A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gróf Lukács

 
Beosztása: Fotográfus
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: március 27.)
Testalkat: Ha hetente négyszer járna konditerembe, sem látszódna rajta. Genetikailag képtelen izomzatot szedni magára, csontos, vékony alkata van.
Vonások: Puha, finom vonalak keretezik arcát, mintha egy tompa széndarabbal rajzolták volna meg.
Szem: Zöldesbarna, nagy szemei vannak, az első dolog, ami feltűnhet egy szemlélőben: tekintete nyílt, tiszta és a végletekig őszinte.
Haj: Rakoncátlan, barna fürtök keretezik arcát, amin sokszor a fésű sem segít, de erősen próbálkozik reggelente formát adni neki.
Általános öltözet
Háromféle színösszeállítást láthatsz rajta: a fekete, fehér és a vörös, illetve ezek árnyalatai, mást nem is nagyon hajlandó felvenni. Farmerja mindig fekete, ezt kombinálja kedve szerint egyszínű pólókkal a fentebb felsoroltakból. Igaz, mostanában egy - egy szürke darab is megtalálható repertoárjában, kiegészítő vagy karkötő formájában. Bal keze gyűrűsujján állandó jelleggel visel egy ezüst karikagyűrűt.
Első benyomás, kisugárzás
A végletekig vidám, kedves, barátságos férfi. Aki ismeri a Grófokat, meglepődhetnek, mennyire bátyjai vagy nővére inverze, mégis, ha jobban megnézik az arcát, ezek a vonások.. igen, le sem tagadhatja, ő a legkisebb sarj a családban. Csak épp a jellemüket nem örökölte, amit ő mélyen nem is igazán bán.

Leírás

Azt mondják, szeretik az esőt, mégis esernyőt használnak. Azt mondják, szeretik a napot, mégis árnyékot keresnek, amikor kisüt. Azt mondják, szeretik a szelet, mégis becsukják az ablakot, amikor fújni kezd. Ezért ijedek meg, amikor azt mondja nekem valaki, hogy szeret.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.24. 12:49:48

Üzenet küldése