A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gardó Dávid

 
Beosztása: Pilóta

Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: január 02.)
Testalkat: : Elég magasra nőtt, 185 centiméter. Sosem hajtott arra, hogy izompacsirta legyen, de mivel időről időre sportol valamit, van rajta egy egészséges izomtömeg.
Vonások: Akik ismerik családját, egyértelműen állítják, hogy Dávid kiköpött Édesanyja. Arcvonásai valóban lágyak, általában ősi nyugalom, vagy jókedvű féloldalas mosoly játszik rajta.
Szem: Szeme színe a szürke és a kék kellemes elegye.
Haj: Sötétbarna fürtjei általában borzasak, délután is épp úgy áll a haja, mintha most kelt volna fel.
Általános öltözet
A legtöbb holmit próbálás, vagy méretegyeztetés nélkül vásárolja meg és legtöbbször a kupac tetején lévő inget/pólót és egy tiszta farmert húz magára, amennyiben talál.
Első benyomás, kisugárzás
Jóképű, de ennek értékéből sokat levon, hogy kiszámíthatatlan személyiség.

Leírás

Előtörténet
1994. január 2-án, Budapesten jött a világra ez az igencsak pörgős, de annál jópofább nyilas jegy szülött.
Édesanyja vallomása szerint, ő már ekkor tudta, hogy fia nem lesz könnyű eset és milyen igaza lett! No, de ne ugorjunk ennyire előre.
Dávid elsőszülött, olyannyira első, hogy sajnos sosem lett testvére, s igyekszik ennek minden előnyét kihasználni. Édesapja Gardó Ádám, Édesanyja dr. Hauber Márta. Ádám rögtön beleszeretett a talan származású, intelligens, gyönyörű, pszichológus Mártába, aki viszont a mai napig nem érti, mit láthatott a csapongó, szarkasztikus, nőcsábász varázslóban.
Kapcsolatuk alappillére mindenképpen az életigenlés és az optimista hozzáállás lehetett. Azonban míg Mártának stabil állása, jó keresete volt, addig Ádám szinte havonta váltogatta a talan szakmákat. Hol az aktfestés, hol a szobrászat volt a mániája. Később könyvet kezdett írni, de egy év és mindössze húsz oldal megírása után továbblépett az autódekorálás felé, ahonnan egyenes út vezetett a zenész szakmához és a havi egyszeri haknikhoz.
Dávid még egy éves sem volt, amikor Édesanyja visszaállt a munkába, és az egyébként éppen munka után keresgélő férjére bízta a gyereket. Ádám szabad felfogású gyerekneveléséről mindent elmond, hogy Dávid első szava a „nőci” volt.
A kis Dávid az oviban is hamar feltalálta magát, rájött, hogy pucérkodással lehet a legjobban sikoltozást és idegrohamokat elérni a nőneműeknél, így előszeretettel folytatta ezt a szokását, egészen négyéves koráig, amikor rájött, hogy ez hosszútávon nem kifizetődő: minden nap, amit gatyaletolással kezdett, mese nélküli elalvással fejezett be. Márta pszichológus trükkjei egy év alatt beváltak, így Dávid a lányok hajának ütemes húzogatására szokott át, s erről a kedvelt elfoglaltságáról, az iskola első osztályáig nem is mondott le.

Zenei tevékenységét nagyban befolyásolta Édesapja bátorító szelleme, aki fiát művészi pályán látta a jövőben kibontakozni. Elemi tanulmányai megkezdésével döbbent rá a família, hogy gyermekük valóban kivételes tehetséggel bír a felnőttek kikészítésében. Miután két iskolából kérték Dávid áthelyezését magatartási problémák miatt, édesanyja bevezette a heti egyszeri kötelező terápiát fia számára. Akárcsak a páciensei, fia is járt hozzá péntek délutánonként a rendelőbe. Dávid ekkor kezdte jobban megismerni és megszeretni édesanyját, akivel annak előtte a minimumra szorítkozott kapcsolata. Tíz éves korára Dávid és Márta igazi anya-fia kapcsolatot alakítottak ki, amit mai napig ápolnak.

Martion
Tizenegy évesen, amikor Dávid megkezdte Martioni tanulmányait, apja éppen a fotográfia tudományával foglalkozott. Fia Martionba való elkerülése és felesége folyamatos munkája miatt Ádám egyedül érezte magát, elveszett volt és az új munkájában való elmerülésben látta a kiutat. Fia még az első félévet taposta a Martionban, amikor Ádám bejelentette válási szándékát Mártának.
Ugyan Márta és Ádám közt már régen nem volt összetartó, szerelmi kapocs, a doktornőt megviselte a válás és Dávidnak is rányomta bélyegét első évére a Martion falai között. Édesanyja tanácsára aktívabban kezdett sportolni, hogy elterelje gondolatait az akkoriban otthon zajló zűrökről. Így esett, hogy Dávid, mire másodéves lett a Mágustanodában, igazi mozgás mániás lett.
Nemcsak a sportban, de a tanulásban is jeleskedni kezdett, s ettől életkedve is hamar visszatért.
Ötödéves korára felütötte fejét agyában a genetika: lázba jött mindentől, aminek a zenéhez kis köze is van. Apja nyomdokaiba lépve elkezdte továbbfejleszteni gitártudását, s mivel ideje nagy részében tanulni kényszerült, megoldást kellett találnia, hogy a jegyei se romoljanak, de gitárjátéka tündöklően pompás legyen. Ekkor hívta fel rá egy évfolyamtársa a figyelmét, hogy a koffeinfüggőség nagyon király, egyes kultúrákban tisztelik is a töménytelen kávéfogyasztókat. Dávid tehát ötödéves korában beállt a reggel, délben, este kávét fogyasztók hosszú sorába.
Utál megfelelni, bár édesanyja követeléseinek nehéz ellenállni (az ő kedvéért még táncórákra is eljárt). Márta azt szerette volna, ha fia egyetemre megy és valami normális hivatást választana magának, hogy ne végezze úgy, mint állásszédelgő apja. Dávid viszont zenélni szeretett volna, vagy kalapokat árulni, vagy csak csinálni valamit, ami közben lehet kávézni.

Egyetem
2012 szeptemberében kezdte meg tanulmányait a Königen, Nemzetvédelem szakon. Édesanyja luxuslakásából egy budapesti, belvárosi, lepukkant albérletbe költözött Béla barátjával. Az első félévben a tanulás mellett több bulira is jutott idő, na meg persze féktelen és töménytelen csajozásra.
Édesanyja nagylelkűségének köszönhetően 2014 január elején beköltözött immáron saját lakásába. A cuccait nem kellett messze vinniük a lepratelepről, ugyanis alig egy kerülettel arrébb, a XI. kerület szívében írták a nevére az újépítésű, egyszintes lakást. Az előző lepukkant homehoz képest ez a lakás igen tágas, Gardó minden igényét kielégíti. A nappalival egybekötött bárban kiélheti mostanában felfedezett mixerszenvedélyét. A nem túl nagy, ám hatalmas ággyal felszerelt háló Dáci igazi hazai terepe.
A lakáshoz egy mélygarázs is tartozik, ami Gardó egyik kedvenc helye. Autómániája saját kocsijában teljesedett ki. A fekete Audi Q3 SUV Gardó élettársa, aki nélkül bizony nem élet az élet. Sosem gondolta volna magáról, hogy egyszer belőle is autó szerelmes lesz, de megtörtént a lehetetlen. Kapcsolatuk szellemi magaslatokban röpköd, talán kezeltetni kellene lassan ezt a problémát.
Az egyetemi évek gyorsan repülnek egy ifjú feltörekvő fiatalember feje felett, pláne, ha további tervei is vannak életére nézve. Dávid 2015 nyarán diplomázik, de utolsó szemesztere alatt már pilótaképzésre járt, a nem is olyan messzi Svédországban. A 11 lépéses képzés első három vizsgarészét már sikeresen teljesítette, de messze még a vége és lássuk be, nem is bízik magában feltétel nélkül. A képzés valós odafigyelést és koncentrálást igényel és valóban nincs könnyű dolga, a folytonos utazgatásról már nem is beszélve, de életben tartja a tudat, hogy egyszer valódi pilóta válik belőle. Jelenleg a negyedik lépésnél tart a képzés, Gardó a többmotoros pilóta képzést angol nyelven sajátítja el.

Magánélet
Rossz nyelvek szerint már gimis évei alatt sem vetette meg a hölgyek társaságát, de ez rágalom! Egyébként is: a hormonoknak nem lehet parancsolni. Főleg ha kávéval turbózottak.


G.D.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.12. 00:54:46

Üzenet küldése