A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Garai Lázár

 
Beosztása: König Akadémia, Államigazgatási szak


Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: május 01.)
Testalkat: 188 centijével, csak úgy mint testvérei, ő is kimagasló személyiség.
Vonások: Férfias, nemesi vonások, bár fiatal, látszik rajta a Garai vér.
Szem: Kékesszürke
Haj: Barna, kuszán félhosszúra hagyva.
Általános öltözet
Alkalomhoz illően, bár még fiatal, és nem veti meg a farmer-póló kombinációt, sosem téveszti szem elől, hogy ő egy Garai.
Első benyomás, kisugárzás
Megnyerő, és udvarias. Pont, ahogy egy reménybeli politikushoz illik.

Leírás


Harmadik fiúnak lenni nem könnyű. Ha a bátyád jól csinálta, akkor kapod az ívet, hogy Bezzeg a bátyád! Nézd meg őt!, ha meg valamit nem úgy csinált, ahogy kéne, akkor az jön, hogy Te is pont olyan vagy, mint a bátyád! Az is ezt csinálta, és most nézd meg!. És hogy mi a helyzet akkor, ha az embernek két bátyja van? Egyszerre kapja meg mindkettőt. Na ezért nem mentem én a Mrázra. Hogy még ott is azt hallgassam, hogy Rúben jobb? És ezért nem próbálkozok a világfi koncepcióval sem, mert Eugén úgyis lepipál. Egyszerűen mesteri ebben a "fuck it all" hozzáállásban!

Elképzeléseim a világról, és kiállásom viszont épp úgy van, mint nekik. Lassan ráuntam, hogy mindig valakinek a kisöccse vagyok, új utakra léptem, és én politikus leszek.

Ami meg a nőket illeti. Ha valakinek két felnőtt bátyja van, és azok az istenért nem nősülnek meg, akkor ez a másik, amit nonstop hall az ember. Vegyél el valami jóravaló, Családos kislányt. Tizenöt-húsz év alatt erre is rá lehet unni. Én a magam részéről megtaláltam azt, aki nem csak egy csinos kiegészítő a nyakkendőtűm és a mandzsetta gombom mellé. Szeretem Auréliát, és ő az, aki kell nekem. Megtanultam Rúbentől, hogy ha valami kell, azt megszerezzem, és Eugéntól pedig azt, hogy ha valakinek ez nem tetszik, akkor tudod mit...? Teszek rá.

Ha önéletrajzi könyvet írnék, azt hiszem ez volna a bevezető... Nagy szerencsére, a történetből eddig nagyjából csak ennyi van meg.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.26. 23:25:06

Üzenet küldése