A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gorondi-Novák Márton

 
Beosztása: Szerelő
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: május 08.)
Testalkat: Széles váll, kigyúrt felsőtest. Az évek óta műhelyben dolgozó férfiak hozzászoknak az emelgetéshez és az ezzel járó izomtömeghez.
Vonások: Mosolygós szem, gödröcskék az arcán – első pillantásra egy nagy gyerek, aki biztosan durcás lenne, ha elvennéd tőle a kisautóját. Alapjában véve pozitív benyomást tehet az emberre, egészen addig, amíg fel nem idegesítik és elő nem bújik belőle a Fenevad.
Szem: Világoskék
Haj: Sötétbarna, hullámos

Általános öltözet
Gyakran látni rajta fekete bőrdzsekijét és motoros csizmáját, ezen felül farmer pólóval esetleg inggel.

Első benyomás, kisugárzás
Nem az a típusú férfi, akit az eszéért szeretnek. Jó kedélyű, vicces, állandóan fabrikál, szerel, barkácsol valamit. Ha a történelemről kérdezed, egyszerűen vállat von és visszatér egyik motorjához, amit talan műhelyében szerelget. Máskülönben egy kretén alak.

Leírás

Leírás

1986-ban született Szegeden mágus anya és talan apa első gyermekeként. Anyja viszonylag hamar megbánta házasságát Lászlóval, aki soha nem vetette meg az italt, de túlságosan ellenállhatatlan férfi volt abban az időben, Nóra pedig tudta magáról hogy szép, kívánatos nő, nem volt nehéz összehozni Marcit, aki már megszületett mikor egybekeltek. A nő egy – két év után megelégelte, hogy férje többször ittas mint józan, nem kellett kétszer udvarolnia egy férfinek, ha szeretett volna kapni tőle valamit. Így a kis Marci gyakran nyaralt nagyszüleinél, ahol többi unokatestvérével töltötte a szünidőket. Ahhoz képest, mennyire nem jó varázslatokból, egészen hamar fény derült arra, hogy ő mágus: négy évesen ellebegtette születésnapi tortáját a szalonban, amit édesanyja készült hozzávágni férjéhez.
Később bekerült a mágusképzőbe, ahol kiderült, az elméleti tárgyakban nem a legkiemelkedőbb, de ha valakinek eltört a kisautója vagy letört a varázseprűjének a bekapcsoló gombja, elég gyorsan helyre tudta hozni. Martionban az első évét Lorton ösvényén kezdte meg. Bár nem voltak tanulási nehézségei, sok tárgyból éppen csak átengedték és ez így maradt mind a hét éven keresztül. Az apját nem foglalkoztatta, anyját pedig lekötötték a férfi ügyei, így nagyot néztek, mikor Marci közölte velük iskola után, hogy nem akar tovább tanulni, elmegy európai körútra néhány barátjával. A szülei ellenkeztek, de nem tehettek semmit.
Körútja során sok országba eljutott, még több kalandban részt vett, de a legemlékezetesebb napjai mégiscsak Lengyelországban voltak. Egyik éjjel a barátaival sörözgetett, és mikor hazafelé indultak, kitalálták, ne a közúton menjenek el a szállásukhoz, hanem vágják le az utat a kis erdőn át. Így négyen nekivágtak, de félúton rájuk ugrott valami nagy és szőrös. A vérfarkas megölte egyiküket, Marcit csak súlyosan megsebesítette. Következő emlékképe egy katowice-i kórházban volt, ahol elmondták neki: megfertőződött. Amint tudják, hazaszállítják Szegedre. A fiút eleinte megviselte az eset, de később hozzászokott, most már pedig egyenesen büszke arra, hogy ő likantróp lehet.
Szülei eleinte tartottak tőle, így albérletbe költözött, ahol végre élvezhette az egyedüllétet. Egy sutta autószerelőhöz került, aki megtanította őt a szakmára. Tud autókat bütykölni, de igazából a motor a szakterülete. Van is neki egy Ducatija, amivel előszeretettel furikázik a városban. Nem egyszer kapták már el gyorshajtásért, de a lételeme a száguldás és imád veszélyesen menni vele.
Ha nem ideges vagy épp frusztrált, egy jó kedélyű srácnak tűnhet, aki képes órákat pepecselni egy autó motorjában, de ha ingerült, nem tudja titkolni hovatartozását. Amúgy sem teszi, fülei mindenképp elárulják. Agglegényként kénytelen volt megtanulni főzni, illetve rendszeresen sportol, emellett konyít egy kicsit a talan elsősegélyhez mert a jogosítványához le kellett tennie egy egészségügyi vizsgát (így jobb esetben nem véreznek el mellette az emberek).
Nagy álma egyszer versenymotorosnak lenni, de ez egyelőre kimerül az illegális, elhagyatott közutakon való száguldásokban és versenyekben. Nemrég megnyitotta saját szerelőműhelyét Sánta Konráddal, Budaörs határában.


Aktuális állapot:
Világosszürke melegítőnadrágot visel sötétkék, V nyakú pólóval.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.19. 22:15:00

Üzenet küldése