A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Goldgruber Axel

 
Beosztása: Diplomata
Nem: Férfi
Életkor: 49 (születésnap: november 01.)
Testalkat: Valamennyivel alacsonyabb a legtöbb férfinál, és látszik, hogy jól főznek odahaza, mivel kissé elpuhult. Átlagos külleme azonban rendkívül karakán fellépést takar.
Vonások: Ovális arcán szinte köznapi a vékony orra és szája. Füle kissé elálló.
Szem: Zöldeskék, már-már seszínű.
Haj: Rövid, szőkésbarna haja egyenes. Arca többnyire borostás, bár nyakánál gondosan borotvált.
Általános öltözet
Ha nem kell éppen kicsípnie magát, teljességgel hétköznapi: farmer, ing, zakó, olykor-olykor egy lazább nyakkendő.
Első benyomás, kisugárzás
Talán elsőre elsétálsz mellette az utcán, ám ha megszólal, lehengerel. Jön-lát-győz. Gesztusai, mozdulatai szélesek, mosolya sármos, még ha jegygyűrű az ujján arra utal, hogy már megtalálta élete párját. Bókjai hölgyeknek tehát puszta kedveskedések, távol áll tőle az udvariatlanság.

Leírás

Amikor tudod, hogy igazad van, de mindenki más szerint tévedsz.. vajon tévedsz vagy igazad van? Mi a normális? Amit helyesnek vélsz vagy amit a köz annak gondol? Ha normális vagy, igazad lesz?

Fiatalon más álma sem volt, mint a világot jelentő deszkákon fogadni a tapsot, a bókokat. Szigorú apja azonban a Königre kényszerítette, amit el is végzett - mellette azonban színi tanulmányokat is folytatott, a művészekkel élte a mindennapjait, és sikerült mégis lesiklania a neki kijelölt útról. Az alkoholt könnyebb majd keményebb drogok, végül pedig fényvér követte.

Egyetlen támasza mindvégig kitartott mellette: az a nő, akit később feleségül is vett. Kemény időszakok állnak mögötte, de pár év alatt teljesen sikerült visszanyernie önmagát, és az egyszerű papírtologatás és jogi szövegek helyett diplomáciai munkákat vállalt, 2009 óta pedig hivatalosan is a kormány képviselete, ha éjlényekkel való tárgyalásról van szó. 2012 nyara után stabilizálódott pozíciója, azóta már nem csak biztosítéknak van jelen az aktuális szóvivő oldalán.

//Karakterkép: John Simm//


Aktuális állapot:
Fekete öltöny, fehér ing, önmagában mintás nyakkendő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.06.06. 20:00:19

Üzenet küldése