A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Garai Eugén

 
Beosztása: Kincsvadász
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: március 18.)
Testalkat: Mivel a család csupa létrából áll, saját kis 180 cm-es magasságát kisportolt testalkatával igyekszik ellensúlyozni.
Vonások: Semmi markáns, éles vonal, inkább lekerekített élek, íves ajkak, se túl kicsi, se túl nagy orr.
Szem: Barna. Állítólag mogyoró.
Haj: Sötét barna, kicsit hosszabbra hagyott, kócos, de alapvetően rövid.
Általános öltözet
Úgy általánosságban véve az a véleménye, hogy a farmer az emberiség legjobb találmánya. Akár alkalomhoz illő, akár nem. Emellé póló jár legtöbbször. Vagy esetleg az sem. Az inget és az öltönyt meg kerüli, ha csak lehet.
Első benyomás, kisugárzás
Jóképű férfi, amihez általában egy pimasz mosoly is csatlakozik. Lehetne ő gentleman is akár, de ahogy megszólal rögtön kiderül, hogy egy lekezelő, öntelt hólyag, aki már csak azért is lenéz, mert kevesebb vagy, mint ő.

Leírás

Három fiú közül középsőként érkezett a Garai családba. Pelenkás korától kezdve mi mást sulykoltak volna belé, mint Családos, mint hogy ő a krémek krémje, a felső réteg szerves darabja, ő pedig ezt nagyon komolyan magáévá is tette. Kijárt egy Mirarxot, azután természetesen a Martionban karpena ösvénye fogadta tárt karokkal.
Kifejezetten nehéz volt lekötni az energiáit. Valahogy folyton veszélyes helyzetekbe, majd azokból ki keveredett. A felesleges hajtóerőt persze beleölhette volna valamilyen sportba, de csapatban sosem működött jól, nem beszélve arról, hogy hosszútávon egy sem kötötte le a figyelmét. Mondhatni, hogy stílusos, hogy a régész-kalandor Indiana Jones történetei hagytak legmélyebb nyomot a gyerekkorában, és ennek hatására indult meg a régészet rögös útjain.
Mikor a dolog végére pont került, két évig a Núber kutatóintézetben próbált helytállni, de ettől a típusú munkától a hátán is felállt a szőr. Gondolt kettőt, és elvégzett egy kereskedelmi alapképzést, amit utólag nagyon hasznosnak is ítélt. Már időközben bátyja cégénél kezdett dolgozni, mint beszerző. A Garai Ékszer viszont nem hozta meg a várt elégedettséget. Végül 2011-ben feladta, hogy bármilyen hagyományos munka rabja legyen, és nekivágott a világnak, hogy értékes varázstárgyakat és ékköveket gyűjtsön be akár magán célra, akár múzeumok gyűjteményeibe.

A Család:
Apa: Garai Teobald, Anya: Domaniczky Dorottya; Testvérek: Garai Rúben, Garai Lázár

Aktuális állapot:
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.18. 15:05:32

Ez a karakter a Garai Ékszerház Üzletlánc céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése