A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Galgóci Márk

 
Beosztása: a Neon Kanji Karaoke bár technikusa
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: június 28.)
Testalkat: Szerinte alacsony (175cm), amit a világ ellene elkövetett sérelmének vél. Mellette viszont annyira kegyes volt a természet, hogy mindennemű munka nélkül és gátlástalan junk-diétával is zsírföl nélküli izomrétegei vannak.
Vonások: Ha nem csinál semmit, tök átlagos. Általában borotválatlan, nem az a lényeg.
Szem: Barna, mosolygósra húzott - nincs nagyon más választása, van egy keleti vonal benne. (+Keret nélküli szemüveg)
Haj: Barna, általában olyan hosszú, hogy mindenhogy áll, ezért eredendően feladja, hogy bármit is kezdjen vele.
Általános öltözet
Laza, egyszerű, mintás és pólós, farmeres és tornacipős. Pizsamanadrágos. Kapucnispulcsis.
Első benyomás, kisugárzás
Egy igazi idióta... és ezt csak az arra érdemeseknek mutatja meg. Ha épp nem az introvertáltsága (mert az) miatt tölti épp az elemeit a szobája szélessávú internetkapcsolatos magányában, akkor iszonyatos intenzitással tolja magából kifelé meglepően kellemes beszédhangján a... lényegében mindent. Igyekszik optimista lenni, még, ha hamar be is fuccsol. Igyekszik lelkesedni, kapcsolatot teremteni, még, ha néha meg is kell böködni. Pont annyira udvarias, mint amennyire pasimódon közönséges olykor, viszont, hogy jóindulatú, azt a vak is láthatja. Meg, hogy olyan repertoárú arcmimikával dolgozik, hogy a disney-hercegek megirigyelnék...

Leírás

“ Csöndesen múlatta az időt saját kis világában, melyben, ameddig a szem ellátott, a múlt emlékeivel teli zsúfolt régi csomagtartók vették körül. Kíváncsian és néha zavartan turkált ezekben. A csomagtartóknak körülbelül csak az egy tizede volt tele élénk és gyakran fájdalmas vagy kelletlen emlékekkel; a többi kilenctizedben pingvinek voltak, s ez módfelett meglepte őt. Amennyiben egyáltalán rájött, hogy csak álmodik, arra is rájött, hogy valószínűleg saját tudatalattiját fedezi fel álmában. Egyszer régen hallotta valahol, hogy az ember az agyának mindössze egytized részét használja gondolkodásra, és hogy akkor vajon mire való az a maradék kilenctized. Abban azonban biztos volt, hogy soha senki fel nem tételezné, hogy pingvinek tárolására.”
Ismerheted a fejét...

☻ A Martionba járt, jófej volt, és nem is hülye a tanuláshoz. Az apja nevelte (az anyja állítólag koreai). Csak néha fordult be, de amikor nem, akkor iszonyat, miket volt képes művelni (áldott rossz gyerek, mindig elvitte a balhét).

☻ Az ELTE-EMKn kezdett el mágiaelméletet tanulni és a BME-n informatikusnak is áthallgatott. Aztán egyre elmaradozott az órákról, aztán ennyi. Állítólag elment megkeresni önmagát (eredmény: nincs alteregója, se ikertestvére).

☻ PlayIt, Holdfény, Mondo, illetve egyéb "Con" utótaggal ellátott hazai és néha külföldi eseményeken is látni. Vagy pont nem, mert cosplayel sisak alatt, mint 501-es rohamosztagos.

☻ Igazából a nagybátyja gamer youtube csatornájába szerkesztésébe besegített a háttérben... Azért a feje itt nincs sokat a képben, de megirigyelve (és sok ideje lévén) ő is követi a trendet másodvonalon, másodcsatornán. Alakul.

☻ Állítólag a Neon Kanjiban is csak Roni miatt állítgatja a hangosítást, szereli a fényeket meg időzíti a dalszövegeket... már, hogy azért dolgozik ott, hogy ne kallódjon el. Mert még mindig nem tudja, mi akar lenni (nem komp).
Egyébként nem ügyetlen... semmiben amit épp csinál, csak ugye a kitartás...

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.20. 19:04:51

Ez a karakter a Neon Kanji Karaoke bár céghez tartozik.

Üzenet küldése