A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gellér Emese

 
Beosztása: Démonvadász
Nem:
Életkor: 37 (születésnap: augusztus 23.)
Testalkat: Kifejezetten vékony, elfújja a szél alkat. Ez bizony genetika, de ennek ellenére is gyakran megkapja az „eszel te rendesen?” kérdést minden lehetséges alkalommal.
Vonások: Hosszúkás fejforma, alapvetően kissé éles vonalakkal, habár egyetlen mosoly rengeteget lágyít és éveket fiatalít rajta. Pedig jobb napjain egyébként is egy tízest könnyedén letagadhat – van azonban, hogy a fáradtság és kialvatlanság annyira megviseli, hogy elsőre lerí az eredeti kora. Szép-szép, de inkább csak diszkréten, a tömegbe veszően mutatós.
Szem: Arcának leghangsúlyosabb része a nagy világoszöld szempár.
Haj: Hosszú, enyhén hullámos mézszőke.
Általános öltözet
Ritkán látni rajta szoknyát, ettől függetlenül azonban nem veti meg az elegánsabb viseletet. Kedveli a kosztümöket, a lágy pasztell és a sötét színeket, ellenben általában igyekszik kerülni a harsány és feltűnő darabokat, nem is találni ilyet a szekrényében.
Első benyomás, kisugárzás
Ha munka, megbízás kapcsán találkozol vele, akkor egy végtelenül kötelességtudó és precíz embert ismersz meg személyében, aki nem bíz semmit a véletlenre. Szereti tudni, hogy mi, merre, hány méter, ugyanakkor megvan benne a kutatók sajátos merészsége. És a magánéletben sincs ez másképp, bár talán ebben a közegben oldottabb és bátrabban nyit mások felé, nem foglalják le megoldandó problémák. Határozott, ámde kedves személyiség, s a hozzá közel állókról igyekszik minél jobban gondoskodni, vigyázni rájuk.

Leírás

Ahogyan…

az auralátók látják: Egyszerű halandó, viszonylag erős mágus.
a manalátók látják: Mutatós arzenállal rendelkezik, szeret mindig felkészült lenni, több komolyabb varázstárgyat is hord magánál; nem csupán a munkában, hanem a hétköznapokban is. A legerősebb egy entitáslátó varázstárgy, hogy soha ne érhesse meglepetés.

Otthon
mindig halvány cigarettaillat terjeng. Ma már csak néha szívok el egy-egy szálat, de nem vagyok láncdohányos. Valamikor az voltam, néhány (ne legyünk képmutatóak, mondjuk ki, hogy öt) éve egymás után szívtam el a szálakat, alig bírtam pénzzel. Azelőtt halt meg a macskám, öreg volt, otthonról hoztam el még akkor, amikor külön költöztem a szüleimtől. Az sem ma volt, persze. Ha még élt volna, talán én sem ezt választom. Érdekes, mert egyébként nem szeretem a cigarettaszagot, sokáig légfrissítő bűbájokat helyeztem el a lakás bizonyos pontjaira, hogy ne érezzem, de valahogy mindig ott maradt a szag az orromban. Lehet, hogy csak a fejemben, képzeltem, nem tudom, emlékezetből szagoltam. A memória érdekes dolog, azt hiszed, hogy elfelejtetted, pedig ott van, elbújik a szürkeállomány rejtett zugaiban és akkor kerül elő, amikor a legkevésbé sem hiányzik. Addig nem tudok mást tenni, mint kiszellőztetek még egyszer, még kétszer. Eljárok otthonról, dolgozni, könyvtárba, társaságba, aztán hazajövök és igyekszem nem tudomást venni a szagról. Kattintok, felgyullad az apró kis láng, aztán elteszem (teszem, így fogalmazok, de inkább dobom), mert mondom én: érdekes dolog az emlékezés, olyankor bukkannak felszínre képek, amikor nem akarom és olyanok, amiket nem akarok látni. Mindegy. Nincs mit tenni. Majd elmúlik ez is egyszer. Talán ha a bűntudatot kieresztem az ablakon, a cigaretta szaga is megy majd vele.Tulajdonságok

Fizikum: 8
Ügyesség: 11
Észlelés: 13
Megjelenés: 10
Intelligencia: 15
Akaraterő: 15
Mágia: 15

Előnyök:

A jövő ígérete II - 1
A jövő ígérete I - 2
Pallérozott elme
Kiváló tulajdonságok
Igaz hit - 4 4
Hátrányok:

A Jövő hiánya I. - 4
A Jövő hiánya II.
Túlfejlett
Alacsony fájdalomküszöb - 4
Gyenge találat - 4
Elkötelezett - 4


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.18. 16:42:53

Ez a karakter az Antity céghez tartozik.

Üzenet küldése