A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Grosits Zója

 
Beosztása: Cukrász, a D'r!ng zenekar tagjaNem:
Életkor: 36 (születésnap: február 28.)
Testalkat: Ránézésre is erős és masszív a csontozata, a szél el se fújja, ketté se töri. Ellenben legalább igazi telt, nőies formákkal rendelkezik.
Vonások: Babás arcát viszont kénytelen a személyiségével tompítani.
Szem: Van belőle kettő, egyébiránt meg barna.
Haj: Rövid fazonú, oldalt teljesen felnyírt, extravagáns festett lila. (Hamisítatlan, kicsi Flynn ihlette frizkó.)
Általános öltözet
Igazi dögös nőcis, a 40-es, 50-es évek pin up stílusában. Ő aztán tényleg nem bújik szürke, hétköznapi göncökbe, tudja hogyan kell viselni azt a leopárdmintát - és minden mást.
Első benyomás, kisugárzás
Határozott kiállású és szokni való a stílusa, de a nehezén túljutva elég nagy biztonsággal rábíznád magad, miután sikerrel visszacsuktad a bicskát a zsebedben. Pont olyan ember, akihez vidékiként odamennél iránymutatásért, mert fenntartásaid ellenére már szemmel tartod pár perce, ami pont meggyőzött arról, hogy érdemes hozzá segítségért folyamodni - mert segíteni is fog és azt korrektül fogja megtenni. A keménykötésű összképet nyilván az arca ellensúlyozza, sőt túlsúlyozza, ami ellen sminkkel sem tud sokat tenni. Talpraesett, gyakorlatias, nem jön zavarba, megbízható, - ha első blikkre nem is, a másodikra már kimondottan - szimpatikus. De azért persze kikezdeni sem kezdenél ki vele.

Leírás


Csőröd lapos, figyelj... Sz'al 84-es évjáratú vagyok. Februárban szüreteltek le, jó évjáraton. Ma is abban a városban élek, ahol a kezdetektől, Pesten, a X. kerületben. Legmagasabb iskolám a szakközép, vendéglátóiparit végeztem, de abból első osztályút. A Gundelen (Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola) lett belőlem cukrász, azóta sok éve nyomom az ipart. Azért ezt, mert kreatív, meg mert valamit csinálni kellett, lévén én voltam a hibás génkészlet a családban. Annyi tehetségem van a mágiához, mint eunuchnak az utódnemzéshez, valószínűleg véletlenül le is felejtettek a családfáról, ha van olyanunk. Szóval minél előbb szerzetem egy szakmát, önállósítottam magam és elhúztam a belem, ezen felül az érettségimmel elvagyok, mint hal a vízben. különben nem panaszkodom, jól megy a sorom. Ha kellenék, a Lukácsban szinte éjjel-nappal megtalálsz. Vezető cukrászként a belem is kigürizem.

A zenét meg anno a spanokkal együtt kezdtem, még a suli elején, kedvtelésből, meg hogy elkerüljem a züllést. Jobb volt, mint híd alatt szipuzni, aztán véresre vakarni a bőröd a sok rühtől. Tudod, hogy van ez, válassz bölcsen. Mikor nem a konyhában robotoltunk, akkor muzsikáltunk. Csak úgy érzésből, improvizálás volt az egész. Összejöttünk helyeken, előkerült a sör és a hangszerek, de már ez is jó rég volt. Mazsolaként úgy akadt, hogy szájharmonikát nyomtak a kezembe, aztán le is ragadtam ennél, nem egyet, nem kettőt elnyűttem már azóta, fogyóeszköz. Amit tudok, az leginkább a tapasztalaton alapul, ismerem a hangszert kívülről-belülről, a trükkjeit, hogyan kell vele bánni, milyen amikor makacs. Eltanultam mások hogyan csinálják, hozzátettem a saját stílusom, meg a szükséges zeneelméletet, ami aztán végül kisült belőle, az határozottan nem rossz. De persze a magam és a haverok szórakoztatásán kívül többre nem vetemedtem, mert mi a francnak. Magam vagyok a saját leghűbb hallgatóságom, játszok amikor vidám vagyok, amikor dühös, amikor magam alatt vagyok, amikor megesz az unalom. Van, hogy dalolászok is. Kicsit reszelősen, füstösen, egy kis blues bármikor jöhet, az áll a legközelebb a szívemhez, de aztán jöhet bármi. //Effektíve Dana Fuchs hangját nyúltam le.//
És jött is. Minden nap ismerek meg új arcokat, de néha extrémen idióták is szembesodródnak. Fogalmam sincs, hol hallottam először a meghallgatásról, de elmásztam rá, és nem bántam meg a mai napig sem. Imádom azt a három másik tündérbogyót. Biztosan hallottál már rólunk te is. D'ring.

Egyébként azt mondják kemény csaj vagyok, ha kicsivel tökösebb lennék, már egyessel kezdődne a személyi számom. Lehet benne igazság, a tetkóim sem matricák, meg mágikus lényként sem egyszarvúból vagyok. Nem vagyok nebáncsvirág, megállok a talpamon, kifejezetten a szívósabb fajtából való vagyok, elláttak korrózióvédelemmel is. Szeretek nem tervezni, a mának élni, a haverokkal lógni, bulizni, egészen bírom ezeket a mindenféle közösségi dolgokat. Végtére is muzsikálni többen jó, magában csak az ökör iszik, és a környék legújabb plázapicsáját sem lehet egyedül kibeszélni, nincs mit ragozni.

Végső soron aztán, zenéből és karamellből olyat csinálok, hogy spontán elmész tőle.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.07.23. 15:45:32

Ez a karakter a D'r!ng céghez tartozik.

Ez a karakter a Farkasfalka a szigeten céghez tartozik.

Üzenet küldése