A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Grace Smith

 
Beosztása: Boston University, College of Communication
Nem:
Életkor: 18 (születésnap: március 12.)
Testalkat: Az arca pufók, amúgy egészséges kamasz. Szeret enni, az önéheztető életmód mindig is ellenszenves volt neki. Aki ellenáll egy szaftos stake-nek, az nem is ember. Vertikálisan meg belesimul az átlagosba: nem hobbit, nem Kilimandzsáró.
Vonások: Nyugalmi állapotban kerek, pufi képe van, ellenben a ’szarkasztikus arckifejezés’ szócikk mellé az ő pofázmányát kellene odanyalni a lexikonokba.
Szem: Barna, páros szerv, nézni lehet vele? A biosz nem az erősségünk. A szemöldökei viszont úgy mozognak, mintha külön testrészek volnának.
Haj: Göndör és folyton nő. Csak a nyűg van vele. A legtöbbször csak tehetetlenül feltűzi a feje tetejére egy kazalba.
Általános öltözet
Nem megszállottja a divatnak, de azért odafigyel, hogy a helyzetfüggés tükrében normálisan nézzen ki. Nincs túl sok ruhadarabja (értsd: még be tudja csukni a szekrényét - a fordító), de azokat ügyesen kombinálja.


Első benyomás, kisugárzás
Több, mint valószínű, hogy ő a legjobb haverod. Lehet, még nem tudsz róla, majd ha eljön az ideje, észreveszed. Laza, nem problémázik, vicces, mindig ott van és segít, megőrzi a titkodat, úgy érezheted, hogy vállvetve küzdötök a mindennapok ügyes-bajos dolgaival. Úgy érezheted, hogy őhozzá mindenféle problémával fordulhatsz és ez nagyrészt így is van. Persze nem azért mert annyira kedves és empatikus és szereti, ha lelki szemetesládának használod, távolról sem. A kapcsolataiból tudsz te is kamatozni, mert ennek a gondosan kiépített rendszernek köszönhető, hogy a legtöbb mindent előbb-utóbb meg tudja oldani. Természetesen nem ingyen, a szívességek csakis oda-vissza működnek. Nyilván.Leírás

Határozott véleménye van a dolgokról és kellően erős az önérzete, plusz a szólásszabadság tudatos harcosa, mindez pedig ideális lenne egy olyan koktél elkészítéséhez, ami mindig az arcában köt ki. Ilyen eset hála az égnek még nem történt, viszont szabad szája miatt már nem egyszer volt az igazgatói vendége. Ezt meghazudtoló elsöprő sikere mindössze abban rejlik, hogy hamar felfedezte a magában rejlő diplomáciai érzéket és az ebben rejlő potenciált. Felismerte, hogy lehet akármilyen tanuló, lehet akármennyi (zseb)pénze, a legnagyobb tőkéje a kapcsolatokban rejlik (még itt, ebben a mesterségesen generált diáktársadalomban is). Pontosan tudja, kik a fontos emberek, kiknek számít a szava, és hogy hogyan kerülhet ezeknek az embereknek a barátságába, bizalmába. Innentől pedig az egész gépezet önműködő: azokkal lóg, akik nyomnak a latban, ezt mindenki látja, ergo ő is a nagykutyák közé tartozik, tiszta sor. Bumm, ennyi a nagy tudomány, ez a boldogulás útja az életben. Tudni, kit kivel kell összehozni, mivel kihez kell fordulni, kitől mi várható, és hogy mindebből mit tud a saját javára fordítani. A gimnáziumi éveket úgy élte le, mint hal a vízben és hasonlóan jól boldogul a felsőoktatásba lépve is. Véleménye szerint, akinek szenvedés a szociális lét, az magának köszönheti és elég sok mindent vacakul csinál. Igazából egész életében el tudná viselni ezt a forgatókönyvet, egyszer még remek kilátásai lesznek a politikai élet, valamely színterén.

A családi élete már nem zajlik ennyire szabályos rendszerben. A bentlakásos suli persze hozott egyfajta állandóságot, de mindenki tudja milyen nyűg elvált szülők gyerekének lenni. Oké, hazudna, ha azt állítaná, hogy tönkretette a lelki világát, és megakadályozta, hogy egészséges mentalitású emberré váljon, mert ez hülyeség, távolról sem lett belőle megnyomorodott nyomi. Az egyetlen zavaró tényező az egészben, hogy egyszer itt kell lenni, aztán meg ott és nem te mondod meg, hogy mikor legyen a hol. Ez kisebbként még nem is olyan nagy probléma, de ahogy elkezdsz összejárni haverokkal, programokat szervezni, úgy azért már meg tudja kavarni az állóvizet. Az ok, hogy emiatt ritkán lehet panaszkodni hallani viszont nem más, minthogy elég menő helyen van az amott (Boston). Félig amcsi különben, a távolsági problémákat a térmágia megoldja, deal with it. Mindenesetre az iskolán kívüli javarészt történésmentes mindennapokat készségesen hol Pesten a húgával és az édesanyjával, hol pedig az édesapjával tölti, és igazából semmi baja nincsen ezzel a kétlaki élettel (kivéve mikor valami elvált szülők gyermeke-kártyát szeretne kijátszani célja eléréséhez).


//Karakterkép: Sarah Steele//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.05.27. 21:03:52

Üzenet küldése