosem lesz férfiideál, még csak mutatós sem. Kerek arc, elülső fogai hódszerű benyomást keltenek, összességében mégis kedves, jóindulatú megjelenést kölcsönöznek neki.
Szem: Barna.
Haj: Elöl, a halántékvonalnál már látszik, hogy kezd kopaszodni, illetve elkezdett már egy ideje. Ami pedig van még neki, az sötétbarna.
Általános öltözet
Ami rámegy. Mármint tényleg. Farmerek, pólók, ingek, nem túl változatos, mert hát ekkora méretben nincs olyan nagy választék a mai világban.
Első benyomás, kisugárzás
Nyolcoldalú zselékocka. A nagydarab emberekről szokták mondani, hogy sokkal pozitívabbak és jókedélyűbbek, Áron pedig teljes mértékben eleget tesz ennek a sztereotípiának. Viccelődik, mosolyog, nem zavarja, hogy alkata, megjelenése mennyire nem ideál, ő attól még kedveli és szereti a világot. A modora kissé bárdolatlan néha, de hát nem is kell neki halkések meg salátavillák között válogatni a családi nagyasztalnál.


A pasik szeretik a sirály cuccokat

A "sirály cucc" "szükségtelenül bonyolult mechanikus vagy elektronikus ketyeré"-t jelent. Mondok egy példát. E sorokat egy rendkívül nagy teljesítményű számítógépen írom. Ez körülbelül a tizedik komputerem, mindegyik nagyobb és gyorsabb volt, mint az előző. A mostani dugig van RAM-mal és ROM-mal, bájttal és megahertzcel és minden olyasmivel, amitől a számítógép számára az adatfeldolgozás piskóta. A gépem képes volna felügyelni az Egyesült Államok teljes légvédelmi rendszerét, egyidejűleg pedig feldolgozni Ohio állam minden lakosának adóbevallását. Én főleg újságcikkeket írok rajta. Ez úgy történik, hogy ülök és bámulom a képernyőt, mondjuk úgy tíz percig, majd a két mutatóujjammal lassan begépelek valami ilyesmit:

Henry Kissinger úgy néz ki, mint egy nagy szemölcs.

Ezután újabb tíz percig bámulok, majd ihletem támad, és az eredeti ideát imígyen egészítem ki:

Henry Kissinger úgy néz ki, mint egy nagy kövér szemölcs.

Ezt követi újabb tíz perc merengés azon, nem kellene-e a "szőrösség" fogalmát is valamiképpen belefoglalni a mondatba.
Mindez képtelenül egyszerű munka a komputeremnek. Csak áll, türelmetlenül zümmög, halálra unja magát, két billentyűleütés között különféle agytornamutatványokkal szórakoztatja magát, például kidolgozza az egyesített mezőelméletet és Shakespeare összes művét lefordítja rap-re. ("Lenni vagy nem? - ezt tudni volna jó / megöljem magam, mielőtt végetér a show?")
Más szóval a számítógépem nevetségesen túlképzett ahhoz, hogy nekem dolgozzon, és mégis kijelenthetem, hogy hamarosan veszek egy még nagyobb teljesítményűt. Egyszerűen nem tudom megállni. Pasi vagyok.


Egyéb karakterek

User beceneve Wia skype-on themessire néven vagyok elérhető. Amennyiben nem ismerlek, kérlek szólj, mielőtt felvennél; idegen felkéréseket nem fogadok el.


Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.04. 17:33:18

Ez a karakter a Neon Kanji Karaoke bár céghez tartozik.

Üzenet küldése