A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Galló Lotti

 
A Karpena ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: április 26.)
Testalkat: 155 centiméteres hobbitmélység. Kamaszpárnácskák, kamaszpárnácskák everywhere.
Vonások: Pisze orr, vastag, széles szájú kisbéka, meg kicsit egérke. Butácska lehet az összkép néha, ha nem figyel rá, milyen arcot kéne vágni.
Szem: Barna, kerek, kettő van belőle, meg van hozzá szempilla-szemöldök-néhafestés.
Haj: Sötét, sok, göndör, vállig ér.

Általános öltözet
Uniszex legtöbbször. Simán leszedhetné a legtöbb cuccát az ellenkező nem boltpolcairól. Nem hajlik az elegáns stílus felé - művészien szakadt farmer, sneaker vagy tornacipő, egyszerű póló vagy kockás ing, satyek. A szoknya valahol elveszett az egyentalár mellett a szekrény mélyén.

Első benyomás, kisugárzás
Olyan kis kedvesnek tűnik először, mint a szomszédlány, meg egy elveszett kiskutya keresztezve. Nameg már most látszik, hogy asszonyos lesz ha nem történik valami. Ő lehetne a megközelíthető osztálytárs, akiről lemásolod a házit, meg elmentek moziba, meghívod a bálba/kiválasztjátok a ruhátokat, jártok/bff karkötőt csináltok, nem szakítjátok meg a kapcsolatot, amikor külön egyetemre mentek, megkéred, elveszed, szül neked pár gyerkőcöt a fehér kerítéses, kertes házba a tizenhatban/minden második hétvégén egy pohár bor mellett beszélitek ki a hétköznapokat.

"Hiányzott belőle a részvét, mely egy idegen életet is éppoly végzetesen szükségesnek érez, mint az önmagáét. Az ifjúság könyörtelen nihilizmusa lakozott benne."


Kivéve, hogy sokszor a látszat csal. Nem kapar a társaságért, kedvességét csak a beavatottak vehetik észre, mert sajnos van egy savanykás hangulat körülötte. Többnyire elvan magával, de félreértés ne essék a társaságot nem utasítja el, elvégre ő is ember, meg fiatal. A megnyilvánulásai ritkásabbak, ha meg véleménye van valamiről, akkor sem csomagolja masnival. De nem bunkó, nem markáns, sodródik az árral, nem hagy túl nagy nyomot maga körül.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.04.28. 11:55:00

Üzenet küldése