Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Grace Smith

 
Beosztása: Boston University, College of Communication
Nem:
Életkor: 17 (születésnap: március 12.)
Testalkat: Az arca pufók, amúgy egészséges kamasz. Szeret enni, az önéheztető életmód mindig is ellenszenves volt neki. Aki ellenáll egy szaftos stake-nek, az nem is ember. Vertikálisan meg belesimul az átlagosba: nem hobbit, nem Kilimandzsáró.
Vonások: Nyugalmi állapotban kerek, pufi képe van, ellenben a ’szarkasztikus arckifejezés’ szócikk mellé az ő pofázmányát kellene odanyalni a lexikonokba.
Szem: Barna, páros szerv, nézni lehet vele? A biosz nem az erősségünk. A szemöldökei viszont úgy mozognak, mintha külön testrészek volnának.
Haj: Göndör és folyton nő. Csak a nyűg van vele. A legtöbbször csak tehetetlenül feltűzi a feje tetejére egy kazalba.
Általános öltözet
Nem megszállottja a divatnak. Vannak farmerei, pólói, egy váltás szép, elegáns ruhája. Amúgy sem érdemes sokat invesztálni a cicomás göncökbe, vagy elvásik, vagy kihízzanövi.


Első benyomás, kisugárzás
Több, mint valószínű, hogy ő a legjobb barátod. Lehet, még nem tudsz róla, de az nem számít. Laza, nem problémázik, vicces, mindig ott van és segít, megőrzi a titkodat, úgy érezheted, hogy vállvetve küzdötök együtt a mindennapokkal és vele minden könnyebb. Biztos, hogy ő az az ember, akihez mindenféle problémával fordulhatsz. No, nem azért mert annyira kedves és empatikus és szereti, ha lelki szemetesládának használod, ó, távolról sem. A kapcsolataiból tudsz te is kamatozni, mert ezáltal híres arról, hogy a legtöbb mindent előbb-utóbb meg tudja oldani. Természetesen nem ingyen, a szívességek csakis oda-vissza működnek.Leírás

Határozott véleménye van a dolgokról és kellően erős az önérzete, plusz a szólásszabadság tudatos harcosa, mindez pedig ideális lenne egy olyan koktél elkészítéséhez, ami mindig az arcán köt ki. Ilyen eset hála az égnek még nem történt, viszont szabad szája miatt már nem egyszer volt az igazgatói vendége. Ezt meghazudtoló elsöprő sikere mindössze abban rejlik, hogy hamar felfedezte a magában rejlő diplomáciai érzéket és az ebben rejlő potenciált. Felismerte, hogy lehet akármilyen tanuló, lehet akármennyi (zseb)pénze, a legnagyobb tőkéje a kapcsolatokban rejlik (még itt, ebben a mesterségesen generált diáktársadalomban is). Pontosan tudja, kik a fontos emberek, kiknek számít a szava, és hogy hogyan kerülhet ezeknek az embereknek a barátságába, bizalmába. Innentől pedig az egész gépezet folyamatos mozgásban van: azokkal lóg, akik nyomnak a latban, ezt mindenki látja, ergo ő is a nagykutyák közé tartozik, elvben. Bumm, ennyi a nagy tudomány, ez az út vezet előbb a végzős bálkirálynői koronáig, aztán meg ki tudja, hogy hová. A lényeg, hogy tudja, kit kivel kell összehozni, mivel kihez fordulhat, kitől mit várhat, és hogy kinek mit kell ezért cserébe szolgáltatni. Ő az, aki összefésüli a szálakat a háttérben és elhozza az ideális status quot. Végeredményül úgy él a gimnáziumi mindennapokban, mint hal a vízben. Véleménye szerint, akinek szenvedés ez az időszak, az magának köszönheti és elég sok mindent vacakul csinál. Igazából egész életében el tudná viselni ezt a forgatókönyvet, egyszer még remek kilátásai lesznek a politikai élet egyes színterein, szinte testhezálló választás lenne a számára a jövőben kampánymenedzsernek állni.

A családi élete már nem zajlik ennyire szabályos rendszerben. A bentlakásos suli persze hozott egyfajta állandóságot, de mindenki tudja milyen nyűg elvált szülők gyerekének lenni. Oké, hazudna, ha azt állítaná, hogy tönkretette a lelki világát, és megakadályozta, hogy egészséges mentalitású emberré váljon, mert ez hülyeség, távolról sem lett belőle megnyomorodott nyomi. Az egyetlen zavaró tényező az egészben, hogy egyszer itt kell lenni, aztán meg ott és nem te mondod meg, hogy mikor legyen a hol. Ez kisebbként még nem is olyan nagy probléma, de ahogy elkezdsz összejárni haverokkal, programokat szervezni, úgy azért már meg tudja kavarni az állóvizet. Az ok, hogy emiatt ritkán lehet panaszkodni hallani viszont nem más, minthogy elég menő helyen van az amott (Boston). Félig amcsi különben, a távolsági problémákat a térmágia megoldja, deal with it. Mindenesetre az iskolán kívüli javarészt történésmentes mindennapokat készségesen hol Pesten a húgával és az édesanyjával, hol pedig az édesapjával tölti, és igazából semmi baja nincsen ezzel a kétlaki élettel (kivéve mikor valami elvált szülők gyermeke-kártyát szeretne kijátszani célja eléréséhez).


//Karakterkép: Sarah Steele//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.05.27. 21:03:52

Üzenet küldése