A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gellért Erik

 
Beosztása: a Trójai Faló tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: december 28.)
Testalkat: 197 centi, csupa kemény, szálkás izomtömeg.
Vonások: Markáns áll, finom ívű száj, apró ráncok a szeme sarkában, ha mosolyog.
Szem: Lehetetlenül kék, általában barátságosan mosolygós csillogással.
Haj: Hosszabbra hagyott, általában kissé kócos, hullámosodó, sötétbarna.
Általános öltözet
Farmer és valami póló vagy ing. Nem az az öltönyös nyakkendős típus, de ha muszáj, akkor muszáj. És általában nem muszáj.
Első benyomás, kisugárzás
Hatalmas termete ellenére arcán többnyire barátságos mosoly ül. Tartja a liftet, kinyitja az ajtót előtted, barátságosan üdvözöl. Kifejezetten laza, nem kell a formalitásokkal bajlódni mellette, ha csak lehetősége van rá, segít bárkinek.

LeírásA Trójai Faló

Mikor 2009-ben megjelent a piacon, még senki sem ismerte ezt az éttermet. Márpedig a helyszín megfelelő, a Móricz Zsigmond körtér elég forgalmas egy placc, sokan járnak-kelnek a közelében. 2013-ban aztán átesett egy teljes átalakításon, és jelenleg egy nagyon hangulatos, rusztikus kajálda tárul a szemünk elé, ha bemerészkedünk. A külső is igen egyszerű, a legtöbb bútordarab fából készült, pazar asztalos munka. Az ülések kényelmesek, egészen otthonos, családias hangulatot teremt az összkép, és még a hőmérséklet is kellemes.
De lássuk azt, ami igazán számít, az ételt. Meg kell mondjam, eleinte kissé kételkedtem, hiszen a hely kifejezetten olcsó. Azt gondoltam, a tulaj vagy kő gazdag vagy teljesen idióta és nincs tisztában a piaci értékekkel, esetleg az étel annyira pocsék, hogy nem mer többet kérni érte. Mint kiderült, egyik sem kifejezetten a megoldás kulcsa. A kihozott étel számomra pazar látvány volt, semmi flancolás, semmi felesleges körítés, mégis szépen elrendezett. Tisztességes férfi adag, kellemesen fűszerezett hús és köret, igény szerint változtatható ezzel-azzal, szóval a kiszolgálásra se lehet panasz, főleg, hogy még gyors is.
Miután úgy belaktam, hogy egy porszem arrébb pöckölése is komoly fáradságba került, a tulajdonos, Gellért Erik csatlakozott hozzám egy kis baráti csevejre. Többeket is megszólított az étteremben, mosolyogva, ismerősként üdvözölve őket. A kérdéseimre készséggel felelt, szívélyes és barátságos volt. Mikor az árakról kérdeztem, úgy nyilatkozott, hogy nem az a célja, hogy milliárdos legyen, egyszerűen szereti megetetni az embereket, így olyan alacsonyan tartja az árakat, ahogy csak lehet. Korábban már volt egy étterme vidéken, ám leégett, így azután itt kezdte újra, és immár ötödik éve vezeti a helyet.
Egyébként érdekesség még, hogy Erik (mert rögtön az első percben tegezésre váltottunk) a majd két méteres, rémisztően izmos pasas kutyamenhelyeken segít be és amúgy innen abszolút lazának és barátságosnak látom.
Az étlapon amúgy külön szekcióban angolos és nyers hús is szerepel. Mikor erre rákérdeztem, úgy nyilatkozott, hogy gyakran akadnak likantróp vendégek, akik preferálják az ilyen módon előkészített ételt.
Összességében azt tudom mondani, hogy mindenkinek ajánlanám ezt a helyet, aki mondjuk nem riad meg egy kis kalória beviteltől. Kiadós adagok, olcsó árak, remek minőség, minőségi kiszolgálás. Talanok és mágusok egyaránt megfordulnak, de ez nem vesz el az értékéből. Aztán mindenki döntse el maga.

CUL8R

Archie
Food blogger

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.07.26. 19:17:19

Ez a karakter a Trójai Faló céghez tartozik.

Üzenet küldése